Varso Tower - 3D animasjon

Kulminasjonen på fire års arbeid med CGI-materiale for Varso Place er animasjonen av Varso Tower - et spesielt og unikt prosjekt på mange måter. Takket være den enorme tilliten til studioet vårt fikk vi i oppdrag å lage en film som skulle promotere de romslige kontorlokalene i Europas største skyskraper.

[video width="1920" height="1080"][/video]
Varso Tower

En tidløs plass for bedrifter

Varso Tower, en investering fra den slovakiske utvikleren HB Reavis, er en 310 meter høy skyskraper midt i sentrum av den polske hovedstaden. Varso skaper et nytt bilde av Warszawa og blir det mest prestisjefylte stedet på byens forretningskart. Det er en stor glede for oss å delta i markedsføringsprosessen for investeringen. Våre visualiseringer og animasjoner markedsfører bygningen i media og hjelper til med relasjoner med investorer.

Panoramavinduer i Varso-bygget

For å vise den nye skyskraperens bidrag til byens skyline og den spektakulære utsikten fra kontorbyggets panoramavinduer, bestemte vi oss for å sende opp en drone for å ta et fugleperspektiv over Warszawa. Vi limte inn bilder av byens skyline i de ferdige 3D-animasjonsbildene og skapte et svært realistisk budskap til potensielle leietakere.

Detaljer som begeistrer

Vi ble bedt om å skape dynamiske og oppslukende bilder og animasjoner - med tanke på alt det ovennevnte visste vi at vi måtte ta vare på alle detaljer i bygningsdesignet, kartlegge hver eneste detalj og presentere hvert rom på en svært korrekt og kreativ måte.

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!