Optimaliser din markedsføring med automatisering

Vi driver en bedrift som deg, og vi erkjenner at digital markedsføring spiller en avgjørende rolle for å lykkes. En vellykket digital markedsføringsstrategi innebærer imidlertid ofte at man må sjonglere med en million små oppgaver på ulike plattformer. Så hvis du føler deg overveldet av repetitive eller komplekse markedsføringsoppgaver? Det forstår vi godt. Derfor har vi utviklet automatiserte markedsføringstjenester for å redusere arbeidsmengden din.  Enten du trenger hjelp til å håndtere e-postkampanjer, administrere innlegg på sosiale medier eller optimalisere nettstedets ytelse, kan vi effektivisere den digitale markedsføringen din og hjelpe deg med å nå målene dine.  

Administrasjon av database

Automatiser håndteringen av kundedata for mer målrettede og personlige markedsføringskampanjer.

Oppsett av e-postkampanjer

Engasjer kunder kontinuerlig med automatiserte e-postkampanjer som veileder dem gjennom kjøpsreisen.

Håndtering av kundeemner

Effektiviser leads-håndtering med scoring og distribusjon for å fokusere på de mest verdifulle mulighetene.

Optimalisering av konvertering

Bruk A/B-testing og dataanalyse for å finjustere landingsider og øke konverteringsrater.

Rapportering og overvåking

Få dypere innsikt i resultatene med detaljert rapportering og analyse.

Oppsett av automatiseringsprogramvare

Integrer verktøy som forenkler og forbedrer arbeidsflyten for markedsføringsteamet ditt.

Er det verdt å investere i automatisering av markedsføringsaktiviteter?

Automatisering av markedsføringsaktiviteter er en viktig del av en vellykket markedsføringsstrategi. I takt med at kundenes atferd og forventninger stadig utvikler seg, blir markedsføringsstrategien mer kompleks, noe som betyr at flere oppgaver må utføres. 

For å holde seg konkurransedyktige henvender mange bedrifter seg til markedsføringsbyråer som oss for å få hjelp til å automatisere prosesser og håndtere kampanjer. Dermed får de mer tid til å fokusere på nye initiativer og mer strategiske og krevende oppgaver.

Slik kan automatisering av markedsføringsaktiviteter være til nytte for bedriften din:

 • Bedre sporing og analyse av viktige målinger.
 • Tilbyr en sentralisert database som effektiviserer oppgaver og håndteringen av dem.
 • Oppbygging av segmenter for bedre leads.
 • Automatiserer repeterende oppgaver.
 • Reduserer belastningen på markedsførings- og salgsteamene og forbedrer resultatene deres.
 • Gir flere salgs muligheter.

Hva gjør byråer for automatisering av markedsføring?

Byråer som oss hjelper bedrifter med å utforme, implementere og administrere automatiseringer for markedsføringen deres. Vi vurderer bedriftens behov, utarbeider skreddersydde strategier, setter opp verktøy som vil automatisere og overvåker kampanjer for å sikre optimal ytelse. 

Vi tar oss av oppgaver som e-postmarkedsføring, lead nurturing, segmentering og optimalisering av kampanjer, noe som frigjør verdifull tid slik at bedriften kan fokusere på kjernevirksomheten.

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Når bør du ansette et byrå for automatisering av markedsføring?

Enten du er en liten eller stor bedrift, kan det være en fordel å ansette et byrå for automatisering av markedsføring. Med et byrå får du tilgang til spesialisert kompetanse, avansert teknologi og strategisk veiledning for å maksimere avkastningen på markedsføringen.

Her er noen konkrete scenarier som indikerer at du trenger en ekspert på automatisering av markedsføring:

 • Hvis bedriften din sliter med å håndtere markedsføringsoppgaver.
 • Hvis du har repeterende markedsføringsoppgaver som segmentering av abonnenter eller utsendelse av e-poster.
 • Hvis du trenger hjelp til å få mest mulig ut av programvaren for automatisert markedsføring.
 • Hvis du ønsker å skalere markedsføringen og oppnå vekst.
 • Hvis du ikke har en god metode for sporing og håndtering av potensielle kunder.
 • Hvis du trenger hjelp til å organisere dataene dine.
 • Hvis du trenger en bedre måte å måle og vurdere resultatene av markedsføringskanalene dine på. 

Markedsføringsautomatisering for B2B-selskaper

B2B-bedrifter har ofte komplekse salgsprosesser som involverer flere beslutningstakere og lengre salgssykluser. Med automatisering av markedsføring kan B2B-bedrifter effektivisere markedsførings- og salgsarbeidet, forbedre kvaliteten på leads og øke omsetningen.

Her er hvordan:

B2B-kjøpere gjør ofte omfattende undersøkelser før de tar en beslutning. Med automatisering av markedsføring kan du lage målrettede markedsføringskampanjer som leverer relevant innhold og informasjon på hvert trinn i kjøpsreisen.  

I tillegg forventer B2B-kjøpere en personlig tilpasset opplevelse. Automatisert markedsføring kan hjelpe deg med å segmentere målgruppen og skreddersy kommunikasjonen til individuelle leads og kunder. Videre er oppfølging av leads avgjørende i B2B-salg. Du kan automatisere oppfølgingsprosessen slik at ingen kvalifiserte leads blir glemt.

Vår tilnærming til automatisering

Step01

Innledende samtale og gjennomgang av markedsføringen

Vi diskuterer markedsføringsmålene og -utfordringene dine og vurderer den nåværende markedsføringsinnsatsen for å identifisere forbedringsområder.

Step02

Automatisering av markedsføring

Vi utvikler en tilpasset strategi for automatisering av markedsføringen som er skreddersydd for dine behov. Deretter implementerer og integrerer vi programvaren du har valgt for automatisering av markedsføring.

Step03

Løpende administrasjon og optimalisering

Vi overvåker og optimaliserer arbeidet kontinuerlig og gjør nødvendige justeringer for å maksimere den langsiktige suksessen og avkastningen.

La oss diskutere hvordan marketing automation kan forvandle virksomheten din.

Hva oppnår du med våre tjenester for automatisering?

 • Økt effektivitet: Frigjør tid for markedsføringsteamet til strategiske initiativer.
 • Forbedret lead-generering og -pleie: Tiltrekke og ivareta leads av høy kvalitet.
 • Økt konverteringsrate: Konverter flere leads til kunder med målrettede kampanjer.
 • Forbedret engasjement: Personaliser kommunikasjonen for å skape sterkere kundeforhold.
 • Målbare resultater og ROI: Få datadrevet innsikt for å spore kampanjens resultater og demonstrere verdi.
 • Skalerbar vekst i markedsføringen: Automatiser oppgaver og skaler markedsføringsinnsatsen etter hvert som virksomheten vokser.

Det som skiller oss ut

Strategisk implementering

Vi utarbeider skreddersydde strategier som er i tråd med virksomhetens mål, slik at alle aspekter av automatiseringen av markedsføringen er målrettet og effektiv, gir konkrete resultater og maksimerer investeringen.

Ekspertise

Teamet vårt har omfattende kunnskap om og erfaring med plattformer som automatiserer markedsføringsaktiviteter. Vi utnytter bransjens beste praksis og innovative teknikker for å levere eksepsjonelle resultater for kundene våre, og vi har en dyp forståelse av det digitale landskapet som er i stadig utvikling.

Dokumenterte resultater

Vi har en lang historie med vellykkede prosjekter og fornøyde kunder. Dette viser at vi er i stand til å levere resultater, oppnå målbar vekst og skape effektive resultater gjennom vår strategiske tilnærming og ekspertise.

Ofte stilte spørsmål om automatisering av markedsføring

Marketing automation er programvare og strategier som automatiserer repetitive markedsføringsoppgaver, slik at du kan effektivisere arbeidsflyten, tilpasse kommunikasjonen og forbedre effektiviteten.

Automatisert markedsføring kan være nyttig for bedrifter i alle størrelser. Hvis du sliter med å administrere komplekse markedsføringskampanjer, pleie potensielle kunder på en effektiv måte eller måle kampanjeytelsen, kan automatisert markedsføring være et verdifullt verktøy.

En rekke oppgaver kan automatiseres, blant annet e-postmarkedsføring, lead nurturing-kampanjer, planlegging av sosiale medier, dataanalyse og rapportering.

Nei, marketing automation erstatter ikke markedsføringsteamet ditt. Det vil frigjøre dem fra kjedelige oppgaver, slik at de kan fokusere på kreative strategier, kampanjeanalyse og relasjonsbygging.

Ja, vi tilbyr opplæringsprogrammer for å gi teamet ditt de ferdighetene og kunnskapene det trenger for å navigere effektivt i marketing automation-plattformen.

Vi sporer en rekke målinger, blant annet leadgenerering, konverteringsrater, åpnings- og klikkfrekvenser for e-poster, kampanjeengasjement, ROI og mer, noe som gir omfattende innsikt i kampanjens ytelse og effektivitet.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs