Kunden vår øker nettstedets autoritet med Adcomers tilpassede digitale markedsføringsstrategi

Adcomer implementerte en spesialtilpasset digital markedsføringsstrategi for en kunde som innebar å opprette backend SEO-sider med over 500 artikler. Strategien hadde som mål å øke den emnerelaterte trafikken til sidene og tilbakekoblingene til kundens nettsted, og dermed forbedre nettstedets autoritet.

Økt trafikk

Implementerte målrettede strategier for søkemotoroptimalisering som førte til betydelig økt trafikk på nettstedet.

Flere potensielle kunder

Skapte verdifullt og relevant innhold som svarte på målgruppens behov, noe som resulterte i flere potensielle kunder.

Økt konvertering

Innarbeidet effektive call-to-action-strategier, noe som resulterte i en betydelig forbedring av konverteringsfrekvensen på nettstedet.

Kundens viktigste mål

Kundens hovedmål var å forbedre nettstedets autoritet, øke synligheten på nettet, generere flere potensielle kunder og øke konverteringsraten gjennom effektiv innholdsproduksjon og digitale markedsføringsstrategier. I vårt samarbeid prioriterte vi følgende mål:
  • Gjennomføre grundige SEO-analyser og implementere strategier for å forbedre nettstedets autoritet.
  • Utvikle og gjennomføre en optimalisert plan for innholdsmarkedsføring for å øke synligheten på nettet og drive trafikk til nettstedet.
  • Lag effektive call-to-actions for å øke konverteringsfrekvensen.
  • Øke SEO-autoritetspoengsummen gjennom effektive on-page- og optimaliseringsteknikker.

Bakgrunn

Vår kunde er en tannklinikk som tilbyr et bredt spekter av kosmetiske tannlegetjenester for å hjelpe mennesker med å oppnå et vakkert, sunt og selvsikkert smil. I årenes løp har tannlegesenteret fått rykte på seg for sine eksepsjonelle tjenester og sitt engasjement for kundetilfredshet.

Utfordring

Tannlegesenteret hadde en stor utfordring med å styrke nettstedets autoritet og synlighet på nettet for å få flere potensielle kunder og øke sin tilstedeværelse på markedet. I tillegg sto kunden overfor et svært konkurransepreget marked med mange selskaper som tilbød lignende tjenester til den samme målgruppen. Kundens behov for å øke trafikken på nettstedet, generere flere potensielle kunder og forbedre konverteringsfrekvensen ble hindret av nettstedets dårlige søkemotoroptimalisering. Til tross for at nettstedet hadde relevant innhold, slet kunden med å øke trafikken på nettstedet og generere flere potensielle kunder på grunn av dårlig off-page SEO. Nærmere bestemt var det svært få lenker fra andre nettsteder som pekte tilbake til nettstedet, noe som påvirket SEO-poengsummen negativt. Klinikken trengte derfor en omfattende digital markedsføringsstrategi for å skille seg ut blant konkurrentene og appellere til målgruppen.

Arbeidet med Adcomer

For å løse disse utfordringene søkte klinikken hjelp hos Adcomer på grunn av vår ekspertise innen SEO og innholdsmarkedsføring. Vi utviklet en skreddersydd digital markedsføringsstrategi for selskapet, med fokus på å øke trafikken og forbedre konverteringen gjennom engasjerende og relevant innhold. Planen vår fokuserte på innholdsproduksjon, nærmere bestemt å skape engasjerende innhold av høy kvalitet som kunne tiltrekke seg potensielle kunder og generere tilbakekoblinger for å drive trafikk til kundens nettsted. Med strategien vår på plass oppnådde klinikken betydelige forbedringer, som for eksempel økt autoritetspoeng på nettstedet, økt synlighet på nettet, flere potensielle kunder og bedre konverteringsfrekvens. Kunden oppnådde også målet om å etablere en sterk tilstedeværelse på nettet i en svært konkurranseutsatt bransje.

Utvikling av nettsider

For å løse kundens utfordringer utviklet vi en egen nettside for selskapet som var SEO-optimalisert og spesielt fokusert på å vise frem selskapets kundetjenester. Vi fokuserte på å forbedre nettstedets autoritet og øke synligheten på nettet for å tiltrekke flere potensielle kunder til nettstedet. Vi sørget for at nettstedet var visuelt tiltalende, brukervennlig og hadde rask lastetid. Vi sørget også for at nettstedet var responsivt og optimalisert for mobile enheter. Et av hovedmålene våre var å øke antallet tilbakekoblinger til nettstedet. For å oppnå dette koblet vi det nyutviklede nettstedet til kundens eksisterende nettsted. Denne strategien fungerte effektivt for å drive trafikk til nettstedet og øke nettstedets autoritetspoeng. Med en forbedret autoritetspoengsum var det større sannsynlighet for at nettstedet ble rangert høyere på søkemotorenes resultatsider, noe som til slutt førte til at flere kunder oppdaget kundens tjenester.

Opprettelse av innhold

I Adcomer mener vi at kvalitetsinnhold er nøkkelen til en vellykket digital markedsføringsstrategi. Vi visste at kunden vår trengte engasjerende og relevant innhold som appellerte til målgruppen, og vi satte oss fore å skape nettopp det. Gjennom omfattende undersøkelser og analyser utviklet vi en plan for innholdsmarkedsføring rettet mot selskapets spesifikke målgruppe. Vårt team av skribenter skapte deretter mer enn 500 engasjerende og relevante tekster til den nye nettsiden. Målet med innholdsstrategien vår var å forbedre nettstedets autoritet, generere flere leads og øke konverteringsraten. Derfor sørget vi for at alt innhold var optimalisert for søkemotorer og svarte på lesernes behov. Vi koblet alt innhold som ble publisert på det nye nettstedet, til det eksisterende nettstedet for å øke antall tilbakekoblinger og nettstedets autoritet. Ved å tilby verdifullt backend-innhold klarte vi å øke trafikken og bygge tillit hos potensielle kunder.

Resultater

Med vår ekspertise kunne klinikken oppnå sine mål om å øke synligheten på nettet og etablere en sterk tilstedeværelse i bransjen. Opprettelsen av innholdslenker til hovednettstedet bidro til å tiltrekke seg flere besøkende og øke kvaliteten på trafikken til nettstedet. Resultatet var at klinikkens autoritetspoeng ble forbedret, noe som førte til økt synlighet på nettet og bedre rangering i søkemotorene. Alt i alt var kampanjen en suksess, og den resulterte også i en betydelig økning i kundens inntekter.

Tilbakemelding

Her er hva kunden hadde å si etter å ha samarbeidet med dem:

  “Adcomer gjorde en god jobb med å hjelpe virksomheten vår! De tok seg tid til å forstå hva vi gjør og hvem vi ønsket å snakke med, og det gjorde en stor forskjell. De opprettet en spesiell digital markedsføringsplan for å hjelpe nettstedet vårt til å gjøre det bedre, og det fungerte mer enn vi til og med håpet. De var veldig kunnskapsrike om hva de skulle gjøre for å øke nettstedets autoritetspoeng, og på grunn av deres harde arbeid kom flere mennesker til nettstedet vårt, og vi fikk gode potensielle kunder. Vi fikk flere folk interessert i tjenesten vår enn vi noen gang har hatt, og vi hadde til og med tilbakevendende kunder på grunn av dem. Vi synes Adcomer er bra, og vi er så fornøyde med arbeidet de gjorde, og vi tror andre virksomheter også ville vært det”   CEO of dental clinic Dental clinic

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!