Tilpasset Wix-utvikling for din visjon

Vi tilbyr en komplett pakke for å skape et bemerkelsesverdig nettside. Fra tilpasset tema/design til sømløs API-integrasjon, vi sørger for at ditt nettsted ikke bare ser bra ut, men også utmerker seg i resultater og funksjonalitet.

Utvikling av Wix-temaer

Skreddersy unike Wix-temaer som er i samsvar med din merkevare og treffer riktig hos målgruppen.

Utvikling av Wix-nettsteder

Bygg skreddersydde Wix-nettsider som kombinerer estetikk med funksjonalitet for å skape varige inntrykk.

API-integrering

Koble til essensielle tredjepartstjenester for å utvide funksjonaliteten til nettsiden din.

Migrering til Wix

Gjør overgangen til Wix smidig med våre sikre migrering tjenester som beskytter dine data.

Wix-optimalisering

Forbedre nettstedets hastighet og brukeropplevelse med våre tjenester for søkemotoroptimalisering.

Er det verdt å investere i en nettside fra Wix?

Moderne bedrifter ønsker å integrere funksjonsrike og svært funksjonelle elementer som forbedrer brukeropplevelsen i webdesign prosessen. Med Wix får du tilgang til mange moderne og avanserte funksjoner som er avgjørende for å oppfylle disse behovene. Utvikling av Wix-nettsider er budsjettvennlig, og plattformen gir overraskende mange tilpasningsmuligheter. Plattformen gir også mulighet for raskere utvikling sammenlignet med egendefinert koding, noe som betyr at det tar kortere tid å lansere nettstedet ditt. Med Wix-plattformen kan du dessuten enkelt administrere og oppdatere innholdet på nettstedet ditt uten kunnskap innen koding og optimalisere tilstedeværelsen din på nettet for søkemotorer.  Her finner du noen grunner til å investere i Wix med oss:
 • Vi bidrar med spesialisert kompetanse og erfaring.
 • Når du outsourcer Wix-utvikling, kan du fokusere på andre viktige oppgaver i virksomheten din.
 • Vi skreddersyr Wix-nettsider for å dekke spesifikke forretningsbehov.
 • Vi drar nytte av avanserte egenskaper og funksjoner som Wix tilbyr.
 • Våre Wix-utviklere kan sørge for at nettstedet ditt vokser i takt med virksomheten.
 • Vi tilbyr kostnadseffektive løsninger som er tilpasset dine mål og ditt budsjett.
 

Kan B2B-bedrifter bruke Wix?

Wix tilbyr en robust plattform med funksjoner som egner seg godt for B2B-bedrifter. Lag profesjonelle og informative nettsteder som viser frem tjenester, ekspertise og kundecaser. 

Bruk skjemaer for innsamling av leads, integrer med CRM-systemer og bruk innebygde analyseverktøy for å spore nettstedets ytelse og generere verdifull innsikt. Wix tilbyr også funksjoner som video-bakgrunner og tilpassede skjemaer for å skape en unik og engasjerende tilstedeværelse på nettet som tiltrekker seg potensielle kunder.

De unike fordelene med Wix-plattformen

 
  • Dra-og-slipp-funksjonalitet: Med den brukervennlige dra-og-slipp-funksjonen kan du enkelt opprette og tilpasse nettstedet ditt uten kunnskap innen koding.
  • Integrering av appmarkedet: Wix App Market tilbyr et stort bibliotek med apper og funksjoner som gjør det mulig å utvide funksjonene på nettstedet ditt og imøtekomme dine spesifikke behov.
  • Innebygde markedsførings- og analyseverktøy: Wix tilbyr innebygde markedsførings- og analyseverktøy som hjelper deg med å spore nettstedets ytelse, lansere e-post kampanjer og optimalisere nettstedet ditt for konvertering.
  • Skalerbarhet og rimelig pris: Wix er en skalerbar plattform som kan vokse i takt med bedriften din.  Den tilbyr også rimelige pakker som passer til ulike budsjetter.

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Optimalisering av Wix for søkemotorer

Selv om Wix er brukervennlig, er SEO-optimalisering avgjørende for bedrifter. Slik optimaliserer du Wix-nettstedet ditt:

 1. Søkeordsanalyse: Identifiser relevante søkeord som målgruppen din bruker, og integrer dem i nettstedets innhold, sidetitler og metabeskrivelser.
 2. Innholdsmarkedsføring: Lag informativt innhold av høy kvalitet som viser din ekspertise og tiltrekker seg organisk trafikk.
 3. Wix SEO-verktøy: Bruk innebygde SEO-verktøy som sitemaps og metatag-redigering for å forbedre nettstedets synlighet i søkemotorer.
 4. Optimalisering for ulike enheter: Sørg for at Wix-nettstedet ditt er mobilvennlig, ettersom søkemotorer prioriterer mobiltilpassede nettsteder.
 5. Tilbakekoblinger: Bygg opp backlinks fra nettsider med høy autoritet for å øke nettstedets troverdighet og rangering.

Vår tilnærming til Wix-utvikling

Step01

Strategisk planlegging

Vi planlegger prosjektet ditt og tilpasser hvert eneste trinn til virksomhetens mål for å sikre optimale resultater og maksimal effekt.

Step02

Skreddersydd Wix-utvikling

Teamet vårt vil i samarbeid med deg utvikle en skreddersydd Wix-nettside med avanserte funksjoner som gir publikum unik og gode opplevelser på nettet.

Step03

Løpende vedlikehold og support

Vi tilbyr kontinuerlig vedlikehold og support for å holde Wix-nettstedet ditt i gang, slik at det alltid er oppdatert, sikkert og optimalisert for optimal ytelse.

Klar til å komme i gang med Wix?

Hva får du med vår våre tjenester for Wix?

Fra start til slutt sikrer vi at nettsiden din ikke bare skiller seg ut, men også vokser med dine forretningsbehov.

Profesjonell nettside

Vi oppretter en nettside som gjenspeiler merkevaren din med et design som engasjerer målgruppen.

Forbedret brukeropplevelse

Vi sikrer at nettsiden din tilbyr en brukervennlig opplevelse som fungerer sømløst på alle enheter.

Forbedret søkemotoroptimalisering

Øk nettsidens synlighet og rangering i søkemotorer med en optimalisert Wix-nettside fra oss.

Skalerbarhet

Vi tilpasser nettsiden i takt med bedriftens vekst og utviklende behov.

Det som skiller oss ut

Skreddersydde løsninger

Vi har spesialisert oss på å lage tilpassede Wix-nettsider som er skreddersydd til dine spesifikke behov og mål, slik at du får en unik tilstedeværelse på nettet som skiller seg ut fra konkurrentene.

Ekspertise og erfaring

Med teamets omfattende erfaring og ekspertise innen Wix-utvikling kan du stole på at vi leverer eksepsjonelle resultater som overgår forventningene dine.

Personlig støtte

Vi tilbyr personlig støtte og veiledning på hvert trinn av reisen, og tilbyr ekspertråd og support for å sikre at Wix-nettstedet ditt oppnår sitt fulle potensial.

Ofte stilte spørsmål om nettsider med Wix

Wix tilbyr et brukervennlig grensesnitt, et stort app-marked for utvidede funksjoner, innebygde markedsføringsverktøy og skalerbarhet til en overkommelig pris.

Ja, vi inkluderer SEO-optimalisering som en del av våre Wix-utviklingstjenester.  Vi optimaliserer nettstedets innhold og struktur for å forbedre rangeringen i søkeresultatene.

Ja, vi kan integrere Wix-nettstedet ditt med ulike sosiale medier for å effektivisere markedsføringen din.

Ja, vi tilbyr omfattende tilpasningsmuligheter for Wix-maler slik at du kan skreddersy nettsidedesignet i henhold til din merkevareidentitet og dine preferanser.

Ja, vi tilbyr tjenester for migrering av nettsteder slik at du sømløst kan overføre ditt eksisterende nettsted til Wix-plattformen uten at det oppstår forstyrrelser eller tap av data.

Absolutt! Wix har et intuitivt innholdsstyringssystem, slik at du enkelt kan oppdatere og administrere innholdet på nettstedet ditt uten teknisk ekspertise.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs