Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

LinkedIn med gode resultater

Utnytt hele potensialet til LinkedIn annonsering med våre eksperter. Vi spesialiserer oss på målrettede kampanjer som leverer resultater, sikrer presis brukerengasjement, effektiv leadgenerering og skalerbarhet.

Målretting og valg av målgruppe

Nå høyt kvalifiserte B2B-leads med avanserte målrettingsteknikker som kobler deg direkte til beslutningstakere.

Sponset innhold

Fremhev dine tilbud i LinkedIn-feeds med innhold som engasjerer og konverterer, og driver meningsfylt engasjement.

Sponset e-post

Lever personlige meldinger direkte til publikumets innbokser med våre løsninger for sponsede e-poster.

Tekstannonser

Dra nytte av den profesjonelle settingen på LinkedIn med tekstannonser som fanger oppmerksomheten og inspirerer til handling.

Innsikt i kampanjen

Få verdifull innsikt med detaljert analyse av kampanjens prestasjon, og optimaliser strategien din i sanntid.

Optimalisering av kampanjer

Fornye kontinuerlig kampanjene dine med A/B-testing og ytelsesanalytikk for å forbedre rekkevidde og engasjement.

Er det verdt å investere i LinkedIn annonsering?

Å investere i LinkedIn-annonsering er å utnytte et nettverk fullt av profesjonelle muligheter. Med en plattform rik på detaljert profesjonell data, tilbyr LinkedIn en direkte vei til beslutningstakere og et engasjert publikum. Å overkomme plattformens kompleksitet krever en nyansert tilnærming. Samarbeid med et byrå som forstår LinkedIn sin dybde og kan utnytte dens kapasiteter til din fordel. Sammen kan vi:  
  • Målrette mot svært spesifikke profesjonelle demografier.
  • Utforme kampanjer som treffer og konverterer.
  • Utnytte LinkedIn's rike data for målrettet markedsføringsinnsats.
  • Bygge en robust merkevaretilstedeværelse innenfor et profesjonelt samfunn.

Fungerer LinkedIn annonsering i B2B-markedsføring?

LinkedIns profesjonelle målgruppe og avanserte målrettingsalternativer gjør den ideell for B2B-markedsføring. Du kan nå beslutningstakere av høy verdi direkte, markedsføre ledende innhold og generere kvalifiserte potensielle kunder, alt innenfor målbransjen din.   Uansett om du markedsfører produkter, tjenester eller bransjeinnsikt, gjør LinkedIn annonsering det mulig for deg å etablere troverdighet, bygge relasjoner og til slutt oppnå suksess i B2B-markedet.

Når gir LinkedIn-annonsering mening?

LinkedIn annonsering er fornuftig for bedrifter som ønsker å nå ut til fagfolk, bygge kjennskap og generere leads i et profesjonelt miljø. Det er spesielt effektivt i bransjer som teknologi, finans og rådgivning, der beslutningstakere og fagfolk er aktive på plattformen. LinkedIn er dessuten en optimal plattform for markedsføring av spesialiserte tjenester, rekruttering og B2B-løsninger. 

Hva er beste praksis for LinkedIn annonsering?

Noen av de beste fremgangsmåtene for LinkedIn annonsering er:

  • Definer klare målsetninger
  • Treffe riktig målgruppe
  • Lag overbevisende annonser
  • Optimaliser kampanjer basert på resultatdata
  • Test og forbedre strategiene kontinuerlig for å oppnå bedre resultater.

Optimalisering av LinkedIn annonser

Utnytt LinkedIn til det fulle med målrettede annonser som når direkte til ditt kjerne publikum. Forsterk merkevarens posisjon og tiltrekk deg kvalitets-leads med strategisk innhold som posisjonerer deg som bransjeleder i din bransje.

Presis målretting av annonser

Bruk toppmoderne målrettingsmuligheter for å levere annonser som treffer dypt hos spesifikke målgrupper, noe som sikrer at budskapet ditt ses av de mest engasjerte.

Forbedret merkevareposisjonering

Hev merkevaret ditt ut over lead-generering. Vår strategiske innhold viser frem din ekspertise og etablerer merkevaret ditt som en leder i industrien, og tiltrekker seg flere potensielle kunder.

Økt trafikk og engasjement

Få flere besøkende til nettstedet ditt med målrettede LinkedIn-kampanjer. Enten det er en presentasjon av et produkt eller et webinar, hjelper vi deg med å fange oppmerksomheten til kvalifiserte leads.

Lead-generering og akselerasjon av pipeline

Akselerer salgsreisen din med LinkedIn-strategier designet for høy konvertering. Koble deg direkte til beslutningstakere og fremskynd salgssyklusen med kvalitetsleads.

Det som skiller oss ut

B2B-ekspertise

Vi forstår nyansene i B2B-markedsføring og de spesifikke utfordringene ved å nå beslutningstakere på LinkedIn.  Teamet vårt utnytter denne kunnskapen til å utarbeide målrettede strategier som treffer målgruppen din.

Dyktighet innen innholdsmarkedsføring

Overbevisende innhold er hjørnesteinen i vellykket LinkedIn annonsering. Vi lager ikke bare annonser, men også engasjerende innhold som utdanner, informerer og posisjonerer merkevaren din som en pålitelig autoritet i bransjen.

Skreddersydde strategier

Få personlige og skreddersydde annonsestrategier som er tilpasset virksomhetens mål og målgruppe, slik at kampanjene dine blir så effektive som mulig.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!

Ofte stilte spørsmål om LinkedIn annonsering

LinkedIn-annonsering kan være nyttig for bedrifter i alle størrelser. Selv om LinkedIn ofte forbindes med større bedrifter på grunn av den profesjonelle brukerbasen og de høyere annonseringskostnadene sammenlignet med andre plattformer, kan små bedrifter likevel utnytte LinkedIn effektivt. 

Begge plattformene tilbyr annonseringsløsninger, men LinkedIn henvender seg spesielt til profesjonelle.  LinkedIn-annonsering utmerker seg innen B2B-markedsføring, mens Facebook tilbyr en bredere målgruppe som passer for både B2B- og B2C-kampanjer.

LinkedIn-annonsering er ideelt for B2B-bedrifter som ønsker å generere leads, bygge merkevarekjennskap i bransjen og komme i kontakt med beslutningstakere. Både profesjonelle tjenesteleverandører, B2B-programvareselskaper og bedrifter som retter seg mot spesifikke bransjer, kan dra nytte av denne plattformen.

Profesjonelt innhold som utdanner, informerer og etablerer merkevaren din som en autoritet, gir best gjenklang hos LinkedIn-brukere. Tenk på ledende artikler, innsiktsfulle bransjerapporter, datadrevet infografikk eller engasjerende videoinnhold som viser ekspertisen din.

LinkedIn-annonsering kan være en sømløs forlengelse av den overordnede markedsføringsstrategien din. Bruk nettstedet, blogginnholdet eller tilstedeværelsen i sosiale medier til å ta vare på potensielle kunder som genereres gjennom LinkedIn-annonsering. 

Ta kontakt med teamet vårt via kontaktskjemaet. Vi avtaler en konsultasjon for å diskutere bedriftens mål og annonseringsmål.  Deretter utvikler vi en skreddersydd annonsestrategi, setter opp kampanjene dine, lanserer dem på LinkedIns plattform og leverer regelmessige rapporter om kampanjens resultater.  Teamet vårt vil være tilgjengelig for løpende støtte og veiledning gjennom hele annonseringsforløpet på LinkedIn.