Suntago

Slapp av i en tropisk skog omkranset av palmer. Suntago Water World - som er en del av Park of Poland-komplekset - er det største overbygde badelandet i Europa. Vi hadde gleden av å samarbeide om parkens første reklamemateriell - vi skapte en Key Visual som viser den tropiske øya Suntago.

En verden av vannattraksjoner

Den virkelige utfordringen var å utarbeide et visuelt uttrykk som innfridde kundens forventninger. Vi fikk retningslinjer i form av et konsept for en svevende øy med svømmebasseng. Å jobbe med et område omgitt av tropiske trær, steiner og en enorm foss viste seg raskt å være en ren fornøyelse for oss når vi skulle lage 3D-modeller, legge ut elementene og rendere. For å finne en balanse mellom virkeligheten og den fiktive effekten av tropene ble elementer som bassenget og treverket mappet 1:1 fra kompleksets CAD-designfiler.

Europas største overbygde badeland

Gjengivelsen ble laget i plakatoppløsning. Dette krevde en ekstraordinær detaljrikdom for alle elementene i bildet. Fra formen på bassenget til det minste gresstrå. Sluttresultatet er mer enn tilfredsstillende for oss - det representerer det Suntago handler om, og viser parkens design i ett enkelt bilde. Definitivt et "wow"!

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!