Hvorfor velge oss?

Vi er et digitalt markedsføringsselskap som tilbyr strategiske markedsføringstjenester på nett til bilforhandlere. Teamet vårt har lang erfaring med digital markedsføring for bilforhandlere og kan vise til gode resultater for en rekke kunder.

Her er noen grunner til hvorfor du bør samarbeide med Adcomer:

Ekspertise innen bilmarkedsføring

Teamet vårt har inngående kjennskap til bilkjøperes atferd på nettet, inkludert deres undersøkelsesvaner, foretrukne kommunikasjonskanaler og kjøpsutløsende faktorer.

Skreddersydde strategier

Vi samarbeider tett med deg for å utvikle en personlig digital markedsføringsplan som treffer bilkjøperne i alle faser av kjøpsreisen, og som er tilpasset dine spesifikke mål og budsjett.

Målbare resultater

Vi fokuserer på å levere konkrete resultater som du kan måle, fra økt trafikk på nettstedet og økt merkevarekjennskap til høyere salgstall.

Våre tjenester

Vi tilbyr fullt integrerte digitale markedsføringstjenester som hjelper deg med å utnytte alle muligheter på nettet for å skape vekst i virksomheten din.

Nettutvikling

Våre webutviklere lager en brukervennlig, mobiltilpasset nettside som viser frem forhandleren, varelageret og tjenestene dine. Vårt mål er å gi deg en plattform som gjør besøkende til betalende kunder.

Optimalisering for søkemotorer

Vi optimaliserer det nye eller eksisterende nettstedet ditt slik at det rangeres høyere i søkeresultatene for relevante søkeord. SEO-tjenestene våre hjelper deg blant annet med å nå lokale kjøpere med lokal SEO og innhold, optimalisering av destinasjonssider og off-page-optimalisering.

PPC-annonsering

Nå målgruppen din direkte med målrettede pay-per-click-kampanjer som genererer høykonverterende leads. Våre målrettede annonsekampanjer sikrer at budskapet ditt når ut til kvalifiserte potensielle kunder akkurat når de er klare til å kjøpe.

Markedsføring på sosiale medier

Vi utvikler engasjerende strategier for sosiale medier som viser frem bilforhandleren din, setter i gang samtaler, skaper kundekontakter, bygger opp merkevarelojalitet og genererer kvalifisert trafikk til nettstedet.

Automatisering av e-post

Automatiserte e-poster holder merkevaren din top-of-mind, bygger relasjoner og konverterer besøkende til lojale kunder. Vi utformer målrettede e-postkampanjer som tar vare på potensielle kunder gjennom hele kjøpsreisen.

3D-visualiseringer og animasjoner

Gjør utstillingslokalet ditt til noe mer enn statiske bilder. Vi skaper oppslukende 3D-opplevelser som viser frem bilene dine i fantastisk detalj, slik at kundene virtuelt kan utforske alle vinkler og funksjoner, noe som skaper engasjement og øker salget.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

Slik kommer du i gang

Er du klar til å endre bilforhandlerens tilstedeværelse på nettet og øke salget? Her er fremgangsmåten:

Innledende konsultasjon

Avtal en gratis konsultasjon med våre eksperter på digital markedsføring for å diskutere bilforhandlerens unike mål og utfordringer.

Utvikling av strategi

Etter den innledende konsultasjonen utarbeider teamet vårt en skreddersydd digital markedsføringsplan som er tilpasset bilforhandlerens unike behov og mål.

Implementering

Når den digitale markedsføringsstrategien er ferdigstilt og godkjent, vil vi jobbe målrettet med å implementere hvert enkelt aspekt av strategien i henhold til klare tidsfrister og milepæler.

Løpende støtte og optimalisering

Vi tilbyr kontinuerlig support og optimalisering for å sikre at den digitale markedsføringen gir best mulig resultater.

Spørsmål og svar

En undersøkelse viser at 96 % av bilkjøperne gjør undersøkelser på nettet før de kjøper bil. En sterk digital tilstedeværelse tiltrekker seg potensielle kunder, viser frem varelageret ditt og skaper tillit før de kommer inn døren.

Våre digitale markedsføringstjenester for bilforhandlere omfatter blant annet SEO, PPC-annonsering, markedsføring i sosiale medier, e-postmarkedsføring, innholdsproduksjon og utvikling av nettsider.

SEO optimaliserer nettstedet ditt for søkemotorer, noe som øker sannsynligheten for at det vises i relevante søk. Dette øker den organiske trafikken av potensielle kunder som aktivt leter etter biler.

Det fine med digital markedsføring er fleksibiliteten. Du kan starte med et mindre budsjett og fokusere på organiske strategier som SEO og innhold på sosiale medier. Betalt annonsering, som PPC, kan legges til senere for å øke rekkevidden.

Ja, absolutt! I dagens digitale tidsalder er en profesjonell og mobilvennlig nettside helt avgjørende for bilforhandlere. Nettsiden fungerer som et digitalt utstillingslokale der du viser frem varelageret, tjenestene og forhandlerinformasjonen din. En brukervennlig nettside med tydelige oppfordringer til handling oppfordrer potensielle kunder til å kontakte deg eller besøke bilforhandleren for en prøvekjøring.

Hvor lang tid det tar å se resultater av digital markedsføring kan variere avhengig av kampanjens mål og konkurransesituasjonen i bransjen. Du kan forvente å se noen innledende forbedringer i trafikken på nettstedet og generering av leads i løpet av noen måneder. Betydelig salgsvekst kan ta 6-12 måneder med konsekvent innsats og optimalisering.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs