Hvorfor velge oss?

Det kan være overveldende å tiltrekke seg nye pasienter og drive en blomstrende tannklinikk. Men hos Adcomer kan vi håndtere den digitale markedsføringen av virksomheten din. 

Vi håndterer komplekse og tidkrevende markedsføringsstrategier, inkludert SEO, brukeropplevelsesoptimalisering, sosiale medier og e-postmarkedsføring. På den måten kan du fokusere på pasientbehandling, samtidig som du får en jevn strøm av nye kunder inn døren.

Fokus på markedsføring for tannleger

Teamet vårt forstår de spesifikke utfordringene og mulighetene som tannlegepraksiser står overfor i dag. Vi utarbeider en strategi som henvender seg direkte til målgruppen din, fremhever de tjenestene du er best på og tiltrekker deg pasienter som setter pris på tannpleie av høy kvalitet.

Dokumenterte resultater

Vi kan vise til gode resultater når det gjelder å øke antall pasienter og forbedre tilstedeværelsen på nettet for tannlegepraksiser som din. Vi utnytter vår ekspertise og mange års erfaring for å gi deg målbare resultater og avkastning på investeringen.

Dedikert kundeteam

Hvis du velger Adcomer, får du en dedikert kundeansvarlig som ditt hovedkontaktpunkt og et team av dyktige digitale markedsførere til din tjeneste. De vil jobbe tett sammen med deg for å forstå målene dine, løse eventuelle problemer og sikre at hver kampanje blir vellykket. 

Skalerbarhet og fleksibilitet

Tjenestene våre er utviklet for å skalere i takt med praksisens behov, og gir fleksibilitet til å tilpasse seg skiftende omstendigheter. Uansett om du er et lite eller stort tannlegekontor, tilbyr vi skreddersydde løsninger som vokser med deg.

Våre digitale markedsføringstjenester for tannleger

Våre digitale markedsføringstjenester for tannleger omfatter et omfattende utvalg av strategier som er skreddersydd for å forbedre klinikkens tilstedeværelse på nettet og tiltrekke nye pasienter. 

SEO-tjenester

Gjør praksisen din mer synlig i søkeresultatene. Vi fokuserer på lokal søkemotoroptimalisering for å forbedre den lokale rangeringen og implementerer tekniske, off-page og on-page SEO-strategier for å øke synligheten og trafikken. 

Innholdsmarkedsføring

Informere og utdanne potensielle pasienter med verdifullt innhold om tannhelse, prosedyrer og praksisen din. Vi lager engasjerende blogginnlegg, artikler og videoer som viser din ekspertise og holder praksisen din top-of-mind.

PPC-annonsering

Nå pasienter som aktivt søker etter tannlegetjenester på nettet. Vi utvikler målrettede Pay-Per-Click-kampanjer (PPC) for å sikre at praksisen din vises for dem som har størst sannsynlighet for å bli lojale pasienter.

Markedsføring på sosiale medier

Få kontakt med potensielle pasienter på plattformer som Facebook og Instagram. Våre kreative strategier for sosiale medier hjelper deg med å bygge relasjoner, dele verdifullt innhold og skape begeistring for praksisen din.

E-postmarkedsføring

Hold kontakten med eksisterende pasienter og plei nye potensielle kunder med målrettede e-postkampanjer. Vi utarbeider engasjerende nyhetsbrev, påminnelser om timeavtaler og kunngjøringer om spesialtilbud for å holde praksisen din i pasientenes bevissthet.

Webutvikling

Gjør et varig førsteinntrykk med en moderne og brukervennlig nettside. Vi tilbyr webutviklingstjenester for å skape en nettside som viser frem praksisen din, fremhever tjenestene dine og konverterer besøkende til pasienter.

Hvordan vi jobber

Step01

Første konsultasjon

Avtal en gratis konsultasjon for å diskutere din klinikks behov og mål. Vi gjennomgår din nåværende digitale tilstedeværelse og identifiserer muligheter for vekst og forbedring.

Step02

Utvikling av strategi

Basert på den innledende vurderingen utarbeider vi en skreddersydd digital markedsføringsstrategi som er tilpasset dine spesifikke mål. Vi presenterer strategien for deg, tar hensyn til dine tilbakemeldinger og gjør nødvendige justeringer.

Step03

Implementering

Teamet vårt setter opp alle tekniske krav og lanserer kampanjene dine. Du får jevnlige oppdateringer om kampanjenes fremdrift og resultater.

Step04

Løpende administrasjon og optimalisering

Vi optimaliserer kontinuerlig kampanjer og strategier basert på resultatdata og markedstrender som er viktige for din praksis.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs