Hva tilbyr vi

Gjør mest mulig ut av Google Ads-kampanjene dine med hjelp fra våre eksperter. Vi forenkler digital annonsering og sikrer merkbare resultater. Vår tilpassede tilnærming omfatter: Optimalisering: Styrk dine kampanjer med strategisk søkeord-optimalisering for å nå det mest relevante publikummet. Presis Målretting: Anvend avanserte målrettingsverktøy for å treffe din ideelle kundegruppe. Resultat: Forbedre kontinuerlig annonsenes resultat gjennom finjustering av kreative elementer og strategier, støttet av analyse.

Google Ads tjenester som gir resultater

Fra kampanjeskaping til ytelsesoptimalisering er vi her for å styrke din virksomhet med målrettede løsninger skreddersydd etter dine unike mål.

Søk i annonser

Vi oppretter og administrerer målrettede søkeannonser som vises på Googles søkeresultatsider (SERP) når brukere søker etter søkeord som er relatert til dine produkter eller tjenester.

Visningsannonser

Nå ut til et bredere publikum ved å plassere visuelt overbevisende displayannonser på et stort nettverk av nettsteder og apper.

Shoppingannonser

Vis frem produktene dine direkte på resultatsidene i Google Shopping, slik at brukerne enkelt kan sammenligne priser og legge varer i handlekurven.

Videoannonser

Lag engasjerende videoannonser for å fange oppmerksomheten og fortelle merkevarehistorien din på YouTube og andre videoplattformer.

Remarketing-annonser

Ta kontakt med besøkende som allerede har vist interesse for produktene eller tjenestene dine ved å vise målrettede annonser på nettet.

Annonser for markedsføring av apper

Få flere nedlastinger og økt engasjement for mobilappen din ved å utnytte Googles verktøy for appmarkedsføring og målrettingsstrategier.

Annonser for lokale tjenester

Få kontakt med potensielle kunder som søker etter lokale bedrifter i ditt område gjennom Googles plattform for Local Services Ads.

Sporing og optimalisering av konvertering

Vi følger nøye opp konverteringer (f.eks. salg, leads, telefonsamtaler) for å måle kampanjens effektivitet og identifisere forbedringsområder.

Optimalisering av destinasjonssider

Sørg for at landingssidene dine er optimalisert for konvertering ved å samarbeide med teamet vårt om å skape en sømløs brukeropplevelse som fører til ønskede handlinger.

Er det verdt å investere i Google Ads?

Google er verdens mest brukte søkemotor, med milliarder av søk hver dag. Den enorme brukerbasen gir deg en enestående mulighet til å nå ut til et stort publikum og øke merkevarens synlighet på relevante søk. Ved hjelp av Google Ads kan du sørge for at varemerket ditt vises tydelig når potensielle kunder aktivt søker etter produkter eller tjenester som dine. Google tilbyr presise målrettingsalternativer og avanserte analyseverktøy som maksimerer effekten av annonsekampanjene dine og gir målbare resultater for bedriften din. Å investere i Google Ads kan hjelpe deg med å:
 • Øke varemerkets synlighet
 • Øke målrettet trafikk
 • Generere potensielle kunder
 • Forbedre konverteringsfrekvensen
 • Skille deg ut i konkurranseutsatte markeder.

Hva kan du målrette Google Ads mot?

Google Ads har avanserte målrettingsfunksjoner som gjør det mulig å definere hvem som skal se annonsene dine ut fra bestemte kriterier. Dette presisjonsnivået sikrer at du bruker annonsene dine på å nå personer som mest sannsynlig er interessert i det du tilbyr. Du kan bruke Google Ads til:

 • Målretting mot søkeord: Du kan velge spesifikke søkeord som er relatert til virksomheten din, slik at annonsene dine vises når brukerne skriver dem inn i søket.
 • Målretting mot sted og språk: Du kan spesifisere hvor du vil vise annonsene dine, spesielt hvis du tilbyr stedsspesifikke tjenester. Du kan også målrette annonsene mot bestemte språk.
 • Demografisk målretting og interessemålretting: Bruk brukerdemografi som alder, kjønn og husholdningsinntekt til å angi målrettingsalternativer. Du kan også målrette mot brukere basert på deres interesser og tidligere atferd på nettet.
 • Målretting mot enhet: Skreddersy annonsene dine etter målgruppens preferanser på bestemte enheter, inkludert stasjonære og bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.
 • Målretting etter tid og dag: Planlegg bestemte dager eller timer du vil at annonsene dine skal vises, i tråd med når det er mest sannsynlig at målgruppen din ser og klikker på dem.

Hvordan kan du integrere Google Ads med andre markedsføringsstrategier?

Du bør tilpasse Google Ads-kampanjen til andre markedsføringsstrategier for å oppnå maksimal rekkevidde. Hvis du for eksempel tilpasser kampanjen til innholdsmarkedsføringsstrategien din, kan du målrette søkeord som er relatert til innholdstemaene dine for å markedsføre blogginnlegg, casestudier eller andre typer innhold og drive trafikk til nettstedet ditt. I tillegg kan du integrere Google Ads med e-postmarkedsføringsstrategien din ved å opprette tilpassede målgrupper basert på e-postabonnenter og målrette skreddersydde annonsekampanjer mot dem.

Hvordan er Google Ads sammenlignet med andre annonseringsplattformer som Facebook Ads?

Begge plattformene utmerker seg på ulike områder. Google Ads er ideelt for å nå brukere med høy kjøpsintensjon og målretting mot søkeord. Facebook Ads utmerker seg når det gjelder demografi og interessemålretting, og bidrar til å øke merkevarebevisstheten og bygge fellesskap. Selv om Google Ads ofte er B2B-favoritten, bør du vurdere å bruke Facebook Ads til å pleie potensielle kunder, bygge opp merkevarekjennskap og målrette annonseringen mot bestemte beslutningstakere. Den beste tilnærmingen kan være en kombinasjon av begge plattformene.

Hvordan vi oppnår resultater

Step01

Planlegging av kampanjer

Vi samarbeider med deg om å definere mål, analysere konkurrenter og undersøke relevante søkeord for å utarbeide en målrettet strategi for å lykkes.

Step02

Oppretting og optimalisering av annonser

Teamet vårt skaper overbevisende annonsetekster og visuelt materiale, A/B-tester ulike varianter og optimaliserer destinasjonssider for å sikre en sømløs brukeropplevelse som fører til konvertering.

Step03

Fordeling av budsjett

Vi fordeler budsjettet ditt strategisk på tvers av kampanjer og annonsegrupper, samtidig som vi implementerer datadrevne budstrategier for å maksimere avkastningen på investeringen (ROI).

Step04

Segmentering av målgrupper

Vi utnytter de kraftige funksjonene i Google Ads til å segmentere målgruppen din basert på demografi, interesser og nettatferd, slik at annonsene dine når de rette personene til rett tid.

Step05

Optimalisering av destinasjonssider

Vi samarbeider med deg om å optimalisere landingssidene dine med tanke på konvertering, slik at du får en tydelig oppfordring til handling som får brukerne til å ta neste steg.

Step06

Overvåking av resultater

Vi overvåker kontinuerlig kampanjens resultater, analyserer datainnsikt og foretar datadrevne justeringer for å optimalisere kampanjene dine for kontinuerlig forbedring og maksimale resultater.

Google Ads gir vekst

Ta din digitale markedsføring til nye høyder med våre Google Ads-tjenester. Nå ut til riktig publikum, styrk merkevarebevisstheten og sikre deg et konkurransefortrinn med annonser som gir målbare resultater.

Sporbare resultater

Få umiddelbar tilbakemelding og verdifulle innsikter med annonser som trekker oppmerksomhet og fremmer handling.

Kom i kontakt med publikum der de er

Maksimer din rekkevidde med målrettede annonser som kobler deg direkte med engasjerte kunder der de tilbringer sin tid online.

Få et konkurransefortrinn

Bruk kraften av betalt søk for å ligge et skritt foran, selv på de mest konkurransedyktige søkeordene.

Kontroll over annonsebudsjettet

Behold full kontroll over annonseringsutgiftene dine med fleksible budsjettverktøy som tilpasser seg din bedrifts strategi og behov.

Maksimere avkastningen

Optimaliser dine annonsebudsjetter med vår ekspertise for å sikre best mulig ROI.

Øke merkevarekjennskapen

Bygg din merkevare ved å være synlig der potensielle kunder allerede leter etter løsningene du tilbyr.

Det som skiller oss ut

Skreddersydde løsninger Vi er stolte av å levere skreddersydde løsninger som er tilpasset hver enkelt kundes unike behov og mål. Teamet vårt tar seg tid til å forstå virksomheten, bransjen og målgruppen din, slik at vi kan utarbeide strategier som gir resultater.   Dokumenterte resultater Vi har dokumentert at vi leverer konkrete resultater for kundene våre, og vi har etablert oss som ledende i bransjen. Fra økt synlighet for varemerket til høyere konverteringsrater - kampanjene våre fører konsekvent til suksess for bedrifter i alle størrelser.   Åpen kommunikasjon Åpenhet er kjernen i vår forretningsfilosofi. Vi er opptatt av å kommunisere åpent og ærlig med kundene våre og gir dem regelmessige oppdateringer, detaljerte rapporter og innsikt i kampanjens resultater.   En helhetlig tilnærming til markedsføring Vi vet at Google Ads bare er én brikke i markedsføringspuslespillet. Vi kan integrere annonseringen din med andre markedsføringstiltak som SEO og innholdsmarkedsføring for å skape en helhetlig og effektiv merkevareopplevelse som gir langsiktig suksess.

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og la oss vise deg hvordan vi kan bidra med vår ekspertise!

Ofte stilte spørsmål om Google annonsering

Absolutt! Google Ads har en rekke funksjoner som er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å nå ut til lokale kunder. Her er noen måter du kan utnytte Google Ads til lokal markedsføring:
 • Målretting mot lokasjon
 • Integrering av Google My Business
 • Anropsutvidelser
 • Stedsmålretting med destinasjonssider.

Kostnadene for Google Ads varierer avhengig av flere faktorer, blant annet bransje, målgruppe, søkeord og overordnede kampanjemål. Du har imidlertid full kontroll over budsjettet. Dette bør du tenke på:
 • Daglig/månedlig budsjett: Sett et tydelig budsjett for kampanjene dine, og betal bare når brukerne klikker på annonsen din (pay-per-click-modell).
 • Budstrategier: Velg budstrategier som er i tråd med målene dine, for eksempel å maksimere antall klikk eller konverteringer, samtidig som du holder deg innenfor budsjettet.
 • Optimalisering av kampanjer: Hvis du optimaliserer kampanjene dine, kan det føre til lavere kostnad per kjøp (CPA), noe som betyr at du betaler mindre per lead eller salg som genereres.

Negative søkeord er ord eller fraser som du uttrykkelig ber Google Ads om ikke å aktivere annonsene dine for. På denne måten sikrer du at annonsene dine når riktig målgruppe og unngår irrelevante klikk. Hvis du for eksempel selger eksklusive joggesko, kan du legge til "brukt" eller "billig" som negative søkeord for å unngå at annonsene dine vises for brukere som søker etter rimelige alternativer.

Google Ads tilbyr et vell av data og analyser for å spore kampanjens resultater. Viktige nøkkeltall å overvåke er visninger, klikk, klikkfrekvens (CTR), konverteringer og kostnad per klikk (CPC).

Når du setter Google Ads-kampanjene dine på pause eller stopper dem, vil annonsene dine ikke lenger vises på søkeresultatsidene eller partnernettstedene. Alle kampanjedata og ytelsesmålinger vil imidlertid fortsatt være tilgjengelige i Google Ads-kontoen din for fremtidig bruk.

Absolutt! Mobilannonsering er en viktig del av enhver vellykket markedsføringsstrategi på nettet. Google Ads tilbyr en rekke funksjoner som er spesielt utviklet for å nå mobilbrukere.