Connectis samarbeider med Adcomer for å øke inntektene gjennom ABM-strategi

Adcomer ga Connectis digitale markedsføringstjenester, spesielt gjennomføring av en kontobasert markedsføringskampanje (ABM). Teamet vårt utviklet en tilpasset ABM-strategi som tok for seg Connectis’ utfordringer i markedsføring og optimaliserte resultatene.

Økt kjennskap

Lanserte en vellykket kampanje i sosiale medier som økte kjennskapet til Connectis blant målgruppen deres.

Større kundebase

Genererte buzz gjennom strategisk oppsøking, inkludert dekning i store medier, noe som økte kjennskapen til merket og økte troverdigheten.

Økt inntekt

Optimalisert ABM-kampanje og sosiale medier som førte til økte inntekter og muligheter for økonomisk vekst.

Kundens hovedmål

Connectis forsøkte å opprettholde sin posisjon i et raskt voksende marked, øke merkevarebevisstheten, øke kundebasen og øke kundetilfredsheten. Vi prioriterte følgende mål for å hjelpe Connectis med å nå sine mål:  
  • Design og implementering av en digital markedsføringsstrategi som løser selskapets utfordringer relatert til markedsføring
  • Forbedre merkevarebevisstheten, generer potensielle kunder og øk kundebasen
  • Utvikle effektive strategier for engasjement for å få kunder tilbake til seg igjen (lojale kunder).
  • Etablere et datarapporterings- og overvåkingssystem for å spore suksessen til ulike kampanjer.

Connectis

Bakgrunn

Connectis er et Polsk talentutviklings- og outsourcings firma. De gir en plattform for programvareutviklere for å skjerpe sine ferdigheter, kompetanser og talenter, med fokus på å forberede dem til rekruttering. Connectis utmerker seg også i å ta på seg prosjekter og bygge team som er i stand til å håndtere dem.

Utfordring

Connectis møtte flere utfordringer med å utvide sin B2B-kundebase, til tross for sin innsats for å proaktivt nå ut til flere selskaper og etablere gjensidig fordelaktige partnerskap. En av hovedutfordringene var behovet for en effektiv digital markedsføringsstrategi, som hindret selskapets evne til å nå sin målgruppe. I tillegg trengte selskapet hjelp til å identifisere og målrette de riktige organisasjonene, noe som resulterte i bortkastede ressurser og innsats. Connectis slet med å generere Leads av høy kvalitet og inngå avtaler med potensielle partnere uten en klar forståelse av deres ideelle kundeprofil. Connectis vil også trenge en solid kundebase for å generere nok inntekter til å opprettholde sin forretningsdrift, spesielt i et svært konkurranseutsatt marked.

Hvordan Adcomer hjalp Connectis

For å møte denne utfordringen søkte Connectis hjelp fra Adcomer på grunn av sin ekspertise innen kontobaserte markedsføringsstrategier (ABM). Vi ga selskapet en omfattende løsning på deres B2B-lead generering og utfordringer relatert til kundeanskaffelse. Vi kjørte en omfattende ABM-kampanje rettet mot potensielle kunder. Connectis innså også viktigheten av å ha en sterk digital tilstedeværelse og behovet for å optimalisere nettsiden for økt konvertering og forbedret brukeropplevelse. Med vår hjelp forbedret selskapet nettstedet sitt for å nå disse målene. Vi ga også selskapet tips og tilbud på tjenester for sosiale medier for å øke kjennskapet til merket deres.

AMB-markedsføringsstrategi

Hovedmålet med ABM-kampanjen var å identifisere og målrette de riktige organisasjonene i Polen for å utvide Connectis' B2B-kundebase. Vår ekspertise innen ABM-strategier gjorde det mulig for oss å utvikle en målrettet tilnærming som var spesielt skreddersydd til Connectis behov. Vi begynte med å gjennomføre en ICP-workshop (Ideal Customer Profile) for å identifisere de vanlige trekkene og egenskapene til Connectis' mest suksessrike kunder. Med denne informasjonen utviklet vi en målrettet liste over B2B-selskaper i Polen å nå ut til. Deretter opprettet vi tilpasset budskap i våre e-post kampanjer for hver eneste organisasjon vi nådde ut til. Dermed kan vi si at ABM-strategien vår resulterte i en mer effektiv ressursbruk, slik at Connectis kunne fokusere på selskaper som var mer sannsynlig å generere inntekter på.

Optimalisering av nettside

Vår strategi for optimalisering av nettstedet innebar en omfattende analyse av nettstedets brukeropplevelse (UX) for å identifisere forbedringsområder. Vi begynte med å gjennomføre en grundig revisjon av nettstedets design og funksjonalitet, og noterte oss elementer som opplastningstid, respons på mobil og tydeligheten i nettstedets budskap. Vi opprettet deretter en tilpasset plan for optimalisering av nettstedet basert på svakhetene vi merket. Det innebar å forbedre nettsidens navigasjon og brukergrensesnitt, sikre at oppsettet var rent og enkelt å navigere i, og optimaliserte nettstedets innhold for å gjøre det mer engasjerende og relevant for målgruppen. Et av våre kritiske fokusområder i optimalisering prosessen var nettstedets oppfordring til handling (CTA). Vi sørget for at CTA var tydelig og kortfattet, fremtredende plassert på nettstedet og designet for å samsvare med Connectis' mål, for eksempel å oppmuntre besøkende til å avtale en konsultasjon eller be om et tilbud. Vi optimaliserte nettsiden også for mobile enheter, og erkjenner at mange brukere går inn på nettsider via smarttelefoner og nettbrett. Det innebar å lage et responsivt design som tilpasset seg skjermstørrelsen på brukerens enhet, og sørget for at nettstedet var enkelt å navigere i og at alt innhold var tilgjengelig på alle enheter.

Kampanje for sosiale medier

Vi hjalp også Connectis med å øke merkevarebevisstheten gjennom kampanjer i sosiale medier. Vi opprettet målrettet og engasjerende innhold for alle deres plattformer, inkludert LinkedIn og Twitter, som er populære blant B2B-selskaper. Disse kampanjene ble designet for å nå Connectis' målgruppe, noe som resulterte i en økning av følgere i selskapets sosiale medier. Denne strategien ga Connectis flere muligheter til å engasjere seg med potensielle kunder og etablere meningsfulle relasjoner som kan føre til fremtidige partnerskap.

Resultat

Som et resultat av vår ABM-strategi og andre digitale markedsføringstiltak, oppnådde Connectis en bemerkelsesverdig suksess med å utvide sin B2B-kundebase, og etablerte gjensidig fordelaktige partnerskap med over 400 ICP-selskaper (Ideal Customer Profile), hovedsakelig fra Polen. ABM-kampanjen var effektiv for å nå de riktige organisasjonene, og oppnådde en suksessrate på 2 % i lukkede avtaler. Suksessen til kampanjen vår hjalp ikke bare Connectis med å skape en solid pipeline av potensielle kunder, men resulterte også i en betydelig økning i inntektene.

Tilbakemelding

Etter en kort stund med tjenester for Connectis, ga selskapet oss fantastiske tilbakemeldinger. Her er en av dem:  

“Vi er svært fornøyd med resultatene Adcomer klarte å oppnå for oss. Deres strategiske tilnærming til ABM-markedsføring hjalp oss effektivt med å nå og engasjere oss med de riktige selskapene.

Teamet demonstrerte en enorm kunnskap om markedsføringskanaler, automatisering og kampanje planlegging. Deres forståelse av hvordan ulike handlinger ville bidra til salg var også meget imponerende. Denne ekspertisen og veiledningen var uvurderlig for teamet vårt, og vi setter pris på det utmerkede arbeidet de har gjort for oss."

 

Head of Sales Connectis

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!