Vi tilbyr fleksible ressurser

Vi tilbyr spesialisert støtte for å styrke og diversifisere dine kampanjer, optimalisere din digitale tilstedeværelse, og maksimere ROI.

Strategisk CMO

Vi tilbyr strategisk markedsføringsledelse for å drive vekst og innovasjon.

Digital markedsføringsleder

Led digital endring og implementer vinnende kampanjer.

SEO Ekspert

Forbedre synlighet og organiske resultater med vår SEO-kunnskap.

Håndtering av sosiale medier

Engasjer og utvid din sosiale medie tilstedeværelse.

Innholdsmarkedsføring

Skap resonans med målrettet og engasjerende innhold.

Håndtering av PPC-kampanjer

Maksimer dine betalte kampanjer for optimal konvertering.

Spesialist på automatisering av markedsføring

Automatiser din markedsføring med effektive integrasjoner og oppsett.

Hvorfor investere i forsterkninger til teamet?

Forsterkning av teamet er viktig, ettersom produktiviteten i enhver bedrift avhenger av flere faktorer, blant annet kvaliteten og typen menneskelige ressurser du har. Enten du står overfor et plutselig kompetansebehov i forbindelse med et prosjekt eller har rekrutteringsutfordringer, kan en utvidelse av teamet ha stor betydning for resultatet av kampanjene dine.

Her er noen av fordelene ved å investere i en slik tjeneste:  

 • Få tilgang til spesialisert kompetanse som du kanskje ikke har internt.
 • Reduser risikoen for å ansette feil person til jobben.
 • Få nye ideer og innfallsvinkler til markedsføringsstrategien.
 • Unngå de høye kostnadene ved å ansette folk på heltid og få tilgang til ekspertise på høyt nivå eller spesifikke ferdigheter på en kostnadseffektiv måte.

Forsterkning VS outsourcing: Hva er forskjellen?

Selv om forsterkning av personalet og outsourcing handler om å skaffe eksterne ressurser, er det grunnleggende forskjeller. Forsterkning av personalet handler om å supplere det eksisterende teamet med spesifikke ferdigheter i en bestemt periode. De nye medarbeiderne jobber ved siden av de interne medarbeiderne og integreres sømløst i arbeidsflyten.

Outsourcing innebærer derimot at et helt prosjekt eller en hel funksjon overlates til en tredjepartsleverandør. Det outsourcede teamet kan arbeide selvstendig, med mindre direkte involvering fra de interne medarbeiderne.

Hvilke jobber slike byråer som oss med?

Byråer som forsterker teamet, jobber med alt fra nystartede bedrifter som lanserer sine første kampanjer, til etablerte selskaper som ønsker å fylle mangel på kompetanse eller håndtere midlertidige prosjekter. Her er noen eksempler:

 • Små bedrifter: Fyller hull i kompetansen internt etter hvert som de skalerer opp markedsføringen.
 • Etablerte bedrifter: Reagerer på endrede krav i markedet eller tar tak i spesialiserte prosjekter.
 • Byråer: Tilføyer ekspertise til sine egne team for å dekke kundenes behov.
 • Avdelinger: Skalerer teamene opp eller ned avhengig av kravene for ulike prosjekter.
 • Bedrifter som står overfor plutselige muligheter: Reagerer raskt på uventede behov for markedsføring uten langvarige ansettelsesprosesser.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

De viktigste kompetansene bedrifter trenger i dag

Bedrifter trenger et bredt spekter av kompetanse for å lykkes og forbli konkurransedyktige. Noen av de viktigste ferdighetene du trenger innen digital markedsføring er blant annet:

 
 • Optimalisering av søkemotorer
 • Innholdsmarkedsføring
 • Tekstforfatning 
 • PPC-annonsering (betaling per klikk)
 • Automatisering av markedsføring
 • Dataanalyse
 • Markedsføring på sosiale medier
 

Hvis du ikke har mulighet til å ansette medarbeidere på fulltid til disse rollene på grunn av budsjett-, tids- eller andre begrensninger, kan du forsterke teamet ditt på en strategisk måte og sikre at markedsføringen din forblir effektiv.

Vår tilnærming til utvidelse av resurser

Step01

Strategisk samtale

Vi begynner med et innledende møte der vi diskuterer målene, team-strukturen og behovene dine.

Step02

Tilgjenglighet

Vi deler en portefølje av tilgjengelige kandidater som oppfyller dine spesifikke krav. Deretter samarbeider vi med deg om å velge ut kandidater med riktig kompetanse og erfaring.

Step03

Ansettelse

Når du har bestemt deg for hvilke talenter du ønsker å ansette, hjelper vi deg med å få dem inn i teamet, og de kan begynne å jobbe sammen med deg. 

Er du klar til å forbedre kapasiteten din, og skalere teamet hos dere?

Hva oppnår du med våre tjenester?

Få spesialiserte talenter

Få tilgang til et større spekter av ekspertise enn du kan finne med fulltidsansatte.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Skaler raskt opp eller ned størrelsen på teamet etter behov for å møte kravene for prosjektet deres.

Forbedret effektivitet

Effektiviser arbeidsflyten i markedsføringen og optimaliser allokeringen av resursene.

Raskere resultater

Oppnå målene raskere med erfarne fagfolk om bord.

Det som skiller oss ut

Skreddersydd team-building

Vi tar oss tid til å forstå bedriftskulturen, målgruppen og målene dine, slik at vi kan sette sammen et skreddersydd markedsføringsteam som integreres sømløst med ditt eksisterende team.

Et hav av talenter

Vi har tilgang til et nøye utvalgt nettverk av utvalgte markedsførere med dokumentert erfaring og lidenskap for resultater. Dette sikrer at du får tilgang til de beste talentene som kan sette i gang umiddelbart og få stor innvirkning på arbeidet ditt.

Ofte stilte spørsmål om konsulenter innen markedsføring

Utvidelse av markedsføringsteamet innebærer å supplere eksisterende interne markedsføringsteam med eksterne fagpersoner for å oppfylle spesifikke prosjektkrav. Det gir deg fleksibilitet til å skalere markedsføringsinnsatsen og få tilgang til spesialkompetanse uten at du trenger å binde deg for lenge til en fulltidsansatt.

Utvidelse av markedsføringsteamet har flere fordeler, blant annet kostnadseffektivitet, tilgang til spesialisert kompetanse, økt skalerbarhet, raskere time-to-market, redusert ansettelsesrisiko og forbedret markedsføringseffektivitet.

Vi har en rekke ulike typer markedsføringskompetanse, blant annet delvise CMO-er, digitale markedssjefer, SEO-spesialister, ansvarlige for sosiale medier, spesialister på innholdsmarkedsføring, PPC-spesialister og spesialister på automatisering av markedsføring.

Ja, det kan du. Vi tror på en samarbeidsorientert tilnærming. Vi arrangerer intervjuer med de utvalgte kandidatene for å sikre at de passer perfekt til teamet ditt og prosjektets krav.

Vi forstår at det er viktig å finne den rette kandidaten. Vi gjennomfører en grundig utvelgelsesprosess, men hvis vi ikke finner en kandidat som passer, vil vi raskt finne og presentere alternative kandidater.

Vi kan tilrettelegge for både hjemmekontor og hjemmekontor, avhengig av hva du foretrekker og hva slags rolle det er snakk om.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs