Hvordan Adcomer økte eSpares24s omsetning med over 100 % med digital markedsføring

Adcomer lyktes med å hjelpe eSpares24 med å markedsføre produktene og tjenestene sine i hele Warszawa, Polen. Vi oppnådde bemerkelsesverdige resultater, inkludert å tiltrekke oss et økende antall B2B- og B2C-kunder, registrere en imponerende økning i omsetning årlig, og utvidet merkevaren til en velkjent aktør i bransjen.

Optimalisert markedsplan

Designet og utførte en omfattende digital markedsføringsstrategi som omfatter SEO-, SEM- og SMM-teknikker som la grunnlaget for virksomhetens vekst.

Rebranding og webdesign

Genererte buzz gjennom strategisk oppsøking, inkludert dekning i store medier, noe som økte kjennskapen til merket og økte troverdigheten.

Økt kundetilfredshet

Tiltrakk seg over 5000 B2B- og B2C-kunder og økte inntektene fra PLN 1000 til PLN 3 millioner.

Kundens hovedmål

eSpares24s hovedmål var å få en komplett løsning for å møte deres digitale behov, fra design og utvikling av nettsiden til å markedsføre produktene og tjenestene til potensielle kunder. Vi fokuserte på følgende mål i arbeidet med eSpares24:
  • Fornye eSpares24-merket for å tilpasse seg selskapets formål og øke kundenes appell.
  • Designe og utvikle et nettsted optimalisert for søkemotorer, hastighet og brukeropplevelse.
  • Implementering av omfattende SEO-strategi for å øke merkevarebevisstheten og øke engasjementet
  • Utvikle B2B og B2C nettbutikk for å effektivisere online salgsprosessen

Bakgrunn

eSpares24 er en pålitelig grossist av deler for reparasjon av elektronikk og verktøy basert i Warszawa, Polen. Selskapet henvender seg til B2B- og B2C-kunder, og tilbyr deler av høy kvalitet til bærbare datamaskiner, smarttelefoner, huber og strømbanker. Med et bredt spekter av produkter og en forpliktelse til kvalitet, har eSpares24 klart å betjene mer enn 10 000 kunder over hele verden.

Utfordring

Som en nyoppstartet bedrift møtte eSpares24 flere utfordringer som er typiske for enhver ny virksomhet. Å etablere sin merkevareidentitet og bygge et rykte i en svært konkurranseutsatt bransje var noen av de store utfordringene. Det krevde at selskapet skulle differensiere seg og tjene tilliten til potensielle kunder blant allerede etablerte aktører. En annen betydelig hindring var å skaffe kunder fra bunnen av. Uten et rykte var det vanskelig for eSpares24 å tiltrekke seg nye kunder og generere salg. I tillegg til disse markedsførings utfordringene, slet eSpares24 med å sikre den nødvendige finansieringen og ressursene for å drive veksten. Som en nyoppstartet bedrift hadde de begrensede økonomiske ressurser og måtte være kreative for å sikre finansiering for å investere i produktforsyning, markedsføring og andre områder som er kritiske for veksten. eSpares24 møtte også operasjonelle utfordringer som å administrere varelager, ordre-oppfyllelse og levering. Selskapet trengte robuste systemer og prosesser for å effektivt styre driften og levere produkter og tjenester av høy kvalitet til kundene. Til slutt viste det seg vanskelig for eSpares24 som en oppstart med begrensede ressurser å bygge en robust online tilstedeværelse og effektivt promotere produktene og tjenestene sine gjennom digitale kanaler. Selskapet måtte finne kostnadseffektive måter å etablere sin online tilstedeværelse og nå potensielle kunder i sine målmarkeder.

Arbeidet med Adcomer

Adcomer jobbet med eSpares24 for å hjelpe selskapet med å overvinne utfordringene med å etablere sin merkevareidentitet, bygge en kundebase, skaffe finansiering og ressurser for å vokse, administrere driften og etablere en sterk digital tilstedeværelse. Vi utarbeidet en omfattende digital markedsføringsstrategi med fokus på utvikling av nettsteder, rebranding, SEO, e-handelsløsninger, innholdsskaping, SMM og SEM. Denne strategien hadde som mål å forbedre eSpares24s synlighet på nett, øke merkevarebevisstheten, tiltrekke nye kunder og dra inn salg for videre vekst. Vi jobbet tett med eSpares24 hele veien for å implementere disse løsningene og nå deres forretningsmål!

Utvikling av nettside

Gjennom våre implementerte strategier for utvikling av en nettside, hadde vi som mål å tilby en visuelt tiltalende og brukervennlig plattform for kunder å få tilgang til selskapets produkter og tjenester på. Vi utviklet en plattform med intuitiv navigasjon og sømløs funksjonalitet som gjorde det enkelt for kunder å finne det de leter etter og foreta kjøp. Vi inkorporerte funksjoner som produktkategorier, søke funksjonalitet og en handlekurv. Nettstedet ble optimalisert for hastighet, sikkerhet og respons, og optimalisert slik at det kunne nås på alle enheter og gi en god brukeropplevelse. Generelt hjalp strategien vår eSpares24 med å etablere en profesjonell og pålitelig tilstedeværelse på nettet, noe som gjorde det lettere å tiltrekke og beholde kunder i den svært konkurranseutsatte bransjen deres.

Branding

Vi hjalp eSpares24 med å merke virksomheten sin ved å lage en ny logo, slagord og identitet som bedre reflekterte verdiene, oppdraget og visjonen. Vi gjennomførte markedsundersøkelser for å få innsikt i markedet, konkurransen og forbrukeratferd for å utvikle en merkevarestrategi som var i tråd med eSpares24s mål. Den nye merkevareidentiteten ble brukt på tvers av alle markedsføringskanaler for å sikre et sammenhengende og enhetlig budskap. Rebranding-øvelsen hjalp eSpares24 med å etablere en distinkt identitet som ga gjenklang hos kundene, noe som bidro til å bygge tillit og lojalitet.

Søkemotoroptimalisering

Teamet vårt implementerte en omfattende strategi for søkemotoroptimalisering (SEO) for å forbedre eSpares24s synlighet på nett, organiske søkerangeringer og trafikk til nettsiden. Vi begynte med å gjennomføre en grundig analyse av eSpares24s ønskede søkeord og implementerte en teknisk SEO-strategi for å forbedre nettstedets struktur, innhold og meta-tagger. Vi implementerte også andre forbedringer, inkludert optimalisering av nettstedets hastighet og dens responstid på telefoner.

Nettbutikk

Adcomer ga eSpares24 en rekke e-handelsløsninger for å forbedre nettsalget og effektivisere driften. Disse tjenestene inkluderte B2B og B2C e-handelsmoduler, som e-postmarkedsføring, som gjorde at eSpares24 kunne tilby skreddersydde løsninger til ulike typer kunder. Teamet vårt leverte også API-integrasjon og automatiseringer, slik at selskapet kunne forbedre prosessen og behandlingen av nye ordre, bedre administrere lagerbeholdningen og forbedre den generelle kundeservicen. Vi ga også eSpares24 dropshipping-tjenester og hjalp dem med å finne pålitelige logistikkpartnere for å betjene kundene bedre.

Opprettelse av innhold

Teamet vårt utviklet en innholdsstrategi fokusert på å skape relevant og verdifullt innhold for eSpares24s målgruppe. Denne strategien inkluderte å identifisere emnene og temaene som var viktigst for kundene og lage innhold som tok for seg kundenes vanskeligheter, spørsmål og behov. Vi produserte høykvalitets og engasjerende innhold for eSpares24s nettsted, som blogginnlegg, produktbeskrivelser og oppføringssider. Dette innholdet ble optimalisert for søkemotorer, og bidro til å forbedre nettstedets rangering, tiltrekke nye kunder og øke engasjementet. Ved å lage innhold som ga verdi til målgruppen, etablerte vi eSpares24 som en pålitelig kilde til informasjon i elektronikk bransjen.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://api.adcomer.com/wp-content/uploads/2024/02/topcase_A1398_keyboard_US-1-1.mp4"][/video]

Betalte annonser

Vi utførte en vellykket betalt reklamekampanje for eSpares24 som inkluderte Google-annonser, Facebook-annonser og Google Shopping-annonser. Våre Google-annonser målrettet seg mot spesifikke søkeord relatert til selskapets produkter og tjenester, og bidro til å nå ut til målgruppen. Vi brukte Google Shopping-annonsekampanjen for å vise frem eSpares24-produkter til potensielle kunder for å potensielt øke salget ytterligere, noe som ble til en realitet! Med Facebook-annonser skapte vi visuelt tiltalende bilder og videoer som målrettet eSpares24s ideelle segment, og bidro til å øke kjennskapen til merket og drive trafikk til nettstedet.

Tilbakekoblingsstrategi

Vi hjalp også Connectis med å øke merkevarebevisstheten gjennom kampanjer i sosiale medier. Vi opprettet målrettet og engasjerende innhold for alle deres plattformer, inkludert LinkedIn og Twitter, som er populære blant B2B-selskaper.

Disse kampanjene ble designet for å nå Connectis' målgruppe, noe som resulterte i en økning av følgere i selskapets sosiale medier. Denne strategien ga Connectis flere muligheter til å engasjere seg med potensielle kunder og etablere meningsfulle relasjoner som kan føre til fremtidige partnerskap.

Ekstra støtte

Vi ga også eSpares24 kunderelasjoner og salgsopplæring for å forbedre deres håndtering av B2B-kunder, forbedre kundeservicen og drive salgsvekst. Videre samarbeidet Adcomer med eSpares24-ledelsen for å reinvestere inntekter i å utvide merkevaren deres og kjøpe nødvendig utstyr. I tillegg tilbød vi hjelp til å administrere et stasjonært team på 14 medlemmer og et eksternt team på 7 medlemmer. Denne støtten hjalp eSpares24 til å forbedre driften, forbedre ansattes ytelse og til slutt oppnå forretningsmålene.

Resultat

Vår digitale markedsføringsinnsats for eSpares24 resulterte i en markant forbedring i selskapets drift og vekst, med en betydelig økning i antall kunder både i B2B- og B2C-sektoren. Spesielt anskaffelsen av 600+ nye B2B-kunder, inkludert 250 aktive returnerende kunder og over 5000 nye B2C-kunder, var en viktig milepæl for organisasjonen. eSpares24-butikken opplevde en økning i omsetning på over 181 %, mens antall bestillinger økte med 161 %. Videre oppnådde eSpares24 en bemerkelsesverdig vekst i sin årlige omsetning, fra PLN 1000 til PLN 3 millioner.

Tilbakemelding

Etter å ha jobbet tett med eSpares24, fikk vi følgende tilbakemelding: “Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med Adcomer. Deres ekspertise innen SEO, SEM og innholdsskaping hjalp oss betydelig med å øke salget og kundebasen vår. Teamet deres leverte omfattende e-handelsløsninger som forbedret driften vår, forbedret kundeservicen vår og økte salget vårt. Deres tilbakekoblingsstrategi og ekstra støtte var uvurderlig for å utvide merkevaren vår og forbedre kundeforholdet vårt. Generelt spilte Adcomer en viktig rolle i vår suksess, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet med dem i fremtiden.”

Tilbakemelding

Etter å ha jobbet tett med eSpares24, fikk vi følgende tilbakemelding:  

“Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med Adcomer. Deres ekspertise innen SEO, SEM og innholdsskaping hjalp oss betydelig med å øke salget og kundebasen vår.

Teamet deres leverte omfattende e-handelsløsninger som strømlinjeformet driften vår, forbedret kundeservicen vår og økte salget vårt.

Deres tilbakekoblingsstrategi og ekstra støtte var uvurderlig for å utvide merkevaren vår og forbedre kunderelasjonene våre. Generelt spilte Adcomer en viktig rolle i vår suksess, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet med dem i fremtiden.”

 

CEO eSpares42 eSpares24

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!