Våre tjenester

Hos Adcomer tilbyr vi boligutviklere, boligbyggere, eiendomsforvaltere og eiendomsmeglere en datadrevet digital markedsføringsplan som forsterker merkevarestemmen, maksimerer tilstedeværelsen på nettet og hjelper dem med å generere kvalifiserte leads som konverterer.

Webdesign

Vi lager brukerorienterte og responsive nettsteder med plattformer som WordPress, Wix og Webflow, skreddersydd for å vise frem boligprosjektene dine til besøkende.

Innholdsstrategi

Vi utvikler innholdsstrategier som treffer målgruppen din, fra overbevisende boligbeskrivelser til informative blogginnlegg, slik at du får maksimalt engasjement og genererer leads.

Markedsføring på sosiale medier

Vi utarbeider engasjerende innhold og målrettede kampanjer i sosiale medier for å bygge merkevarebevissthet, skape engasjement i lokalsamfunnet og konvertere følgere til lojale kunder.

E-postmarkedsføring og automatisering

Vi hjelper deg med å segmentere målgrupper og lage målrettede e-postlister for effektive e-postmarkedsføringskampanjer med engasjerende innhold og automatiserte arbeidsflyter.

PPC-annonsering

Vi kombinerer organisk SEO med målrettet PPC-annonsering, og skaper optimalisert annonseinnhold og høykonverterende landingssider for å øke salget.

Lokal SEO

Vi bruker søkeordsanalyse og Google My Business-optimalisering til å styrke din lokale tilstedeværelse og omdømmehåndtering på nettet for å forbedre de lokale søkeresultatene.

Fordelene med våre strategier for digital markedsføring

Skreddersydde strategier

Vi vet at hvert boligutviklingsprosjekt og hver kundes behov er unike. Derfor skreddersyr vi våre digitale markedsføringsstrategier slik at de passer til dine behov, mål og målgruppe.

Målrettet rekkevidde

Våre strategier gjør det mulig for deg å målrette markedsføringen mot spesifikke demografiske forhold, geografiske områder og kjøpere, slik at du er sikker på at markedsføringen rettes mot dem som mest sannsynlig er interessert i boligene dine. 

Økt synlighet

Våre digitale markedsføringsstrategier er utformet for å øke synligheten til boligprosjektene dine, slik at de skiller seg ut i et overfylt marked og når ut til flere potensielle kjøpere.

Økt engasjement

Vi hjelper deg med å skape bedre kontakt med målgruppen din ved hjelp av fengende innhold, interaktive opplevelser og strategisk annonsering som skaper meningsfulle forbindelser og fører til leads og konverteringer.

Prosessen vår

Step01

Konsultasjon

Vi diskuterer dine spesifikke mål og utfordringer for å forstå dine unike behov.

Step02

Utvikling av strategi

Teamet vårt lager en skreddersydd plan som kombinerer de mest effektive digitale markedsføringsstrategiene for maksimal effekt.

Step03

Implementering

Vi implementerer den valgte markedsføringsmiksen på en sømløs måte og optimaliserer kampanjene for maksimal effekt.

Step04

Måling og justering

Vi følger kampanjens fremdrift, analyserer data fra analyseverktøy og forbedrer strategiene våre for å sikre at du når målene dine.

Start din reise med oss

Kontakt oss i dag for å diskutere en skreddersydd digital markedsføringsplan for dine eiendomsutviklingsprosjekter. La oss utnytte det fulle potensialet i eiendommene dine og hjelpe deg med å oppnå suksess.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs