Strategisk Account-Based Marketing for målrettede resultater

Benytt våre tjenester innen ABM for å konsentrere innsatsen om å skaffe de mest verdifulle kundene. Vi tilbyr en omfattende pakke for strategi og gjennomføring av vinnende kampanjer, fra identifisering av beslutningstakere i potensielle bedrifter til utvikling av en tilpasset strategi.

Kundeprofilering

Utvikle detaljerte idealkundeprofiler for å målrette innsatsen mot de mest verdifulle selskapene for din virksomhet.

Analyse av målkontoer

Gå i dybden for å forstå dine kunders behov og deres kjøpsprosesser for mer effektive ABM-kampanjer.

Analyse av konkurrenter

Forstå konkurrentenes taktikker og styrk din posisjon ved å skape differensierte ABM-strategier.

Opprettelse av ressurser

Design skreddersydd innhold og reklame for å resonere med hver enkelt person på tvers av alle plattformer.

ABM-strategi

Skap en helhetlig ABM-plan som fokuserer på skreddersydde tilnærminger for å møte dine salgsmål.

Er det verdt å investere i en tjeneste for Account-based Marketing?

Tradisjonell markedsføring kan av og til føles som å kaste ut et bredt nett og håpe på noen få gode fangster. account-based marketing snur dette på hodet, og gir deg mulighet til å fokusere på kunder med høy verdi.

Hvorfor vurdere ABM? Fordi det prioriterer kvalitet fremfor kvantitet. Tenk deg effekten av å sikre deg bare en håndfull kunder som passer perfekt til din ideelle kundeprofil. Studier viser at ABM-kampanjer kan generere hele 20 % flere kvalifiserte leads sammenlignet med tradisjonell markedsføring, noe som innebærer et betydelig vekstpotensial.

Her er grunnene til at alle bedrifter bør vurdere å investere i en tjeneste for account-based marketing:

  • Målrettet tilnærming: ABM-tjenester hjelper deg med å identifisere og prioritere kontoer med høy verdi, slik at markedsføringen treffer riktig målgruppe.
  • Økt avkastning: Ved å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet kan ABM-tjenester gi betydelig høyere avkastning på investeringene dine.
  • Dypere relasjoner: ABM skaper dypere relasjoner med viktige beslutningstakere hos potensielle kunder, noe som øker sjansene for å inngå avtaler.
  • Målbare resultater: ABM-kampanjer gir tydelige og målbare resultater, slik at du kan spore fremgangen og optimalisere strategien for kontinuerlig forbedring.

Hva er account-based marketing?

Account-based marketing (ABM) er en strategisk tilnærming som fokuserer markedsførings- og salgsinnsatsen på et definert sett av verdifulle potensielle kunder. Det innebærer å identifisere de riktige kundene, skape engasjement og lage personlige kampanjer som er skreddersydd for hver enkelt kundes spesifikke behov og utfordringer.

Hvorfor er account-based marketing viktig i B2B-markedsføring?

I B2B-markedsføring er beslutninger ofte komplekse og involverer flere interessenter. Ved hjelp av ABM kan du identifisere de viktigste beslutningstakerne hos de potensielle kundene dine og sikre at budskapet ditt når frem til dem som har makt til å si "ja".

Account-based marketing er en skreddersydd markedsføringsstrategi. Du kan lage personlige budskap som er tilpasset de spesifikke utfordringene til hver enkelt person. Forestill deg skreddersydd innhold som tar for seg problemene i bransjen, tilpassede kundecaser som viser lignende suksesshistorier, og relevante artikler om lederskap som posisjonerer selskapet ditt som den ideelle løsningen.

I tillegg kan B2B-salgssykluser være lange og kreve relasjonsbygging og tillit. Med ABM kan du knytte dypere bånd til potensielle kunder, pleie relasjoner og etablere deg som en pålitelig rådgiver, noe som øker sjansene for salg.

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Det du trenger for å gjennomføre en ABM-strategi

En vellykket ABM-strategi krever en klar forståelse av den ideelle kundeprofilen. Det handler ikke bare om demografi, men også om deres behov, utfordringer, kundereise og beslutningsprosess.

Du må også investere tid i grundig research av potensielle kunder. Identifiser de viktigste beslutningstakerne i disse bedriftene, forstå deres nåværende løsninger og avdekk potensielle "pain points" der tilbudet ditt kan gi betydelig verdi.

I tillegg må du være i stand til å skape og gjennomføre en vinnende ABM-strategi. Dette innebærer blant annet å skape skreddersydd innhold, ta godt vare på leads og samordne markedsførings- og salgsarbeidet. Et samarbeid med et ABM-byrå som oss, gir deg ekspertisen og ressursene du trenger for å utvikle og gjennomføre en vellykket ABM-kampanje.

Vår tilnærming til Account-based marketing

Step01

Markedsanalyse

Vi samarbeider med deg for å definere den ideelle kunde-profilen, utarbeide strategier for å komme nærmere viktige beslutningstakere i målgruppen, og identifisere konkurrentenes strategier.

Step02

Utvikling av strategier

Vi kartlegger kundereisen for hver av de potensielle kundene dine og finner de kanalene i budskapet ditt som gir best klang. Deretter utvikler vi et overbevisende og konsistent budskap ved hjelp av innhold og kreativt visuelt materiale som er skreddersydd for hver enkelt målgruppe.  

Step03

Lansering av kampanjen

Vi gjennomfører kampanjen på tvers av ulike kanaler, inkludert e-post, sosiale medier og annonsering, for å engasjere og pleie viktige beslutningstakere i målgruppen.

Step04

Optimalisering av kampanjen

Når kampanjen er lansert, identifiserer vi områder som krever forbedringer, og finjusterer og målretter på nytt for å oppnå maksimal effekt. 

Step05

Rapportering

Vi leverer omfattende rapporter som viser viktige resultatindikatorer (KPI-er), for eksempel engasjementsgrad, klikkfrekvenser og konverteringsfrekvenser. 

Klar for en vinnende strategi for Account-based marketing?

Hva du oppnår med vår tjeneste for kontobasert markedsføring

Økt avkastning

Maksimer avkastningen på investeringene dine ved å fokusere på verdifulle kunder.

Kortere salgssykluser

Få fart på salgsprosessen med målrettet oppsøkende virksomhet og engasjement.

Økt konverteringsrate

Konverter flere kvalifiserte leads til betalende kunder.

Bedre omdømme for varemerket

Bygg sterkere kjennskap og troverdighet i markedet/bransjen din.

Forbedrede kunderelasjoner

Få bedre kontakt med viktige beslutningstakere hos målgruppene dine.

Transparent kommunikasjon og rapportering

Hold deg informert gjennom hele prosessen. Vi gir deg tilgang til rapporter av kampanjen i sanntid og sørger for åpen kommunikasjon, slik at du alltid er oppdatert.

Det som skiller oss ut

Åpenhet

Vi tror på åpen kommunikasjon, og vi holder deg informert hele veien, fra den innledende planleggingen til utførelsen og rapporteringen, slik at du alltid er informert og trygg på retningen på ABM-reisen din.

Erfaring

Mange års erfaring med ABM-kampanjer har gitt oss en dyp forståelse av atferd. Denne ekspertisen omsettes i kampanjer som treffer målgruppene dine og gir resultater.

Resultatdrevet tilnærming

ABM-strategiene våre er ikke basert på gjetninger. De er datadrevne og utformet for å levere målbare resultater som påvirker bunnlinjen din. Vi fokuserer på tall som betyr noe, for eksempel økt engasjement hos potensielle kunder og en jevn strøm av kvalifiserte leads som driver salgsveksten.

Ofte stilte spørmsål om Account-based Marketing

ABM er ideelt for bedrifter som satser på kunder med høy verdi og som ønsker en strategisk tilnærming til kundeakkvisisjon. Hvis det å skaffe seg en utvalgt gruppe drømmekunder kan ha en betydelig innvirkning på veksten din, kan ABM passe perfekt.

Vi identifiserer og prioriterer målkontoer gjennom en omfattende prosess som omfatter markedsanalyse, profilering av ideelle kunder og segmentering basert på faktorer som inntektspotensial, egnethet og kjøpsatferd. Dette sikrer at ressursene fokuseres på de mest lovende mulighetene.

ABM gir en rekke fordeler, blant annet økt ROI, dypere relasjoner med nøkkelkunder, bedre leadkvalitet og målbare resultater.

Kostnadsstrukturen for ABM-tjenester avhenger av faktorer som kampanjens omfang, varighet og kompleksitet. Vi tilbyr fleksible prismodeller som er skreddersydd for ditt budsjett og dine mål, noe som sikrer åpenhet og verdi for investeringen.

ABM-kampanjene våre er i høy grad persontilpasset, og vi skreddersyr innhold, budskap og interaksjoner til hver enkelt målkundes spesifikke behov, utfordringer og preferanser. Denne persontilpassede tilnærmingen øker engasjementet, pleier relasjonene og fører til konvertering.

ABM-innhold er svært målrettet og personlig. Det kan omfatte casestudier som viser suksess hos lignende selskaper, white papers som tar for seg spesifikke bransjeutfordringer, og thought leadership-artikler som posisjonerer selskapet ditt som den ideelle løsningen.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs