Simonsen samarbeider med Adcomer for å oppnå imponerende resultater

Adcomer samarbeidet med Simonsen Tannklinikk for å øke kundebasen. Vi opprettet optimaliserte Facebook-annonser, landingssider og en tydelig rapporteringsstruktur som førte til en betydelig økning i den totale trafikken til klinikken og flere ansettelser på kort tid.

Økt kjennskap til merket

Oppnådde 20 % økning i samlet trafikk til klinikken gjennom ulike målrettede kampanjer på Facebook.

Leverte kunder til klinikken

Vellykket levering av opptil 30+ pasienter per måned, noe som resulterte i fullbookede kalendere og flere ansettelser.

Rapportering av data

Levert verdifulle rapporter med jevne mellomrom for å hjelpe tannklinikken med å spore fremdriften og ta informerte beslutninger.

Kundens hovedmål

Simonsens hovedmål var å lage og implementere en online markedsføringsplan for å forbedre sin digitale tilstedeværelse og øke kundebasen. Målene vi hadde i samarbeid med Simonsen var å:
  • Utvikle en tilpasset digital markedsføringsstrategi som oppfyller kravene.
  • Optimalisere Facebook-kampanjer for å øke trafikken og konverteringene
  • Levere en jevn strøm av kunder inn til klinikken.
  • Sikre en tydelig struktur for nye kunder.

Bakgrunn

Simonsen Tannklinikk er en av Adcomers første kunder i tannlegebransjen. Det er en tredjegenerasjons tannklinikk grunnlagt på 1930-tallet og lokalisert i lokalsamfunnet Lillestrøm, Norge. Simonsen Tannklinikk har opprettholdt sitt rykte for tannpleie av høy kvalitet i samfunnet, og vi var stolte over å være en del av reisen for å utvide sin digitale rekkevidde.

Utfordring

Som mange andre små bedrifter, sto Simonsen Tannklinikk overfor flere utfordringer i sin bransje, spesielt med den raske veksten av digital markedsføring. Ettersom flere pasienter er avhengige av nettkanaler for å søke etter og bestille timer, innså Simonsen at den måtte tilpasse seg den digitale trenden for å holde seg konkurransedyktig. I tillegg var konkurransen i Lillestrøm raskt voksende, med mange nye tannklinikker som åpnet seg i området. Simonsen møtte økt konkurranse fra nyere og mer moderne klinikker som hadde benyttet seg av nettbaserte kanaler for markedsføring. Simonsen trengte måter å skille seg ut og vise frem sine tjenester til potensielle pasienter på, for å øke merkebevisstheten. Klinikken ønsket også å optimalisere sine betalte Facebook-annonser for effektivt å nå sin målgruppe. For Simonsen Tannklinikk var å opprettholde en full timeplan avgjørende for klinikkens suksess. Derfor trengte klinikken også en jevn strøm av pasienter for å øke inntektene og opprettholde driften. Simonsens behov inkluderte dessuten å etablere en tydelig rapporteringsstruktur for å spore anskaffelse av nye kunder.

Adcomers løsning for Simonsen

For å nå målene til Simonsen Tannlegesenter begynte Adcomer med å utføre en grundig analyse av tannklinikkens nåværende digitale tilstedeværelse. Vi så på deres nettside, omdømme og rangering i søkemotorer. Dette tillot oss å identifisere områdene som trengte forbedringer, for å kunne utvikle en tilpasset digital markedsføringsplan som tok for seg disse problemene. Vi jobbet tett med klinikkens ledelse for å forstå deres unike behov og utfordringer og utviklet en omfattende plan for å optimalisere deres digitale tilstedeværelse og tiltrekke nye pasienter.

Facebook kampanje 

Vi implementerte en omfattende kampanje på sosiale medier via Facebook for å nå Simonsens målgruppe. Denne kampanjen inkluderte målrettet publikum, engasjerende annonse-innhold og strategisk visning av annonsene. Vi optimaliserte annonsene for konverteringer og overvåket resultatene deres nøye for å sikre at vi fikk mest mulig ut av budsjettet som var satt.

Oppbygging av landingsside

Et kritisk aspekt ved strategien vår var å lage flere landingssider som var skreddersydd for spesifikke tjenester som tilbys av Simonsen. Disse sidene ble designet for å fange opp potensielle kunder og gi besøkende verdifull informasjon om klinikkens tjenester. Ved å lage landingssider som fokuserte på hver av tjenestene deres, optimaliserte vi klinikkens digitale tilstedeværelse og økte konverteringsfrekvensen til besøkende på nettstedet.

Spore nye kunder

Adcomer implementerte et system for Simonsen for å overvåke nye kundeanskaffelser. Dette systemet gjorde det mulig for klinikken å spore interaksjoner fra deres første kontaktpunkt til deres endelige bestilling. Dataene ble brukt til å identifisere mønstre og justere de digitale markedsføringsstrategiene deretter for å forbedre den generelle ytelsen.

Rapportering av markedsføringsdata

Vi opprettet tydelige rapporter som sporet nøkkeltall som trafikk til nettstedet, engasjement, konverteringsfrekvenser og andre relevante beregninger. Vi ga disse rapportene om ytelsen til annonsene i sosiale medier og landingssidene. Denne informasjonen gjorde det mulig for klinikken å se resultatene av vår innsats i sanntid og hjalp oss med å komme med anbefalinger til Simonsen om forbedring av markedsføringsstrategiene. Det hjalp klinikken med å ta informerte beslutninger om markedsføringsbudsjettet og -strategiene, noe som resulterte i forbedret avkastning og generell forretningsvekst.

Resultat

Som et resultat av samarbeidet med Adcomer så Simonsen Tannklinikk en betydelig vekst i virksomheten. Det var en økning på 20 % i den totale trafikken til klinikken, noe som førte til ansettelse av flere ansatte i løpet av kort tid. Adcomers digitale markedsføringsstrategier bidro til å levere en jevn strøm av kunder til klinikken, noe som resulterte i opptil 30+ pasienter per måned. Facebook-kampanjen viste seg å være svært effektiv, nådde betydelig ut til et bredere publikum og økte merkevarebevisstheten. Samlet sett hjalp løsningen vår Simonsen Tannklinikk med å bli synligere på nett, tiltrekke seg nye pasienter og til slutt nå sine mål for samarbeidet.

Tilbakemelding

Her er tilbakemelding fra Simonsen Tannklinikk:

 

“Adcomer har virkelig overgått forventningene våre når det gjelder å lage en omfattende digital markedsføringsstrategi for klinikken vår. Teamet deres var oppmerksomme på våre behov og bekymringer og holdt oss alltid oppdatert med regelmessige oppdateringer og fremdriftsrapporter.

Vi var veldig imponert over deres evne til å levere konkrete resultater på kort tid. Vår samlede trafikk til klinikken økte betydelig, og vi var i stand til å ansette flere ansatte for å imøtekomme tilstrømningen av nye pasienter.

Adcomers innsats hjalp oss virkelig med å utvide rekkevidden og bygge en sterkere tilstedeværelse på nettet. Vi anbefaler deres tjenester til bedrifter som ønsker å forbedre sin digitale markedsføringstiltak.”

 

CEO Simonsen Tannlegesenter

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!