Tooploox effektiviserer sin digitale markedsføringsinnsats med Adcomer

Adcomer hjalp Tooploox med å lage og gjennomføre en vinnende B2B digital markedsføringsstrategi. Vi reutviklet nettstedet med suksess, satte opp optimaliserte innholdsstrukturer og implementerte en kontobasert markedsføringsstrategi (ABM), som bidro til å skalere tjenestene.

Forbedret hastighet på nettstedet

En betydelig økning i Google PageSpeed Insights-poengsum som følge av redusert lastetid og økt ytelse på Tooploox-nettstedet.

Vellykket ABM-strategi

Økt synlighet og rekkevidde, høyere trafikk tall og flere potensielle kunder ved å utnytte en optimalisert kontobasert målretting.

Økt kundetilfredshet

Bedre brukeropplevelse og forbedret kundetilfredshet med en SEO-optimalisert nettside og innholdsstruktur.

Kundens hovedmål

Tooploox er forpliktet til å forbedre liv gjennom banebrytende programvareløsninger. Men å få sin målgruppe kjent med disse løsningene krevde økt synlighet og kjennskap. I samarbeid med Tooloox var målene våre å:  
  • Opprette og implementer ABM markedsføringsteknikker.
  • Optimalisere nettstedet for hastighet og lever en mer effektiv brukeropplevelse.
  • Optimalisere strukturen av innholdet for å øke engasjementet.
  • Sette opp datarapportering og overvåking for å måle resultater.

Bakgrunn

Tooploox ble grunnlagt i 2012, og er et programvareutviklingsselskap som hjelper startups og innovatører med å bygge digitale produkter ved hjelp av AI, mobil og nett-teknologi. De spesialiserer seg på innovativ produktutvikling, rådgivning og FoU og tilbyr ende-til-ende tilpassede løsninger, fra idé til implementering.

Utfordring

Tooploox hadde et rykte for å levere høykvalitetsprodukter og en jevn strøm av kunder på tvers av ulike bransjer. Imidlertid sto selskapet overfor utfordringer med å skaffe nye kunder og utvide virksomheten. Tooploox ønsket å forbedre sin rangering i søkemotorer og synlighet for å tiltrekke potensielle kunder som søker etter utviklingstjenester. Det var derfor viktig å generere mer kvalifiserte potensielle kunder og konvertere disse til betalende kunder. I tillegg møtte Tooploox tøff konkurranse fra andre selskaper i samme bransje. De trengte å finne en måte å skille seg fra konkurrentene og skille seg ut i sin bransje ved å engasjere potensielle kunder og bygge en lojal kundebase. Selskapet gjorde noe markedsføring, men klarte ikke å tiltrekke seg nye kunder. Markedsførings-teamet slet med å skape en sammenhengende tilnærming som ville øke deres online tilstedeværelse og hjelpe dem å nå et bredere publikum. Til tross for sin ekspertise, innså Tooploox at markedsføringsinnsatsen ikke var effektiv for å oppnå de ønskede resultatene. Selskapet anerkjente behovet for å fornye strategien sin med mer avanserte teknikker som ville bidra til å nå forretningsmålene. For å overvinne disse utfordringene trengte Tooploox å samarbeide med et erfarent digitalt markedsføringsbyrå som kunne tilby de nødvendige ressursene og ekspertisen. Selskapet trengte et team av fagfolk som kunne bidra til å utvikle en effektiv strategi, administrere kampanjen og gi en positiv avkastning på investeringen.

Arbeidet med Adcomer

Etter å ha undersøkt ulike digitale markedsføringstjenester, valgte Tooloox å samarbeide med Adcomer på grunn av sin omfattende erfaring innen digital markedsføring. Vi hadde ressursene og ekspertisen til å utvikle en effektiv strategi som ville hjelpe Tooploox å nå sine mål. Teamet vårt begynte med å gjennomføre en grundig analyse av Tooploox sin nåværende markedsføringstiltak og identifisere områder for forbedring. Vi gjennomgikk Tooploox sin nettside, tilstedeværelse på sosiale medier og rangering av søkemotorer. Basert på denne analysen opprettet vi en tilpasset B2B-markedsføringsplan tilpasset Tooploox sine mål. Vår digitale markedsføringsplan inkluderte strategier for ABM markedsføring, nyutvikling av nettsider, opprettelse av innhold, Google-annonser, organiske sosiale medier og søkemotoroptimalisering.

Account-Based Marketing

Vår ABM-strategi innebar å identifisere potensielle kunder og lage målrettede kampanjer for å engasjere dem. Vi analyserte Tooploox sin ideelle kundeprofil, kjøper-personas og salgsprosess for å finne de beste gruppene å målrette seg mot. Vi opprettet deretter en personlig markedsføringsplan skreddersydd for alle spesifikke behov og interesser. Denne tilnærmingen inkluderte både kald e-postmeldinger og organisk oppsøking i sosiale medier. Noen av handlingene vi tok, inkluderte å lage tilpassede landingssider og innhold som fikk resonans hos Tooploox sin målgruppe. Gjennom ABM-strategien genererte vi potensielle kunder av høy kvalitet, økte konverteringsfrekvenser og engasjerte potensielle kunder effektivt.

Webutvikling

Som et programvare utviklingsselskap trengte Tooploox sin nettside å gjenspeile ekspertisen og tjenestene nøyaktig. Som sådan jobbet vi tett med Tooploox sitt team av utviklere for å lage en optimalisert nettside som ville hjelpe dem å skille seg ut i et konkurranseutsatt marked. Vi gjennomførte en grundig analyse av Tooploox sin eksisterende nettside og identifiserte forbedringsområder. Deretter opprettet vi et tilpasset design for nettsiden som inneholdt en intuitiv struktur for navigasjon, tydelige meldinger og engasjerende bilder. Den nye nettsiden ble utviklet for å være mobilresponsiv, og gir en sømløs brukeropplevelse på tvers av alle enheter. Den ble også optimalisert for konvertering og rangering i søkemotorer. I tillegg optimaliserte vi det nye nettstedet for hastighet ved å forminske nettside-koden, implementere caching og bruke CDN-er for å redusere lagg-tiden til siden.

Søkemotoroptimalisering

Vi utviklet og implementerte en omfattende SEO-strategi for å forbedre Tooploox sin online synlighet og hjelpe nettstedet til å rangere høyere på resultat sidene i søkemotorer (SERP). Vi gjennomførte grundig søkeordundersøkelse for å identifisere setninger og ord som potensielle kunder søkte etter. Vi optimaliserte deretter Tooplooxs innhold, landingssider og blogginnlegg med disse nøkkelordene for å sikre at hver side var enkel å finne for søkemotorer. For å forbedre rangeringen ytterligere, jobbet vi mye med hver sides tittel-tagger, meta-tagger, overskrifter og Alt-tagger. Teamet vårt utviklet også en strategi som inkluderte å lage tilbakekoblinger av høy kvalitet fra relevante nettsteder, blogger og kataloger til Tooploox-nettstedet. Denne tilnærmingen hjalp Tooploox med å etablere sin autoritet og forbedre deres rangering i søkemotorer.

Google Ads Kampanje

Vi gjennomgikk Tooploox sine nåværende kampanjer for å finne forbedringsområder. Som et resultat av dette undersøkte vi konkurrentene og markedstrender og brukte denne informasjonen til å lage en tilpasset Google Ads-kampanjer. Videre opprettet vi nye annonser og kampanjer, målretting og retargeting av ulike målgrupper. Vi utnyttet optimalisert annonsetekst og overbevisende landingssider for å øke klikk-frekvenser og konverteringer. Denne kampanjen ble overvåket og gjennomgått ved hjelp av strategier som A/B-testing. Vi har gjort endringer som å justere kampanje beløp og avgrense søkeord for å maksimere kampanjens ytelse.

Produsering av innhold

Strategien for innholdsskaping var avgjørende for den digitale markedsføringsstrategien som ble utført for Tooploox. Med vår eksisterende publikums-, konkurrent- og bransje undersøkelse har vi identifisert relevante emner som vil appellere til leserne og skape engasjement. Vi opprettet informativt og overbevisende innhold for sosiale medier, e-postmarkedsføring, blogginnlegg og casestudier. Vi hjalp også Tooploox med å etablere en konsistent tidsplan for innholdsoppretting for å gjøre hele prosessen mer effektiv.

Oppsett av data

For å hjelpe oss med å teste og forbedre vår digitale markedsføringsstrategi, har vi satt opp en infrastruktur som vil gi relevante data. Vi brukte viktige verktøy og teknikker, inkludert Google Analytics og A/B-testing, for å få resultater fra ulike markedsføringskanaler. Vi opprettet en målbar markedsføringstrakt for å spore fremdriften til potensielle kunder, fra første kontakt til konvertering. Det hjalp oss med å vurdere suksessen til markedsføringstiltakene våre og å optimalisere strategien vår for maksimal ytelse.

Podcast produksjon 

Vi utviklet og implementerte en podcast-strategi som var svært effektiv for å hjelpe Tooploox å nå et bredere publikum og holde seg konkurransedyktig. Vi utformet emnet for podcasten, og sørget for at det var informativt, underholdende og tilpasset målgruppens behov. Vårt ansvar inkluderte også opptak og redigering av podcasten for å sikre produksjon av høy kvalitet og promotering av det ferdige innholdet gjennom ulike kanaler.

Resultat

Resultatene av Tooploox sitt samarbeid med Adcomer var imponerende. Tooploox så en betydelig forbedring i sin rangering i søkemotorer, noe som resulterte i økt trafikk til nettstedet. ABM-strategien hjalp selskapet med å generere flere kvalifiserte potensielle kunder, noe som resulterte i en høyere konverteringsfrekvens. Med Google Ads-kampanjen fikk Tooploox en forbedret ROI, og økte også trafikken til nettstedet. Alt i alt hjalp vår digitale markedsføringsstrategi Tooploox med å nå sine mål, ekspandere virksomheten og øke avkastningen på investeringen.

Tilbakemelding

Her er tilbakemelding fra Tooploox:  

“Adcomer har vært en uvurderlig partner i vår digitale markedsføringsreise, og har hjulpet oss med å utforske nye områder og strategier for oppsøkende virksomhet. De demonstrerte kunnskap på ekspertnivå om bransjen og, enda viktigere, tok de raske grep for å gjøre denne kunnskapen til konkrete resultater for selskapet vårt.

Deres proaktive tilnærming og engasjement for å nå våre mål har vært avgjørende for vår suksess.

Et område hvor Adcomer virkelig strålte var utviklingen og gjennomføringen av en effektiv ABM-strategi, som ga imponerende resultater. Deres evne til å lage langsiktige markedsføringsstrategier med fokus på automatisering er en av deres sterkeste kompetanser og har vært med på å drive veksten vår.

Å jobbe med Adcomer har vært en herlig opplevelse, og vi er meget imponert over deres kunnskapsnivå og ekspertise. Vi hadde aldri forestilt oss hvor mye vi kunne utrette sammen, og vi er takknemlige for muligheten til å ha en så fantastisk partner på reisen vår.

Kort sagt, vi kan ikke anbefale Adcomer høyt nok for alle som ønsker å ta sin digitale markedsføring til neste nivå. Takk for at du er en så verdifull partner for teamet vårt.”

 

Sales and Marketing team members Tooploox

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!