Cersanit - produsent av sanitærkeramiske produkter - produktvisualisering

Realistisk fremstilling av produkter handler ikke bare om riktige materialer og 3D-modellens form. Det handler først og fremst om det perfekte lyset som viser produktet i sin fulle prakt. I vårt samarbeid med Cersanit om produktvisualiseringer utvikler vi stadig våre ferdigheter innen rendering, lys og perfekt bildekomposisjon.  

Det viktigste er detaljene

Når vi visualiserer baderomsinnredning, er vi nøye med å gjengi produktets proporsjoner, materialer og refleksjoner på en korrekt måte. Produktet vises alltid i den ideelle belysningen - slik at det skiller seg mest mulig ut fra rammens komposisjon. Fotorealistisk 3D-visualisering er et ideelt og ekstremt fleksibelt markedsføringsverktøy.

Inspirerende interiør

Hver interiørdesign, type tilbehør og utformingen av disse avtales nøye med Cersanits arkitekter. Når vi lager visualiseringene, tar vi hensyn til målgruppen for en gitt kolleksjon av fliser og baderomsinnredning og markedssegmentet der produktene skal selges. Visualiseringene brukes i kataloger, nettsider, POS-materiell og annet markedsføringsmateriell.

Kartlegging av produkter

Produkter av merket Cersanit gjengis med den største nøyaktighet. Her er det ikke rom for kompromisser - en svært nøyaktig gjengivelse av produktets materiale, refleksjonsevne og farge er avgjørende i denne typen visualisering. Det legges også stor vekt på å gjøre produktbelysningen så attraktiv som mulig.

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!