Utvikl din merkevare med våre målrettede tjenester

Enten det er å bygge en robust identitet på nett eller å forvalte digital tilstedeværelse, vårt mangfoldige spekter av tjenester er utformet for å løfte din bedrift. Fra utvikling av merkeidentitet til avansert dataanalyse - vi har verktøyene og ekspertisen som trengs for å styrke din posisjon i markedet og tiltrekke seg nye kunder.
features-3-icon

Identitet og design

Skap en sterk identitet for din merkevare som treffer målgruppen din. Vi hjelper deg med å utvikle logoer, retningslinjer, iøynefallende design og markedsføringsmateriell som forteller din unike historie.
features-3-icon

Omdømme på nettet

Beskytt omdømmet ditt og bygg tillit hos kundene. Vi overvåker anmeldelser og samtaler på nettet, håndterer negativ omtale og skaper et positivt omdømme som tiltrekker seg nye kunder.
features-3-icon

Utvidelse av markedsføringsteamet

Har du ikke kapasitet til å håndtere alle behovene for markedsføring internt? Vi gir deg tilgang til et nettverk av dyktige markedsførere på midlertidig eller prosjektbasert basis. 

Implementering av Google Analytics 4

Sørg for en smidig overgang og optimal datainnsamling med våre tjenester for implementering av Google Analytics. Vi konfigurerer GA4-kontoen din, setter opp sporing av konverteringer og gir løpende support.

Implementering av HubSpot

Effektiviser arbeidet med markedsføring, salg og kundeservice med en robust HubSpot-implementering. Våre spesialister tar seg av oppsett og opplæring, slik at du kommer raskt i gang.

Amazon-markedsføringstjenester

Maksimer synligheten og salget på Amazons markedsplass. Våre eksperter administrerer AMS-kampanjer, optimaliserer produkt-oppføringer og driver målrettet trafikk til produktene dine.

Hvorfor bruke et markedsføringsbyrå?

Det er viktig å ha en sterk digital tilstedeværelse, enten du er en startup eller en stor bedrift, ettersom det sikrer at merkevaren din forblir synlig og tilgjengelig for både potensielle og eksisterende kunder. 

Det kan imidlertid være vanskelig å utarbeide og gjennomføre en effektiv markedsføringsplan, særlig for bedrifter med begrensede interne ressurser eller kompetanse. Mange ender opp med å slite med å drive markedsføringen fremover. 

Derfor trenger du et markedsføringsbyrå. Studier har vist at du kan spare 43 % av driftskostnadene ved å velge et markedsføringsbyrå sammenlignet med å ha et helt internt markedsføringsteam. Å ansette et markedsføringsbyrå kan hjelpe deg med blant annet:

 • Få tilgang til ekspertise og spesialkompetanse.
 • Spare tid og penger.
 • Øke effektiviteten og produktiviteten.
 • Bygge merkevarens omdømme.
 • Øke konverteringsraten.
 • Nå frem til flere potensielle kunder.
 • Gi målbare resultater.
 • Gi konkurransefortrinn og vekstmuligheter for virksomheten.

Betydningen av konsistens på tvers av markedsføringskanaler

En konsistent merkevare sikrer at logoen, stemmen, budskapet og det visuelle uttrykket er det samme i alle kanaler, fra innlegg i sosiale medier til e-post kampanjer og nettsider. 

Det er avgjørende for å bygge opp kjennskap og tillit hos kundene, ettersom det kommuniserer profesjonalitet og pålitelighet, og oppmuntrer kundene til å velge deg. Konsistent merkevarebygging etterlater også et varig inntrykk som skaper lojalitet til merkevaren.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

Betydningen av en kundesentrisk markedsføringsstrategi

En kundesentrisk markedsføringsstrategi prioriterer kundenes behov, preferanser og opplevelser gjennom hele reisen med merkevaren din. Denne tilnærmingen innebærer å skape innhold, kampanjer og budskap som treffer den ideelle kunden. 

En kundesentrisk strategi kan hjelpe deg med å bygge relasjoner og øke kundetilfredsheten, lojaliteten og verdien på sikt. I tillegg kan det hjelpe deg med å differensiere deg i et konkurranseutsatt marked. 

Vi kan hjelpe deg med å utforme og implementere en kundesentrisk markedsføringsstrategi som prioriterer målgruppens behov og preferanser for å sikre at hver eneste interaksjon i kundereisen gir gjenklang hos dem.

Effektive strategier for B2B-markedsføring

B2B-markedsføring krever spesialiserte strategier som er tilpasset bedriftenes unike behov og atferd. I motsetning til B2C-markedsføring fokuserer B2B-markedsføring på å bygge langsiktige relasjoner, håndtere komplekse prosesser og demonstrere verdi for flere beslutningstakere i organisasjonen.

Effektive B2B-markedsføringsstrategier innebærer:

 • Identifisering og målretting mot viktige beslutningstakere.
 • Forstå kjøperens reise.
 • Skape overbevisende innhold som adresserer problemer og utfordringer.
 • Utnytte data og analyser til persontilpasset markedsføring.
 • Ivareta potensielle kunder gjennom salgstrakten.
 • Skape tillit og troverdighet gjennom thought leadership og kundecaser. 

Vårt dyktige markedsføringsteam kan hjelpe deg med å lage en tilpasset B2B-markedsføringsplan som kan forkorte salgssyklusene og skape vekst for bedriften din.

Slik vil et samarbeid med oss være:

Step01

Utarbeide en strategi

Vi begynner med et møte for å forstå virksomhetens mål, målgruppe og utfordringer. Deretter samarbeider vi om å definere dine unike mål og utvikle en klar strategi for prosjektet.

Step02

Gjennomføre

Sammen med teamet ditt implementerer vi strategien slik den er definert. Dette kan omfatte teknisk oppsett av markedsførings- og analyseverktøyene, onboarding av en midlertidig medarbeider eller utvikling av innhold.

Step03

Optimalisere

Vi følger kontinuerlig opp indikatorer, analyserer data, leverer regelmessige rapporter for å måle kampanjens suksess og videreutvikler strategien for løpende optimalisering og kontinuerlig forbedring.

Er du på utkikk etter en omfattende markedsføringsløsning utover det vanlige?

Hva oppnår du med våre markedsføringstjenester?

features-3-icon

Økt merkevarebevissthet

Nå ut til et større publikum og etabler en sterk merkevare på tvers av markedsføringskanaler.
features-3-icon

Bedre generering av potensielle kunder

Få potensielle kunder og utvikle dem til lojale kunder.
features-3-icon

Økt effektivitet

Automatiser oppgaver, optimaliser prosesser og gi teamet mulighet til å konsentrere seg om viktige initiativer.
features-3-icon

Økt lojalitet

Skap sterkere relasjoner til målgruppen og styrk lojaliteten til merkevaren.
features-3-icon

Målbare resultater

Spor viktige nøkkeltall og få verdifull innsikt for å optimalisere avkastningen på markedsføringen.

Det som skiller oss ut

features-3-icon

Integrerte løsninger

Vi tilbyr en omfattende pakke med markedsføringstjenester under ett og samme tak, slik at du slipper å administrere flere leverandører og kan forenkle arbeidet.
features-3-icon

Åpen kommunikasjon

Vi tror på åpen kommunikasjon og samarbeid. Vi holder deg informert gjennom hele prosessen og gir deg jevnlige oppdateringer og fremdriftsrapporter for å sikre at du er på linje med arbeidet vårt.
features-3-icon

Ekspertise

Teamet vårt består av erfarne fagfolk med lang erfaring og inngående kunnskap om ulike bransjer. Vi tar med oss en dyp forståelse inn i hvert prosjekt og sørger for at strategiene våre er skreddersydd for å møte hver enkelt kundes unike behov og utfordringer.

Ofte stilte spørsmål om markedsføringstjenester

Hvilke markedsføringstjenester som passer best for din bedrift, avhenger av dine spesifikke mål, målgruppe og budsjett. Vi diskuterer behovene dine i løpet av en gratis konsultasjon og anbefaler en tilpasset markedsføringsplan.

Onboardingprosessen omfatter vanligvis et kartleggingsmøte for å forstå bedriftens mål og målgruppe, markedsundersøkelser og konkurrentanalyser, utarbeidelse av en tilpasset markedsføringsplan og oppsett av nøkkelindikatorer for å følge utviklingen.

Vi hjelper kundene våre med å oppnå ulike resultater, blant annet økt merkevarebevissthet, generering av leads, salgsvekst og økt kundeengasjement. Vi følger opp nøkkeltall gjennom hele kampanjen for å måle suksess og avkastning.

Ja, det kan vi. Hos Adcomer bruker vi strategier for å øke trafikken på nettstedet, for eksempel søkemotoroptimalisering (SEO), innholdsmarkedsføring, markedsføring i sosiale medier og betalte reklamekampanjer.

Ja, vi kan lage ulike typer innhold til markedsføringskampanjene dine, blant annet blogginnlegg, artikler, innhold til sosiale medier, nettsidetekster, nyhetsbrev og infografikk.

Vårt byrå skiller seg ut på grunn av vårt engasjement for innovasjon, vår personlige tilnærming og vår evne til å levere eksepsjonelle resultater. Vi prioriterer kundetilfredshet, utnytter banebrytende teknologi og har et team av dyktige fagfolk som er dedikert til å skape suksess for virksomheten din.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs