Hvordan Adcomer åpnet nye veier for veksten av Appjobs' produkter og tjenester

Adcomer opprettet en omfattende digital markedsføringsstrategi for å øke synlighet, merkevarebevissthet og generering av potensielle kunder for Appjobs. Vi bidro betydelig til å hjelpe Appjobs med å få mest mulig ut av sin digitale tilstedeværelse og nå ut til ønsket publikum.

Betalte annonser

Appjobs registrerte en nedgang på 40 % i kostnad per handling (CPA) og en nedgang på 80 % i kostnad per klikk (CPC) med vår optimaliserte og strategiske kampanjer.

Organisk SEO

SEO-strategiene våre førte til en betydelig økning i trafikken på nettstedet, i tillegg til en rekordvekst på 25 % per måned i salgskvalifiserte kunder (SQL).

Data-oppsett og rapportering

Vellykket implementering av analyser for å spore kampanjer og deres suksess, forbedre digitale markedsføringsstrategier og forbedre bedriftens ytelse.

Kundens hovedmål

Da Appjobs først ble lansert, måtte den konkurrere med etablerte selskaper i bransjen som allerede hadde en sterk tilstedeværelse i markedet. Konkurrentene hadde flere ressurser, for eksempel et større markedsføringsbudsjett og en lojal kundebase, noe som gjorde det utfordrende å bryte seg inn i markedet. Målet vårt var å fokusere på:
  • Generering av potensielle B2B kunder
  • Optimalisering av betalte annonser og organiske kampanjer
  • Økning av kundeanskaffelse og oppbevaring av kunder
  • Opprettelse av dataoppsett for rapportering

Utfordring

Da Appjobs først ble lansert, måtte den konkurrere med etablerte selskaper innenfor samme bransje som allerede hadde en sterk tilstedeværelse i markedet. Konkurrentene hadde flere ressurser, for eksempel et større markedsføringsbudsjett og en lojal kundebase, noe som gjorde det utfordrende å bryte seg inn i markedet.   På kort tid var Appjobs i stand til å registrere noen vellykkede resultater fra sin digitale markedsføringsstrategi, noe som førte til en økning i kundeanskaffelse. Etter hvert som ansettelsesprosesser i økende grad flyttet på nettet i 2020, trengte imidlertid interessenter og deltakere i gig-økonomien å fylle hullene i arbeidsmarkedet.   Mens Appjobs allerede hadde laget en løsning for fleksibelt arbeid, var det viktig for selskapet å implementere en robust digital markedsføringsstrategi for å nå potensielle kunder, øke kampanjer og øke konkurranseevnen. Dette krevde en investering av ressurser, inkludert en dyp forståelse av digitale markedsføringsteknikker og en evne til å implementere planer og spore suksessen til kampanjen(e), noe Appjobs-teamet trengte hjelp til å gjøre.

Arbeidet med Adcomer

Appjobs tok kontakt med Adcomer for å tilby nye løsninger for å øke sin digitale tilstedeværelse. Målet var å sette og implementere en digital B2B markedsføringsstrategi som genererer leads og bidrar til økt salg av selskapets produkter og tjenester. Vi var fullt ansvarlige for generering av leads for et prosjekt rettet mot B2B-kunder. Vi trengte å jobbe tett med Appjobs salgsteam for å hjelpe til med å forstå områdene de opplevde vanskeligheter, hvilke metoder de hadde implementert, og identifisere hva som begrenset deres innsats. Vi presenterte en inngående markedsføringsstrategi som inkluderte detaljerte planer for søkemotoroptimalisering, markedsføring på sosiale medier, tilbakekobling, innholdsmarkedsføring, markedsføringsautomatisering og betalte medier. Disse planene inkluderte også strategier for å overvåke kampanjer og måle deres effektivitet, spore resultater og identifisere områder for forbedring. Vi har også laget en helhetlig kontobasert markedsføringsstrategi (ABM) for utgående kampanjer, for eksempel e-postmarkedsføring. Det inkluderte å utvikle og implementere skreddersydde meldinger og målrettede reklamekampanjer.

Kampanje for betalte annonser

Teamet vårt var ansvarlig for å planlegge, gjennomføre og administrere kampanjer på sosiale kanaler som Facebook, LinkedIn, Google og Youtube. Oppgaven inkluderte å opprette ulike annonser for å målrette mot kunder basert på deres interesser. Vi brukte relevante verktøy for å optimalisere kampanjene våre, satte opp et rapporteringssystem med overvåking for å registrere resultater, og satte opp et system for å beregne avkastningen for kampanjen.

Søkemotoroptimalisering

Med vår strategiske tilnærming til søkemotoroptimalisering dekket vi viktige aspekter, inkludert innhold og SEO på siden, SEO utenfor siden og teknisk SEO. Innholdsstrategiene våre fokuserte på søkeordundersøkelser, skape engasjerende og informativt innhold skreddersydd for Appjobs’ målgruppe, inkludert innhold på nettsider og blogginnlegg, og optimalisering av overskrifter, titler og metabeskrivelser. I tillegg optimaliserte vi nettstedets struktur og design for maksimal synlighet i søkemotorer. Vi leverte off-site SEO-tjenester som å bygge tilbakekoblinger til nettstedet gjennom gjesteinnlegg av høy kvalitet, sende inn nettstedet til relevante kataloger og dra nytte av influencer-markedsføring. Teamet vårt ga også strategier for å redusere hastigheten ved opplastning av siden. Det inkluderte optimalisering av bilder, forenkling av kode og forbedring av responstider fra serverne. Vi utviklet disse digitale markedsføringsstrategiene for å øke organisk søk, øke engasjementet og generere flere potensielle kunder. Vi implementerte også A/B-testløsninger og brukte analyser for å bestemme ytelsen til SEO-strategiene våre.

UX-optimalisering

Teamet vårt hjalp til med å forbedre brukernes opplevelse på Appjobs-plattformen ved å lage og implementere automatisert og personlig tilpasset innhold. Vi opprettet, administrerte og optimaliserte landingssider, inkludert implementering av A/B-testing for å finne sideelementene som var mest effektive for å generere konverteringer.   Vi optimaliserte tiden for opplastning av nettstedet, forbedret navigasjon og samarbeidet med utviklingsteamet for å lage et intuitivt brukergrensesnitt. Disse strategiene hadde som mål å øke tilstedeværelsen av forbrukerne på nettstedet, redusere fluktfrekvenser og forbedre konverteringsfrekvensene.

Automatisering av markedsførings

Vi setter opp automatiserte e-post- og sosiale medier-kampanjer for å målrette oss mot potensielle kunder og få dem til å handle. Samarbeidet vårt med Appjobs-teamet inkluderte også sporing av suksessen til disse kampanjene og identifisering av forbedringsområder.

Infografisk video

Teamet vårt laget infografiske videoopptak skreddersydd for spesifikke markeder som EU, USA og Canada. Vi brukte en omfattende tilnærming som innebar å lage skript for hvert marked og oversette dem til moodboards og storyboards for effektiv visualisering. De endelige versjonene ble optimalisert for å gjenspeile målene for kampanjen og sikre maksimalt engasjement for den tiltenkte målgruppen.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://api.adcomer.com/wp-content/uploads/2024/02/Sourcie-02-FINAL-US_Canada.mp4"][/video]

[video width="1920" height="1080" mp4="https://api.adcomer.com/wp-content/uploads/2024/02/sourcieIntro.mp4"][/video]

Ekstra støtte

Mens vi opprinnelig var ansvarlige for å generere potensielle kunder, inkluderte jobbomfanget vårt også å identifisere områder der Appjobs krevde ekstra støtte. Som sådan hjalp vi til med å organisere et internt markedsføringsteam.   Vi var aktivt involvert i rekrutteringsprosessen. Det inkluderte å identifisere de riktige kandidatene, klargjøre teamets mål og gi opplæring og støtte til de nye teammedlemmene.

Resultat

I løpet av to måneder klarte vi å senke kostnaden per klikk (CPC) for Google Ads-kampanjen til 80 %.   Vi registrerte også en nedgang på 40 % i kostnad per handling (CPA) i løpet av fire måneder.

I tillegg var det en betydelig økning i Appjobs’ trafikk på nettstedet, salgsinntekter og kundebevaring, og selskapet så en 25 % månedlig vekst i potensielle kunder (SQL)

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!