Varso Place

Da vi ble kontaktet av HB Reavis, en internasjonal leverandør av arbeidsplasser, for å lage visualiseringer og animasjoner for å markedsføre deres bokstavelig talt største nyvinning - EUs største skyskraper Varso - visste vi at det ville bli en krevende oppgave. Målet vårt var å markedsføre kontorlokalene i et av de viktigste byggeprosjektene i den polske hovedstaden. I hovedsak var det opp til oss å lage markedsføringsmateriell for å selge kontorlokalene i bygningen på en effektiv måte.

Arkitektenes drøm på 310 meter

Kontorbygget Varso ligger i hjertet av Warszawa og består av tre bygninger: De to mindre kontorbygningene Varso 1 og Varso 2 er tegnet av HRA Architekci, og i tillegg til kontorlokaler finnes det også offentlige områder med butikker, restauranter og servicetilbud. Spesielt bemerkelsesverdig er den store lobbyen, der trærne skaper et vennlig, grønt område inne i bygningen.

Hver minste detalj er viktig

Vi ble bedt om å skape dynamiske og oppslukende bilder og animasjoner - med tanke på alt det ovennevnte visste vi at vi måtte ta vare på alle detaljer i bygningsdesignet, kartlegge hver eneste detalj og presentere hvert rom på en svært korrekt og kreativ måte.

Varso Place er et moderne forretningssenter og et offentlig rom

Foster + Partners og byggherren HB Reavis bestemte seg for de viktigste områdene de ønsket å vise frem. Vår oppgave i den første konseptuelle fasen er å undersøke dem med tanke på komposisjon, kamerabevegelser, lys og stemning. Når vi vurderer en bygning eller et område visuelt, oppdager vi at de ofte viser uventede ting når det gjelder komposisjon og innramming.

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!