Selexis - Corporate identity-materiale

I forbindelse med Selexis' ansiktsløftning av den visuelle identiteten skapte vi et sett med CGI-grafikk for å forsterke selskapets varemerke. Vår oppgave var å redesigne det gamle markedsføringsmateriellet til en mer moderne form.

Moderne identifisering

Som bilentusiaster var vi svært begeistret for en av oppgavene - å lage en Formel E-bil med Selexis-lakk. Dette var utvilsomt et av de morsomste prosjektene vi har hatt gleden av å delta i. Formel E-bilen ble lakkert etter vårt design!

Selexis

Ledende innen utvikling av cellelinjer

Selexis er verdensledende innen utvikling av pattedyrcellelinjer og utnytter de beste proteinuttrykksteknologiene i sin klasse til å skape høyspesialiserte løsninger som gjør det mulig for den biofarmasøytiske industrien å forbedre oppdagelsen av legemidler gjennom kontinuerlig utvikling og rask kommersialisering av innovative legemidler og vaksiner mot sykdommer som kreft, autoimmune og inflammatoriske sykdommer, infeksjonssykdommer, blodsykdommer, metabolske og genetiske forstyrrelser samt dermatologiske og oftalmologiske sykdommer.

[video width="1920" height="1080"][/video]
Selexis

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!