Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Hva tilbyr vi?

Skap en målrettet og effektiv markedsføring med våre tjenester. Vår tilnærming sørger for at ditt budskap når frem til den riktige målgruppen gjennom presis målretting og kreative, konverteringsdrevne kampanjer.

Valg av målgruppe

Kommuniser til riktig publikum til rett tid ved å bruke inngående analyser for presisjon i markedsføringen.

Kreativitet som konverterer

La våre erfarne tekstforfattere og designere skape engasjerende annonser som ikke bare fanger oppmerksomhet, men også fremmer en handling.

Optimalisering basert på resultater

Vi lanserer ikke bare kampanjer; vi finsliper dem. Ved å analysere resultater og justere strategier, sikrer vi at ditt reklamebudsjett investeres klokt, og gir de resultatene du ønsker.

Er det verdt å investere i en reklametjeneste?

Investering i reklametjenester gir mer enn bare synlighet; det øker også salg og kundelojalitet. Med reklameekspertise kan du forvente høy avkastning og en merkevare som utmerker seg i markedet.

 
 • Synlighet: Reklametjenester gir din merkevare den oppmerksomheten den fortjener.
 • Kunderelasjoner: Styrk båndene til kundene dine og øk lojaliteten.
 • Salgsøkning: Se konverteringsratene og salget vokse med velmålrettet reklame.
 • Større avkastning: Få mer ut av hver krone med smart strategi.
 • Tilgang på ekspertise: Dra nytte av profesjonelle reklamefolk og ressurser.
 • Optimaliserte kampanjer: Få  effektive reklamekampanjer med dagens beste taktikker for optimalisering.
 • Målbare resultater: Spor og mål kampanjenes effektivitet nøye.

Hva er fordelene med å bruke en profesjonell byrå?

Det er mange fordeler med å bruke en profesjonell byrå som Adcomer.

 
 • Kompetanse og erfaring: Profesjonelle annonsører har inngående kunnskap om de nyeste reklametrendene og -plattformene. De kan lage skreddersydde kampanjer for å nå de rette personene til rett tid.
 • Utvikle en datadrevet strategi: Vi baserer strategiene våre på data og forskning, slik at du kan optimalisere kampanjene dine for maksimal avkastning.
 • Spar tid: Det kan være tidkrevende å administrere reklamekampanjer. Vi tar oss av de tunge løftene, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.
 • Målbare resultater: I motsetning til tradisjonell annonsering gir nettbasert annonsering tydelige målinger av kampanjens resultater. Du ser hva som fungerer og hva som ikke fungerer, noe som gir mulighet for kontinuerlig forbedring.
 • Hold deg i forkant av utviklingen: Digital annonsering er i konstant utvikling. Vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene for å sikre at kampanjene dine alltid er effektive.

Fungerer reklameannonse for B2B-markedsføring?

Ja, reklameannonse for B2B markedet kan være svært effektivt:

 • Nå beslutningstakere: Med målrettet annonsering kan du nå travle beslutningstakere i bedriftene som kanskje ikke aktivt søker etter produktet eller tjenesten din.
 • Få potensielle kunder: Reklameannonser kan målrettes mot spesifikke demografiske forhold, interesser og stillingstitler, slik at du kommer i kontakt med potensielle kunder som passer godt til det du tilbyr.
 • Fremme ekspertise: B2B-annonser gir deg mulighet til å vise frem ekspertisen din og presentere verdifullt innhold for potensielle kunder, og posisjonere bedriften din som en pålitelig ressurs.

Når er det fornuftig med reklameannonse?

Her er noen situasjoner der en reklameannonse kan være spesielt nyttig:

 • Lansering av et nytt produkt eller en ny tjeneste: Annonsering kan skape tidlig interesse for det nye produktet eller tjenesten.
 • Målretting mot en ny målgruppe: Hvis du ønsker å utvide rekkevidden din og komme i kontakt med nye potensielle kunder, kan annonsering være en god måte å gjøre det på.
 • Markedsføre et spesialtilbud eller et arrangement: Få trafikk til en bestemt landingsside eller generer påmeldinger til et kommende webinar eller en messe.
 • Som et supplement til andre markedsføringstiltak: Annonsering kan være et effektivt supplement til den overordnede B2B-markedsføringsstrategien.

Hvordan gjør vi det

Step01

Strategisk planlegging

Vi begynner med å sette oss inn i virksomhetens mål, målgruppe og bransjelandskap. På bakgrunn av våre undersøkelser og strategiske diskusjoner utvikler vi en tilpasset plan som beskriver de spesifikke plattformene, strategiene og annonseformatene som er best egnet til å nå målgruppen din.

Step02

Utforming og gjennomføring av kampanjer

Vårt team av erfarne digitale markedsførere utformer overbevisende reklametekster og utvikler engasjerende annonsetekster som appellerer til målgruppen, er i tråd med merkevarebudskapet og fører til ønskede handlinger, enten det er besøk på nettstedet, generering av leads eller salg. Vi lanserer kampanjene dine på de valgte plattformene og sørger for riktig målretting og budsjettallokering.

Step03

Administrasjon og resultatmåling

Vi overvåker kampanjene dine nøye og kontrollerer viktige ytelsesmålinger som visninger, klikk, konverteringer og avkastning på annonsekostnadene (ROAS) for å måle kampanjens effektivitet. Deretter optimaliserer vi annonseytelsen i sanntid for å maksimere resultatene. Dette innebærer at vi justerer parametere, finjusterer annonsene og omfordeler budsjettene til de kanalene og målgruppene som gir best resultater.

Lei av generisk reklame som ikke leverer? Finn ut hvordan våre reklameannonser kan hjelpe deg med å nå målene dine.

Hva du oppnår

Målbare resultater og økt ROI

Vi lanserer ikke bare kampanjer og går videre. Vår datadrevne tilnærming sikrer at annonsekronene brukes effektivt, gir målbare resultater og maksimerer avkastningen på investeringen (ROI).

Nå ut til en målrettet målgruppe

Det er slutt på den spredte annonseringen. Vi bruker grundige undersøkelser og effektive målrettingsverktøy for å sikre at annonsene dine når de rette personene til rett tid, slik at du får leads av høy kvalitet.

Merkevarebevissthet og gjenkjennelse

Bygg opp en sterk merkevarenærvær på tvers av relevante kanaler og etabler bedriften din som ledende i bransjen. 

Økt kundeengasjement

Vårt kreative team skaper overbevisende annonseopplevelser som fanger oppmerksomhet, skaper tillit og fører til konvertering. Gå lenger enn bare å klikke - skap engasjerende annonseopplevelser som konverterer seere til lojale kunder.

Strategisk optimalisering og kontinuerlig forbedring

Vi nøyer oss ikke med "godt nok". Teamet vårt overvåker kontinuerlig kampanjeytelsen, analyserer data og foretar justeringer for å optimalisere kampanjene dine slik at de blir stadig bedre.

Åpen kommunikasjon og rapportering

Hold deg informert gjennom hele prosessen. Vi gir deg tilgang til rapporter om kampanjens resultater i sanntid og opprettholder en åpen kommunikasjon, slik at du alltid er oppdatert.

Det som skiller oss ut

Datadrevet ekspertise

Vi går lenger enn magefølelsen. Teamet vårt utnytter dataanalyse i alle ledd av annonseringsprosessen for å sikre at kampanjene dine er optimalisert for å lykkes.

Et komplett utvalg av tjenester

Vi tilbyr et omfattende utvalg av løsninger for annonsering utover Google-, Facebook- og LinkedIn-annonser. Vi kan skreddersy en strategi for flere kanaler som når målgruppen din på tvers av ulike plattformer.

Fokus på B2B-markedsføring

Vi forstår de unike utfordringene ved B2B-annonsering. Teamet vårt er dyktige på å nå beslutningstakere, generere kvalifiserte leads og skape målbare resultater for virksomheten din.

En forpliktelse til kundesuksess

Din suksess er vår prioritet. Vi samarbeider med deg for å definere klare mål, utvikle en tilpasset strategi og kontinuerlig overvåke og optimalisere kampanjene dine for å oppnå de ønskede resultatene.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!

Ofte stilte spørsmål om reklamekampanje

Absolutt! Vi bruker avanserte sporingsverktøy for å overvåke resultatene av annonsekampanjene dine. Du får tilgang til detaljerte rapporter som gir deg innsikt i nøkkeltall som visninger, klikk, konverteringer og avkastning på investeringen (ROI). Med disse verdifulle dataene kan vi kontinuerlig optimalisere kampanjene dine for å oppnå bedre resultater.

Google-, Facebook- og LinkedIn-annonser er effektive plattformer, men Adcomer tilbyr en omfattende pakke med digitale markedsføringstjenester som kompletterer annonseringsstrategien din.   Disse inkluderer blant annet:
 • Søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Innholdsmarkedsføring
 • Markedsføring på sosiale medier
 • E-postmarkedsføring
 • Webanalyse
 • Optimalisering av konverteringsfrekvens (CRO)

Det er enkelt å komme i gang med Adcomer! Ta kontakt med oss i dag for å avtale en gratis konsultasjon. Teamet vårt vil diskutere annonseringsmålene, målgruppen og budsjettet ditt for å utvikle en tilpasset strategi som er skreddersydd for dine unike behov. Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha, og veileder deg gjennom hele prosessen.

Hvor lang tid det tar å se resultater av en reklamekampanje kan variere avhengig av flere faktorer, blant annet:
 • Mål for kampanjen: Merkevarekampanjer kan gi raskere resultater, mens leadgenerering eller salgsfokuserte kampanjer kan ta lengre tid.
 • Bransjens konkurranseevne: Konkurransedyktige bransjer kan kreve mer tid og ressurser for å oppnå ønskede resultater.
 • Kampanjebudsjett: Større budsjetter kan ofte føre til raskere resultater på grunn av økt rekkevidde og synlighet.
 • Optimalisering av kampanjen: Kontinuerlig overvåking og optimalisering av kampanjene spiller en avgjørende rolle for raskere resultater.
  Generelt kan du forvente noen innledende resultater i løpet av noen få uker, og resultatene forbedres etter hvert som kampanjene optimaliseres.

Selv om det er ideelt å ha et nettsted for de fleste reklamekampanjer, er det ikke alltid obligatorisk.  Avhengig av kampanjens mål kan du kanskje bruke landingssider eller skjemaer for innsamling av kundeemner til å samle inn brukerinformasjon uten å ha et fullstendig nettsted.  Et profesjonelt nettsted kan imidlertid øke effekten av reklameinnsatsen din betraktelig ved å gi deg en plattform der du kan vise frem merkevaren, tilbudene og verditilbudet ditt.

Det er her vi kommer inn i bildet! Vårt team av erfarne reklamespesialister kan veilede deg gjennom hele prosessen, fra å definere mål og målgruppe til å utvikle overbevisende reklametekster og administrere kampanjene dine. Vi gir deg løpende støtte og sørger for at du forstår hvordan kampanjene dine fungerer.