Din partner for dynamisk webutvikling

Vi tilbyr omfattende webutviklingstjenester som transformerer ditt digitale nærvær gjennom skreddersydd design og innovative løsninger.

Design av nettsider

Skap unike nettsider med brukervennlig design som engasjerer besøkende og fremmer deres identitet.

Løsninger for netthandel

Vi utvikler nettbutikker som kombinerer sikkerhet med en sømløs shopping opplevelse for å øke salg og kundetilfredshet.

Nettsider for bedrifter

Bygg profesjonelle og informative nettsider som fremhever din ekspertise og merkevaren.

WordPress-utvikling

Benytt fleksibiliteten til WordPress for å lage tilpassede nettsider som er både brukervennlige og enkle å administrere.

Landingssider

Få et design med fokus på konverteringer som fanger oppmerksomheten og driver kundene frem til en handling.

Utvikling av web-applikasjoner

Lag robuste web-applikasjoner som automatiserer oppgaver og forbedrer forretningsprosesser.

Er det verdt å investere i webutvikling?

En veldesignet og funksjonell nettside er hjørnesteinen i din identitet på nettet, og representerer effektivt ditt varemerke, dine produkter og tjenester overfor potensielle kunder. Undersøkelser viser at rundt 75 % av de som besøker et nettsted, vurderer en bedrifts troverdighet ut fra kvaliteten på nettstedets design. Det krever imidlertid kompetanse og ressurser å skape en tiltalende nettside uten at det går på bekostning av hastighet og funksjonalitet. Derfor bør du investere i webutvikling. Med profesjonell utført webutvikling, får du tilgang til ekspertise innen design, koding og optimalisering, noe som sikrer at nettstedet ditt oppfyller alle krav. Ved å investere i webutvikling får du følgende fordeler:
 • Et nettsted som utnytter de nyeste trendene innen webdesign og beste praksis for brukeropplevelse. 
 • Et nettsted som fungerer feilfritt på alle enheter.
 • Du kan fokusere på kjernevirksomheten mens du overlater utviklingen til eksperter.
 • En god utvikler vil kunne optimaliserer nettstedet ditt for søkemotorer.
 • Selv om den opprinnelige investeringen kan virke høy, kan et godt designet nettsted gi en betydelig avkastning på investeringen (ROI) over tid. 
 • En profesjonell webutvikler kan bygge et nettsted som er skalerbart og fleksibelt etter hvert som virksomheten vokser.

Betydningen av responsivt webdesign

Responsivt webdesign sørger for at nettstedet ditt tilpasser seg sømløst til ulike enheter og skjermstørrelser, slik at brukerne får en optimal visningsopplevelse. Dette gir flere viktige fordeler, blant annet:

 • Forbedret brukervennlighet: Brukerne kan enkelt navigere og samhandle med nettstedet ditt på alle enheter, noe som fører til en mer positiv brukeropplevelse og økt engasjement.
 • Færre avvisninger: Frustrerte brukere på inkompatible enheter er mer tilbøyelige til å forlate nettstedet ditt. Responsivt design gjør at de besøkende engasjerer seg og utforsker innholdet ditt.
 • Bedre rangering i søkemotorer: Søkemotorer prioriterer mobilvennlige nettsteder. Responsivt design forbedrer nettstedets rangeringspotensial og fører til mer organisk trafikk.
 • Økt konvertering: En sømløs brukeropplevelse oppmuntrer brukerne til å utføre ønskede handlinger, enten det er å kjøpe noe, abonnere på nyhetsbrevet eller kontakte deg for mer informasjon.

De beste metodene for SEO-vennlig webutvikling

Søkemotorer er inngangsporten til organisk trafikk og økt tilstedeværelse på nettet.  SEO-vennlig webutvikling sikrer at nettstedet ditt kommuniserer effektivt med søkemotorene og rangeres høyere i søkeresultatene.  Her er noen av de viktigste fremgangsmåtene:

 • Bruk "ren" kode: Velstrukturert og kortfattet kode forbedrer nettstedets resultater og gjør det enklere for søkemotorene å gjennomsøke og indeksere innholdet.
 • Optimaliser for rask lastetid: Ingen liker et tregt nettsted. Søkemotorer prioriterer nettsider som laster raskt, og det samme gjør brukerne. Optimalisering av bilder og kode sørger for en jevn opplevelse og forbedrer rangeringen i søkemotorene.
 • Strukturert datamarkering: Ved å legge til strukturert datamarkering på nettstedet ditt får søkemotorene rikere informasjon om innholdet ditt. Dette kan føre til rikere søkeresultater og høyere klikkfrekvens.
 • Lag innhold av høy kvalitet: Søkemotorer foretrekker nettsteder med informativt og engasjerende innhold. Ved å skape verdifullt innhold som er optimalisert for relevante søkeord, tiltrekker du deg både brukere og søkemotorer.
 • Optimaliser for mobil: Et mobilvennlig nettsted er avgjørende for både brukeropplevelsen og rangeringen i søkemotorene.

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Fordelene med en mobilvennlig nettside

Mobil-først-design fokuserer på enkelhet, hurtighet og intuitiv navigasjon, slik at besøkende enkelt kan finne og interagere med innholdet på små skjermer. Nå som de fleste internettbrukere går inn på nettsteder fra smarttelefoner og nettbrett, er det ikke lenger valgfritt å prioritere mobil brukervennlighet.

Et brukervennlig nettside på telefoner gjør det enklere for brukerne å kontakte deg, abonnere på tjenestene dine eller kjøpe mens de er på farten. Det betyr flere potensielle kunder og økt omsetning. Med en mobilvennlig nettside får du et konkurransefortrinn i forhold til bedrifter som sliter med utdaterte nettsider på mobile enheter.

Mobile first-funksjoner som raske lastetider, tydelig navigasjon og innhold som er optimalisert for berøringsskjermer, bidrar dessuten til en bedre brukeropplevelse på mobile enheter.

Vår tilnærming til webutvikling

Step01

Kartlegging og strategi

I tett samarbeid med deg setter vi oss inn i virksomhetens mål, målgruppe og ønskede nettstedsfunksjoner, slik at vi kan utvikle en nettstedsstrategi som passer perfekt til dine mål.

Step02

UI/UX-design

Design-teamet vårt lager brukerorienterte nettsider som prioriterer brukeropplevelse (UX) og fantastisk visuell design (UI).  Vi legger frem konsepter for deg for å få tilbakemeldinger, og vi utfører endringer til vi oppnår et design som er helt i tråd med visjonen din.

Step03

Utvikling og implementering

Våre dyktige utviklere omsetter det godkjente designet til et fullt funksjonelt nettsted ved hjelp av avansert teknologi og i samsvar med beste praksis for sikkerhet og ytelse.

Step04

Integrering av innhold og SEO-optimalisering

Vi integrerer innhold av høy kvalitet på nettstedet ditt og sørger for at det er informativt, engasjerende og optimalisert for søkemotorer. Denne prosessen bidrar til å tiltrekke seg organisk trafikk og forbedre nettstedets rangering i søkeresultatene.

Step05

Testing og kvalitetssikring av nettstedet

Vi gjennomfører en grundig test-prosess for å sikre at nettstedet ditt er feilfritt, fungerer feilfritt på ulike enheter og gir en eksepsjonell brukeropplevelse.

Step06

Lansering og løpende support

Vi lanserer det nye nettstedet ditt og sørger for løpende vedlikehold og support for å sikre at det er sikkert, oppdatert og fungerer optimalt.

Trenger du en nettside som kommuniserer dine verdier og genererer salg?

Hva oppnår du med vår webutvikling hos oss?

Ved å samarbeide med oss oppnår du en rekke betydelige fordeler.

Et imponerende og brukervennlig nettsted

Vi skaper nettsider som fanger oppmerksomheten og gir brukerne en minneverdig og intuitiv opplevelse.

Forbedret merkevareidentitet

Din nettside blir et kraftfullt verktøy for å formidle din merkevare og styrke din tilstedeværelse på nett.

Forbedret leadgenerering og salg

Vi implementerer design-prinsipper og optimaliseringer som fører til økt generering av kvalifiserte leads og salg.

Målbare resultater

Vi gir innsikt i nøkkeltall for nettstedet ditt, slik at du kan se den direkte påvirkningen på virksomheten din.

Optimalisert for god SEO

Vår utviklingsprosess integrerer SEO fra starten, sikrer høyere rangeringer, og tiltrekker mer organisk trafikk.

Det som skiller oss ut

Ekspertise

Teamet vårt består av dyktige designere, utviklere og spesialister på digital markedsføring. Vi holder oss oppdatert på de nyeste teknologiene og trendene, og sørger for at nettstedet ditt er vakkert, funksjonelt, brukervennlig og optimalisert for suksess.

Dedikert prosjektleder

Du blir ikke overlatt til deg selv i utviklingsprosessen. Hvert prosjekt får en egen prosjektleder som er ditt primære kontaktpunkt. Prosjektlederen overvåker hele utviklingen, holder deg informert, styrer forventningene og sørger for at prosjektet holder seg på sporet.

Få all støtten på et sted

Vi tilbyr et omfattende utvalg av tjenester, fra design og utvikling av nettstedet til løpende vedlikehold og SEO-optimalisering. Det betyr at du kan stole på oss når det gjelder alle dine digitale behov, noe som sparer deg både tid og ressurser.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs

Ofte stilte spørsmål om webutvikling

Vi har erfaring med å utvikle nettsteder på en rekke ulike plattformer, inkludert tilpasset koding, WordPress, Wix og Webflow. Vi kan anbefale den beste plattformen for dine spesifikke behov.

Ja, absolutt! Alle nettsteder vi utvikler er responsive og optimalisert for alle enheter (stasjonære datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner).

Avhengig av hvilke behov du har, tilbyr vi innebygde blogger, mobilresponsivitet, SEO, integrering av e-handel, kontakt- og bestillingsskjemaer, integrering av sosiale medier, oppdateringer av programtillegg, regelmessige sikkerhetskopieringer og løpende support.  

Ja, vi tilbyr redesign av nettsteder for å gi ditt eksisterende nettsted et nytt utseende, forbedre funksjonaliteten og forbedre brukeropplevelsen basert på dine spesifikke krav.

Ja, vi kan integrere et innholdsstyringssystem (CMS) på nettstedet ditt, slik at du enkelt kan oppdatere og administrere innholdet uten teknisk ekspertise. Vi tilbyr opplæring og support for å sikre at du kan administrere nettstedet ditt på en effektiv måte.

Ja, vi kan integrere tredjepartsverktøy, plugins og plattformer på nettstedet ditt, inkludert betalingsportaler, CRM-systemer og integrasjoner med sosiale medier for å forbedre funksjonaliteten og oppfylle bedriftens behov.