Beyli brukte Adcomers digitale markedsføringstjeneste for å drive salg for klinikken deres

Adcomer implementerte en omfattende omnikanal salgsstrategi for Beyli, og integrerte ulike markedsføringskanaler for å optimalisere kundeengasjement og øke salget. Gjennom strategisk planlegging og gjennomføring oppnådde vi betydelige markedsresultater for selskapet, inkludert forbedret merkevaren, kundelojalitet og salgsvekst.

B2C lead generering

Genererte kundeemner av høy kvalitet gjennom målrettet annonsering, som økte Beylis kundebase med over 3200 aktive individer på 12 måneder.

PR-oppsøkende kampanje

Genererte buzz gjennom strategisk oppsøking, inkludert dekning i store medier, noe som økte kjennskapen til merket og økte troverdigheten.

Optimalisert salg

Maksimert produktsalg ved hjelp av datadrevne strategier og verktøy, registrert over 200 solgte aligners i løpet av 12 måneder.

Kundens hovedmål

Beylis hovedmål var å øke merkevarebevissthet, utvide kundebasen, drive salg og vekst. Våre spesifikke mål for dette prosjektet var:
  • Utvikle en sterk identitet og budskap
  • Generer B2C-leads og øker konverteringer
  • Implementering av effektive strategier for engasjement
  • Å drive salg gjennom optimaliserte salgsprosesser og datadrevet analyse

Beyli Dental

Bakgrunn

Da Appjobs først ble lansert, måtte den konkurrere med etablerte selskaper innenfor samme bransje som allerede hadde en sterk tilstedeværelse i markedet. Konkurrentene hadde flere ressurser, for eksempel et større markedsføringsbudsjett og en lojal kundebase, noe som gjorde det utfordrende å bryte seg inn i markedet.

Utfordring

Som mange bedrifter, sto Beyli overfor ulike markedsføringsutfordringer, inkludert behovet for å øke merkebevisstheten. Til tross for å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet, trengte selskapet hjelp til å nå sin målgruppe effektivt. Beyli hadde også problemer med å få mer trafikk til nettsiden sin. Mens selskapet hadde et nettsted som viste frem sitt utvalg av produkter og tjenester, slet det med å generere tilstrekkelig trafikk til å drive nettsalg. Uten en jevn trafikkflyt var det utfordrende for Beyli å nå salgsmål og øke inntektene. Med den økende konkurransen i tannpleieindustrien ble det stadig mer utfordrende å tiltrekke besøkende til nettstedet deres og oppmuntre dem til å foreta et kjøp. Beyli innså at de trengte å dra nytte av den unike verdien de tilbyr for å trenge seg inn i markedet, men hadde ikke nok ekspertise i markedsføring til å gjøre det selv. I tillegg til disse utfordringene, møtte Beyli på vanskeligheter med sitt offline salg. Selskapet hadde en rekke produkter som var av høy kvalitet, men uten effektiv markedsføring klarte de ikke å få flere kunder inn i studioet og konvertere dem til lojale kunder. Disse utfordringene skyldtes ulike faktorer, som en ineffektiv salgsprosess og en optimal markedsstrategi. De begrenset Beylis vekst i lang tid, noe som resulterte i en manglende evne til å nå forretningsmålene.

Arbeidet med Adcomer

For å overvinne disse utfordringene, vervet Beyli Adcomers tjenester på grunn av byråets sterke resultater med å levere vellykkede markedsføringskampanjer for kunder på tvers av ulike bransjer. Ved hjelp av dataanalyse identifiserte teamet vårt forbedringsområder i Beylis eksisterende salgsprosesser og utviklet en strømlinjeformet markedsføringsstrategi for å møte utfordringene. Det inkluderte en omfattende kampanje for merkevaren og teknikker for generering av potensielle kunder. Vi opprettet en effektiv salgsprosess for å skaffe og beholde kunder samtidig som vi administrerer alle markedsførings- og salgsaktiviteter, fra innhenting av kundeemner til å avslutte avtaler. Vi utviklet også strategier for å effektivisere Beylis drift, øke effektiviteten og maksimere inntektene. Det inkluderte strategier for å håndtere kundeordrer mer effektivt, både offline og online, og til slutt forbedre den generelle kundeopplevelsen.

B2C Lead generation strategi

Strategien vår for generering av B2C potensielle kunder hjalp Beyli med å nå og målrette potensielle kunder. Det innebar å identifisere nye potensielle kunder og lage målrettede kampanjer for å nå dem. Vi utnyttet ulike kanaler, inkludert sosiale medier, e-postmarkedsføring, Google Ads og programmatiske visningsannonser, for å forsterke merkevarens rekkevidde. Vi utviklet også optimaliserte landingssider for å øke konverteringer og fange potensielle kunder. Vår tilnærming til B2C-lead generering hjalp Beyli med å etablere seg som et ledende merkevare innen tannpleie, øke kundebasen og oppnå betydelig vekst.

Omnikanal salgsstrategi

Teamet vårt utviklet en effektiv omnikanal-salgsprosess for Beyli, rettet mot å levere en konsistent kundeopplevelse på tvers av forskjellige salgskanaler, inkludert online og personlig. Vi brukte ulike verktøy og strategier, inkludert online bookingsystemer og automatisert e-post, SMS og tlf, for å tilby kundene en forbedret opplevelse. Vi brukte et CRM-system med Pipedrive, som hjalp oss med å skape en enhetlig salgsprosess. Vi utviklet og implementerte en kundeflyt for dør-til-dør og eksterne pasienter og designet IT-prosess/implementeringer for salgsaktiviteter. Vår omnikanal-strategi økte effektivt lojaliteten , engasjementet og konverteringer for merket.

PR-oppsøkende kampanje

Vi implementerte ulike effektive PR-kampanjer for å hjelpe Beyli med å etablere seg som et pålitelig merkevare for tannpleie. Det innebar å utvikle annonsekampanjer på tvers av forskjellige medier, inkludert TV, radio og Citi space. Vi brukte også PR-nyheter for å generere buzz rundt merkevaren og drive trafikk til nettstedet. Våre PR-oppdrag var vellykkede med å forbedre synlighet og merkevarebevissthet.

Administrere salgs- og markedsaktiviteter

Vi introduserte Beyli-merket, tannlegeprodukter og -tjenester til nye markeder. Vi administrerte alle Beylis markedsførings- og salgsaktiviteter, fra å generere potensielle kunder og vinne avtaler til å skaffe gjentatte salg. Vi hjalp til med å optimalisere prisstrategien og lanserte stasjonære salg i Beylis Warszawa-studio og eksterne klinikker i Polen. Teamet vårt var ansvarlig for å administrere et stasjonært salgsteam på 4 personer, et eksternt salgsteam på 3 personer og et 2-personers B2B-salgsteam for Beyli. I tillegg ga vi løpende støtte og optimalisering for å sikre at Beylis markedsførings- og salgsaktiviteter er i samsvar med de overordnede forretningsmålene. Vår tilnærming til å administrere markedsføring og salg tillot Beyli å fokusere på kjernevirksomheten og hjalp selskapet med å oppnå betydelig vekst og suksess i industrien deres.

Resultat

Våre skreddersydde digitale markedsføringsstrategier ga imponerende resultater for Beyli, inkludert en velprøvd MVP som bidro til å sikre investeringer. Selskapet oppnådde konsekvent salg, og på 12 måneder solgte det over 200 aligners, med en gjennomsnittlig avtale-vinn tid på seks måneder. Videre resulterte vår innsats i konsekvent oppnåelse av nøkkeltall mens vi overvåket budsjettet for å sikre kostnadseffektive utgifter og optimal avkastning på pengene!

Tilbakemelding

Les denne fantastiske tilbakemeldingen fra Beyli:  

“Vi er begeistret over det enestående arbeidet Adcomer har gjort for merkevaren vår. Vi er spesielt takknemlige for deres dedikasjon og engasjement for vår suksess, noe som fremgår av deres urokkelige støtte og proaktive kommunikasjon gjennom hele partnerskapet.

Adcomers datadrevne tilnærming, kreativitet og ekspertise har vært avgjørende for å hjelpe oss med å nå våre mål. Deres strategi for lead generering og omnikanal-tilnærming ga oss imponerende resultater.

De har hjulpet oss med å utvikle en svært effektiv salgsprosess, drive mer trafikk til nettstedet vårt og generere buzz rundt merkevaren vår. Deres markedsføringsstrategier har også hjulpet oss med å optimalisere kostnadene våre relatert til markedsføring og oppnå en bedre avkastning.

Teamet har vært svært profesjonelt og oppmerksomt, alltid levert eksepsjonelle resultater og jobbet tett med oss for å sikre at våre behov blir dekket.“

 

Daglig leder for Beyli Dental Beyli Dental

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!