Digital markedsføring for eiendomsmeglere

Ifølge National Association of Realtors bruker hele 97 % av boligkjøperne internett til å søke etter boliger. Denne statistikken tegner et tydelig bilde: Hvis eiendomsmeglerfirmaet ditt ikke utnytter digital markedsføring, går du glipp av en enorm mengde potensielle kunder.

Digital markedsføring tilbyr skreddersydde løsninger som gjør eiendomsmeglerfirmaet ditt mer synlig, tiltrekker seg flere kunder og øker salget. Med de riktige strategiene kan du effektivt vise frem annonsene dine, komme i kontakt med potensielle kjøpere og selgere og få virksomheten til å vokse.

Vi i Adcomer tilbyr digitale markedsføringsløsninger for eiendomsmeglerfirmaet ditt som vil hjelpe deg med å oppnå følgende:

  • Øke synligheten i overfylte markeder
  • Få målrettet trafikk til annonsene og nettstedet ditt
  • revitalisere kundebasen din og tiltrekke deg nye kunder
  • Øke kundeengasjementet og holde på kundene
  • Forbedre merkevarens omdømme og troverdighet
  • Vise frem ekspertisen din og bygge tillit.

Tjenester som tilbys

Adcomer tilbyr en rekke digitale markedsføringstjenester som er utviklet for å løfte merkevaren din, generere kvalifiserte leads og konvertere dem til fornøyde kunder.

SEO-tjenester

Våre spesialiserte SEO-strategier er skreddersydd for eiendomsbransjen. Vi sørger for at annonsene dine rangeres høyt i lokale søk, slik at potensielle kjøpere som aktivt søker i området ditt, får øynene opp for eiendommene dine.

Annonsekampanjer

Vi utformer målrettede annonsekampanjer på ulike plattformer, som Google, Facebook og LinkedIn, for å nå ut til kjøpere som aktivt søker etter bolig- og næringseiendommer.

Markedsføring på sosiale medier

Vi lager innlegg på sosiale medier med engasjerende innhold og bilder som skaper samtaler, bygger merkevarebevissthet og fremmer varige relasjoner med målgruppen din.

Utvikling av nettsteder

Vi utvikler skreddersydde nettsteder på plattformer som WordPress, Wix eller Webflow, og prioriterer både brukeropplevelse og konverteringsoptimalisering.

Automatisering av markedsføring

Vi implementerer automatiserte markedsføringsverktøy som hjelper deg med å effektivisere kundekontakten, automatisere kundepleie og forbedre teamets markedsførings- og salgseffektivitet. 

Visuelt og interaktivt innhold

Vi tilbyr et komplett utvalg av visuelt og interaktivt innhold, som 3D-arkitekturvisualiseringer og animasjoner av interiørdesign, interaktive plantegninger og utendørs utsikt, slik at potensielle kunder kan visualisere drømmeprosjektene sine. 

Start samarbeidsprosessen

Er du klar til å samarbeide med et vinnende digitalt markedsføringsbyrå? Slik jobber vi:

Gratis konsultasjon

Ta kontakt med våre eksperter på digital markedsføring for å diskutere dine unike mål og utfordringer.

Skreddersydd strategi

Vi analyserer behovene dine og utvikler en personlig strategi for digital markedsføring som er tilpasset dine behov.

Implementering

Teamet vårt tar seg av hele implementeringsprosessen og sørger for at kampanjene dine går knirkefritt.

Løpende optimalisering

Vi overvåker kontinuerlig fremdriften, optimaliserer kampanjene og leverer regelmessige rapporter for å følge opp suksessen.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs