Forest

I et kvart århundre har vi slått røtter i urbane jungler og skapt trygge og komfortable tilfluktssteder for de mest forskjellige arter. Vi følger nøye med på utviklingen deres og anerkjenner de viktigste behovene deres - både som ensomme jegere og i flokk. Vi forstår utmerket godt at dagens verden mangler grøntområder. Det er derfor vi har skapt FOREST - et sted for å leve, mangfoldiggjøre varer og ideer.

En grønn oase i hjertet av den urbane jungelen

Forest er en arbeidsplass i Warszawa der du kan puste inn frisk luft, gi kroppen næring til kreativiteten og nyte godt av naturens goder. For å opprettholde balansen trenger bedriftsverdenen et vennlig sted å fungere i harmoni. Bare da kan den nå sine mål. FOREST er en mikroverden der byen smelter sammen med naturen og næringslivet med hverdagen.

Forest

Oppdag Forest

FOREST er det grønne lyset i tunnelen av gater mellom Wola, Śródmieście og Żoliborz i Warszawa. I Burakowska-gaten 14 vokser det frem en enklave for ulike urbane arter, som snart vil gi en fredelig tilværelse for både dynamiske Millenials, Korporus og reflekterende Pracodonts. Det er et kontorlokale til leie, åpent mot omgivelsene, der arbeidet foregår i takt med naturens rytme. Offentlig tilgjengelige grøntområder på størrelse med to fotballbaner, en solrik lysning og koselige terrasser vil gi pusterom til alle hardtarbeidende skapninger.    

Inspirerende landskap

Forestill deg et innbydende rom som lever sitt eget liv, til tross for den omkringliggende betongverdenen. Se for deg et mangfold av flora og fauna som fungerer i harmoni og driver hverandre til felles beste. Forestill deg et miljøvennlig kontorbygg i Warszawa, der du kan dra full nytte av naturen

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!