Hva tilbyr vi

Facebook annonser har et enormt potensial, men for å maksimere investeringen kreves det mer enn bare å sette opp en annonse og håpe på det beste. En vellykket Facebook-annonsekampanje avhenger av en grundig strategi og grundig testing. Det handler om å tiltrekke seg og engasjere de ideelle kundene dine gjennom en perfekt kombinasjon av:

Målretting: Bruk avanserte målrettingsalternativer som er skreddersydd for demografi, interesser og atferd. Innhold og design: Overbevisning av publikum med visuelt imponerende reklamer og overbevisende innhold. Budsjett: Bruk budsjettet strategisk for å optimalisere annonseytelsen og nå forretningsmålene dine.

Vi tilbyr en rekke skreddersydde løsninger som er utformet for å dekke dine spesifikke behov og løfte merkevaren din til nye høyder.

Strategi for Facebook-kampanjer

Samarbeid med oss for en skreddersydd Facebook-kampanjestratei. Vår ekspertise i budsjettallokering og datadrevne tilnærminger sikrer at kampanjene dine oppnår maksimal rekkevidde og effektivitet.

Annonsedesign

Vi lager visuelt tiltalende annonser som fanger oppmerksomheten og treffer din målgruppe, designet for å drive engasjement og konverteringer.

Overbevisning

Dra nytte av vår overbevisende tekstskriving som forvandler nettlesere til kjøpere, med hvert ord nøye valgt for å påvirke og konvertere.

Optimalisering av destinasjonssider

Vi vil finpusse dine landingssider for sømløse brukeropplevelser som er i tråd med budskapet i annonsene for å øke konverteringsrater.

Integrering av metapiksler og konverteringssporing

Bruk våre tjenester for Pixel-integrering for nøyaktig sporing som informerer strategier og maksimerer ROI.

Remarketing- og retargeting-kampanjer

Gjenoppta kontakten med tidligere besøkende med våre målrettede remarketing-taktikker, og oppmuntre dem til å ta det siste steget, enten det er et kjøp eller en registrering.

Er det verdt å investere i en Facebook annonser?

Investere i Facebook-annonsering er avgjørende for moderne digital suksess. Mens mange bedrifter strever med å utnytte Facebooks fulle potensial, kan vårt byrå hjelpe deg med å realisere dine markedsføringsmål. Ved å samarbeide med oss får du:  
 • Strategisk planlegging som sikter mot dine forretningsmål.
 • Tilpasset annonseinnhold som fanger din målgruppes interesse og driver engasjement.
 • Optimaliserte destinasjonssider for en sømløs brukerreise og forbedrede konverteringsrater.
 • Presis måling og analyse av kampanjeresultater for kontinuerlig forbedring og maksimal avkastning.

Hva slags målrettingsalternativer er tilgjengelige på Facebook?

En fordel med Facebook annonsering er at du kan målrette annonsene dine spesifikt mot personer som er interessert i produktet eller tjenesten din. Det betyr at du kan nå flere interesserte kunder enn med vanlige annonser.

Du kan blant annet bruke ulike målrettingsalternativer på Facebook:

 • Geografisk målretting: Vis annonsene dine til brukere basert på deres geografiske plassering. Dette er flott hvis du retter deg mot kunder i bestemte regioner eller byer.
 • Målretting etter alder og kjønn: Segmenter målgruppen din basert på demografiske faktorer, og vis annonsene dine til den mest relevante målgruppen.
 • Målretting mot interesser: Målrett annonsene mot brukere basert på interesser og hobbyer.
 • Atferds målretting: Nå ut til brukere basert på deres tidligere atferd og interaksjoner på plattformen.
 • Målretting mot lignende målgrupper: Målretting mot brukere som ligner på eksisterende kunder.

Hvilke annonseformater kan brukes på Facebook?

Facebook tilbyr en rekke ulike annonseformater for å imøtekomme ulike markedsføringsmål:

 • Bildeannonser: Klassiske og allsidige annonser som viser ett enkelt bilde med tekst for å fange oppmerksomheten og markedsføre produkter, tjenester eller arrangementer.
 • Karusellannonser: Vis flere bilder eller videoer i én enkelt annonse, slik at du kan fortelle en historie, vise produktvarianter eller fremheve ulike funksjoner.
 • Samlingsannonser: Dette er avanserte karusellannonser som kan tilpasses og vises i fullskjerm. Med ett trykk kan seerne bla gjennom produkt- eller tjenesteutvalget ditt.
 • Videoannonser: Fang oppmerksomheten og skap følelser med videoannonser. Videoannonser kan øke engasjementet betydelig, enten de er korte og informative eller lengre og filmatiske.
 • Stories-annonser: Fullskjermsopplevelser som dukker opp mellom historiene brukerne ser på Facebook, Instagram, Messenger eller WhatsApp.
 • UGC-annonser (brukergenerert innhold): Inneholder brukergenerert innhold som attester, kundeanmeldelser eller korte videoklipp for å bygge tillit og sosiale bevis.
 • Instant Experience-annonser: En interaktiv annonse kun for mobil som lastes inn 10 ganger raskere enn vanlige mobilnettapplikasjoner. Brukerne kan sveipe gjennom en bildekarusell, vippe skjermen i ulike retninger og zoome inn eller ut.

Hvilken bedriftsstørrelse passer Facebook for?

Facebook annonsering kan passe for bedrifter i alle størrelser, fra små oppstartsbedrifter til store konsern.

Små bedrifter kan dra nytte av Facebooks kostnadseffektive annonseringsalternativer og presise målrettingsfunksjoner for å nå ut til målgruppen på en effektiv måte. Samtidig kan store bedrifter dra nytte av Facebooks omfang, avanserte funksjoner og ulike annonseformater for å nå ut til et bredere publikum og oppnå gode resultater.

Enten du er selvstendig næringsdrivende, en liten oppstartsbedrift eller en veletablert merkevare, tilbyr Facebook budsjettfleksibilitet og målrettet rekkevidde som kan være verdifullt for enhver markedsføringsstrategi. Plattformen gir deg mulighet til å starte i det små, teste ulike tilnærminger og skalere kampanjene etter hvert som virksomheten vokser.

Slik håndterer vi Facebook-annonsering

Step01

Konsultasjon

Vår reise begynner med en felles konsultasjon. Vi setter oss inn i virksomhetens mål, målgruppe og markedsføringsmål for å skreddersy en Facebook-annonseringsstrategi som passer perfekt til dine behov.

Step02

Utvikling av kampanjen

Når vi har fått en klar forståelse av visjonen din, lager vi en kampanje som gir gode resultater:

 • Målgruppemålretting: Vi utnytter Facebooks kraftige målrettingsalternativer for å finne de brukerne som mest sannsynlig er interessert i tilbudene dine, basert på demografi, interesser og atferd, for å sikre at budskapet ditt når de riktige personene.
 • Kreative tjenester: Vår kreative team utarbeider overbevisende annonsetekster og visuelt materiale som treffer målgruppen din. Vi utvikler engasjerende innhold som fanger oppmerksomhet, vekker interesse og fører til handling.
 • Optimalisering av landingssider: En sømløs brukeropplevelse er avgjørende. Vi samarbeider med deg om å optimalisere landingssidene dine for å sikre en smidig overgang fra annonseklikk til konvertering.

Step03

Lansering av kampanjen

Når kampanjeplanleggingen og -utviklingen er fullført, håndterer vi lanseringsprosessen og sørger for at annonsene leveres i henhold til spesifikasjonene dine. Teamet vårt følger nøye med på kampanjeytelsen fra første stund, sporer nøkkeltall og identifiserer områder som bør optimaliseres umiddelbart.

Step04

Praktisk analyse og rapportering

Vi gir deg tydelig og praktisk innsikt i kampanjens resultater, inkludert beregninger som visninger, klikk, genererte leads og kostnad per kjøp. Dette hjelper deg med å spore fremgang, måle suksess og ta bedre beslutninger om annonseringsstrategien din.

Hva oppnår du med vår Facebook Ads-tjeneste?

Økt synlighet for varemerket

Løft merkevarens tilstedeværelse på Facebook, nå ut til et bredere publikum og øke gjenkjennelsen.

Høyere engasjement

Lag overbevisende reklametekster som fenger publikum og skaper meningsfull interaksjon og engasjement.

Målrettet generering av leads

Bruk avanserte målrettingsalternativer for å generere leads av høy kvalitet og få effektiv kontakt med dine ideelle kunder.

Optimaliserte konverteringer

Implementere strategiske annonsekampanjer for å øke trafikken på nettstedet og konverteringsraten.

Kostnadseffektiv reklame

Maksimer reklamebudsjettet med målrettede kampanjer, og sørg for effektiv ressursbruk for optimale resultater.

Skreddersydde annonsestrategier

Dra nytte av skreddersydde annonsestrategier som er i tråd med forretningsmålene dine og treffer målgruppen din.

Hva som skiller oss ut

Ekspertise og ekspertinnsikt

Teamet vårt består av Facebook-annonseeksperter som utnytter kunnskapen sin og plattformens kraftige analyseverktøy til å skaffe seg innsikt som kan brukes til å iverksette tiltak. Vi sporer ikke bare kampanjeytelsen, vi identifiserer trender, forutser brukeratferd og skreddersyr annonsene dine deretter.

Dokumenterte resultater og mange års erfaring

Vi har lang erfaring med å utforme og administrere vellykkede Facebook-annonseringskampanjer i ulike bransjer. Vår erfaring med å overgå kundenes forventninger og oppnå målbare resultater er et bevis på vår ekspertise.

Dedikert kundeansvarlig

En dedikert kontoadministrator vil være ditt kontaktpunkt og gi deg løpende støtte og veiledning. Han eller hun samarbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og mål, og sørger for at Facebook-annonsekampanjene dine er skreddersydd for å gi optimale resultater.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!

Ofte stilte spørsmål om Facebook annonsering

Facebook Ads Manager gir deg omfattende analysemuligheter for å spore nøkkeltall som visninger, klikk, nettstedstrafikk, konverteringer og kostnad per kjøp (CPA). Med denne innsikten kan du måle kampanjens effektivitet og optimalisere strategien for å oppnå bedre resultater.

Nei! Med Facebook-annonsering kan du starte i det små og skalere kampanjene etter hvert som budsjettet og målene dine utvikler seg.

Kostnadene for Facebook-annonsering er fleksible og avhenger av flere faktorer, som kampanjens mål, målgruppens størrelse, budstrategi og annonseformat. Du kan sette et daglig budsjett eller et livstidsbudsjett som passer best for deg.

Selv om du teknisk sett kan kjøre Facebook-annonser uten en Facebook-side, anbefales det på det sterkeste å ha en. En Facebook-side gir økt troverdighet og gir deg mulighet til å komme i kontakt med målgruppen din på en annen måte enn bare ved å annonsere.

Hvis du ikke har kompetanse eller ressurser til å håndtere Facebook-annonsering, bør du vurdere å samarbeide med et Facebook-annonsebyrå. De kan ta seg av hele prosessen, fra kampanjeoppretting til optimalisering, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Hyppigheten av annonseoppdateringer avhenger av kampanjens mål og målgruppens atferd. Det anbefales imidlertid å oppdatere annonsene dine med jevne mellomrom for å opprettholde brukernes interesse og forhindre annonsetretthet.