OBI Katalog 2022: Baderom, kjøkken, interiør

Vår største utfordring - over 170 visualiseringer laget på 1,5 måned. Den nye OBI-katalogen 2022: Bathroom, Kitchen, Interiors ble til 99 % laget ved hjelp av 3D-visualiseringer. Dette er OBIs første katalog som er laget i CGI i stedet for fotografier - vi er svært glade for å ha blitt valgt til dette utrolig utfordrende og viktige prosjektet for markedet.

Over 170 visualiseringer laget på 1,5 måned

Oppgaven var ekstremt ambisiøs - å lage over 170 visualiseringer av interiør og produkter på 1,5 måned. Hos luminance studio er vi alltid ivrige etter å ta fatt på utfordringer - det er det som er styrken vår - pålitelighet, profesjonalitet og individuell tilnærming til hvert enkelt prosjekt. I forbindelse med OBI 2022-katalogen endret vi arbeidsflyten vår for interiør- og produktvisualiseringer. I gjennomsnitt måtte vi produsere 4-6 unike visualiseringer per dag, noe som krevde en svært effektiv flyt av informasjon, design og en effektiv renderingsprosess.

Profesjonalitet

Tegningene til hovedinteriøret fikk vi av OBIs arkitekt. Produktpresentasjonene i mer avgrensede komposisjoner var derimot i stor grad avhengig av våre ideer. Så snart vi fikk et sett med produkter som skulle presenteres sammen med et moodboard, gikk vi i gang med å designe rammens komposisjon. Med en så høy produksjonstakt for renderingene var det avgjørende med en smidig daglig utveksling av informasjon mellom luminance studio og kunden.

Lys og materialer

Bildene i en produktkatalog må oppfylle en rekke kvalitetsstandarder. Alt fra riktig oppløsning og gjengivelse av produktets ekte farger til fotorealistisk belysning. Vi forsøkte å gjøre hver visualisering til et individuelt verk, samtidig som vi sørget for at belysningen var konsekvent - vi laget flere opplegg for hvordan 3D-scenen skulle lyssettes for hver type interiør.   Materialene i produktene ble gjengitt med korrekt refleksjonsevne og overflatestruktur - i mange tilfeller simulerte vi disse effektene med kun fotografier av det aktuelle objektet. Vår erfaring og kunnskap om lysfysikk og materialegenskaper gjorde det mulig for oss å arbeide effektivt med selv de mest komplekse problemstillinger.

Effektiv kommunikasjon

Det direkte samarbeidet mellom flere team krevde effektiv informasjonsflyt. Effektiv og transparent kommunikasjon er nøkkelen til suksess i denne typen prosjekter. Hver dag skapte vi nye interiører, korrigerte rammer og komposisjoner i eksisterende visualiseringer og diskuterte videre prosjekter. Vårt interne oppgavehåndteringssystem gjør det mulig for oss å spore fremdrift, planlegge tid og verifisere forberedt materiale på en svært effektiv måte.

Perfekte komposisjoner

De utarbeidede bildene ble verifisert av OBI, som vurderte korrektheten i fremstillingen av produktene, fargene, refleksjonsevnen og rammens komposisjon. Sammensetningen av katalogen ble håndtert av ABC 4 Brands, som deltok aktivt i overvåkingen av arbeidet. I mange tilfeller måtte rammens komposisjon justeres slik at den passet perfekt sammen med tekstene som ble lagt til på hvert oppslag.

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!