Akselerer B2B-vekst med leads

Med B2B lead-generering får du tilgang til strategisk planlegging og gjennomføring av kampanjer som fanger oppmerksomheten til ideelle kunder. Vår tilnærming sikrer at hvert ledd i salgstrakten er optimalisert for å bygge relasjoner og drive vekst.

Innholdsmarkedsføring

Utnytt kraften i innhold for å tiltrekke og engasjere kvalifiserte leads på hvert trinn i kundereisen.

Betal-per-klikk-annonsering

Maksimer ROI med målrettede PPC-kampanjer som når ut til din ideelle B2B-målgruppe.

SEO

Forsterk din tilstedeværelse på nett, og tiltrekk organisk trafikk med strategisk søkemotoroptimalisering.

Leads nurturing

Oppnå langsiktige kunderelasjoner gjennom målrettede oppfølginger på e-post og innhold tilpasset salgstrakten.

Markedsføring på sosiale medier

Engasjer beslutningstakere og forsterk ditt B2B-merke gjennom strategisk sosial mediekommunikasjon.

Kontobasert markedsføring

Skap dype personlige kampanjer for å påvirke spesifikke beslutningstakere og øk sjansene for og få nye partnere.

Er det verdt å investere i en B2B-tjeneste for generering av leads?

Å bygge opp en sterk portefølje av leads er avgjørende for B2B-suksess, men det kan være både tid- og ressurskrevende å generere kvalifiserte leads. Hvis du sliter med å fylle salgstrakten med kvalifiserte leads, bør du vurdere å inngå et samarbeid med et selskap som genererer B2B-leads. 

Studier har vist at outsourcing av leadgenerering gir 43 % bedre resultater enn å skaffe leads internt. 

Et byrå som oss har datadrevne strategier for å nå riktig målgruppe og tiltrekke seg kvalifiserte leads. Vi hjelper deg med å generere flere leads enn du kunne ha gjort selv, og forbedrer resultatene og salget ditt.

Andre fordeler du får ved å samarbeide med et B2B byrå, er blant annet:

 • Bedre kvalitet på potensielle kunder.
 • Tilgang til ekspertkunnskap.
 • Økt salg.
 • Økt avkastning på markedsføringen.
 • Tilgang til de nyeste verktøyene og teknologiene.
 • Mulighet til å spore kampanjens resultater.
 • Mulighet til å skalere innsatsen for å generere leads etter behov.

Slik utvikler du en vinnende strategi for innholdsmarkedsføring for B2B-leadgenerering

Innholdsmarkedsføring er en viktig del av enhver B2B-strategi for leadgenerering. Med innholdsmarkedsføring kan du tiltrekke, engasjere og ta vare på potensielle kunder ved å gi dem verdifullt og informativt innhold gjennom hele kundereisen. 

Slik lager du en vinnende B2B-strategi for innholdsmarkedsføring som bidrar til å generere leads:

 • Kjenn målgruppen din: Forstå målgruppens problemstilling, kjøpsreisen og hvilken type innhold de ønsker seg for å finne løsninger som treffer dem. 
 • Lag målrettet innhold: Utvikle verdifullt innhold (f.eks. blogginnlegg og landingssider) som dekker spesifikke behov på hvert trinn i kjøpsreisen.
 • Optimaliser innholdet: Integrer relevante søkeord i innholdet for å sikre at målgruppen finner det i søkeresultatene.
 • Markedsfør og distribuer: Bruk sosiale medier, e-postmarkedsføring og bransje-oppdateringer til å distribuere innholdet og nå ut til et bredere publikum.
 • Spor og analyser: Mål resultatene av innholdet ditt regelmessig, og finpuss strategien basert på innsikten du får, slik at du hele tiden kan forbedre resultatene.

Utnytte sosiale medier til å generere B2B-leads

Sosiale medier er ikke bare for B2C-selskaper. Det er et verdifullt verktøy for B2B-bedrifter til å distribuere innhold, bygge nettverk og komme i kontakt med potensielle kunder. Slik utnytter du sosiale medier til å generere B2B-leads:

 1. Fokuser på B2B-fokuserte plattformer som LinkedIn og bransjespesifikke nettsamfunn der målgruppen din er aktiv.
 2. Ha en robust innholdsstrategi som går lenger enn bare å dele informasjon. Del bransje-informasjon og delta i relevante diskusjoner med målgruppen.
 3. Bruk annonseringsverktøy for å finne verdifulle B2B-leads.
 4. Bruk de innebygde funksjonene for leadgenerering på sosiale plattformer til å samle inn informasjon om leads direkte på plattformen.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

Lead nurturing for B2B-bedrifter

Lead nurturing er en prosess som går ut på å bygge relasjoner med potensielle kunder over tid, gi dem verdifull informasjon og veilede dem gjennom kjøpsreisen.

De fleste B2B-kjøpere er ikke klare til å ta en kjøpsbeslutning med en gang. De trenger tid til å undersøke, forstå behovene sine og sammenligne ulike løsninger. De må også diskutere med andre interessenter før de bestemmer seg for et produkt eller en tjeneste. Derfor er B2B-salgssyklusen vanligvis lengre. 

Hvis du henvender deg til bedriftskunder, er det viktig å segmentere dem basert på interesser og demografi slik at du kan nå dem på en effektiv måte. 

Du bør pleie dem ved å levere relevant innhold som er skreddersydd for deres interesser og behov på hvert trinn i salgstrakten. Implementer automatiserte arbeidsflyter for e-post for å holde dem engasjerte og få dem til å konvertere. 

I tillegg bør du tilby verdi på hvert trinn. I stedet for salgsfremmende innhold bør du gi dem verdifull informasjon, for eksempel kundehistorier eller rapporter om trender i bransjen.  

Vår tilnærming til B2B-leadgenerering

Step01

Kartlegging og strategi

Vi diskuterer dine mål, målgruppe og nåværende markedsføringstiltak for å utarbeide en tilpasset strategi for generering av B2B-leads.

Step02

Utvikling av innhold

Vi utvikler innhold av høy kvalitet som tiltrekker de ideelle kundene dine og posisjonerer deg som bransjeleder.

Step03

Registrering og leads

Vi utformer skjemaer for lead capture og implementerer lead nurturing-kampanjer for å konvertere besøkende på nettstedet til kvalifiserte leads.

Step04

Administrering av kampanjer

Vi lanserer og administrerer målrettede kampanjer på tvers av ulike kanaler, inkludert innholdsmarkedsføring, PPC-annonsering og markedsføring i sosiale medier.

Step05

Resultatsporing og rapportering

Vi sporer nøkkeltall, analyserer kampanjeytelsen og leverer regelmessige rapporter for å holde deg informert.

Step06

Optimalisering og forbedring

Forbedre B2B-strategien for leadsgenerering kontinuerlig basert på data og analyser for å maksimere resultatene.

Trenger du en strategi for å generere en jevn strøm av B2B-leads?

Hva oppnår du med en slik B2B-tjeneste?

Økt antall kvalifiserte leads

Generere en jevn strøm av kvalifiserte leads som er interessert i produktene eller tjenestene dine.

Forbedret oppfølging av potensielle kunder

Pleie leads med personlig kommunikasjon og konverter dem til betalende kunder.

Kortere salgssykluser

Få kvalifiserte leads raskere gjennom salgstrakten og få flere signeringer.

Forbedret avkastning på markedsføringen

Maksimer avkastningen på investeringene ved å fokusere på strategier som genererer leads og driver salg.

Målbare resultater

Spor kampanje-resultater og få verdifull innsikt for å optimalisere arbeidet og oppnå kontinuerlige forbedringer.

En skalerbar strategi for leadgenereringy

Utvikle leadgenereringen i takt med virksomheten for å oppnå langsiktig suksess.

Det som skiller oss ut

Datadrevet tilnærming

Vi bruker markedsundersøkelser, konkurrentanalyser og kundeinnsikt til å finne riktig målgruppe og til å informere om alle trinn i leadgenerering-prosessen. 

Skreddersydde strategier

Vi utarbeider skreddersydde B2B-strategier for leadgenerering som er tilpasset dine unike mål og målgruppe for å sikre maksimal effektivitet.

Omfattende løsninger

Vi tilbyr helhetlige løsninger for leadgenerering som dekker alt fra strategiutvikling og gjennomføring til sporing og rapportering.

Ofte stilte spørsmål om B2B-leadgenerering

B2B-leadgenerering refererer til prosessen med å tiltrekke, engasjere og kvalifisere potensielle kunder for bedriften din i B2B-markedet (business-to-business). Dette innebærer ulike strategier, som innholdsmarkedsføring, markedsføring i sosiale medier, e-postmarkedsføring med mer, for å ta vare på potensielle kunder og konvertere dem til betalende kunder.

Et lead er en potensiell kunde som viser interesse for bedriften din. Det kan være noen som laster ned et whitepaper, abonnerer på bloggen din eller besøker nettstedet ditt. Et kvalifisert lead er derimot en kunde som er identifisert som en som passer for produktene eller tjenestene dine basert på spesifikke kriterier. Kvalifiserte leads har større sannsynlighet for å bli konvertert til salg.

Vi bruker en rekke datadrevne strategier for å treffe den ideelle kundeprofilen din. Dette kan omfatte innholdsmarkedsføring, PPC-annonsering, sosiale medier og e-postmarkedsføring. Vi pleier potensielle kunder med innhold av høy kvalitet og personlig kommunikasjon for å bringe dem nærmere konvertering.

Lead-kvalifisering innebærer å vurdere om et lead passer for virksomheten din.  Vi hjelper deg med å sette opp kriterier for å identifisere leads med egenskaper og behov som samsvarer med din ideelle kundeprofil.

Ja, det kan vi. Vi kan hjelpe deg med å utvikle leadpleie-kampanjer som engasjerer eksisterende leads og fører dem nærmere konvertering.

Vi tilbyr fleksible prisplaner som passer dine spesifikke behov og ditt budsjett. Sammen med deg utvikler vi en kostnadseffektiv strategi for leadgenerering som gir resultater.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs