Adcomer hjelper WeFix med lansering fra bunnen av gjennom digital markedsføring

WeFix samarbeidet med Adcomer for å bygge en sterk merkevareidentitet og øke sin synlighet og tilstedeværelse på nettet. Gjennom samarbeidet fokuserte vi på fire hovedområder: utvikling av nettsteder, rebranding, SEO, innholdsskaping og SEM, noe som førte til en betydelig økning i trafikk til nettstedet, forbedrede søkemotorrangeringer og økning av potensielle kunder og salg for WeFix.

Utvikling av nettside og rebranding

Utviklet WeFix-nettstedet fra bunnen av og fornyet merkevareidentiteten for å forbedre appellen til målgruppen.

Økt trafikk på nettsted

Førte mer kvalifisert trafikk til nettstedet med effektive SEO- og gode markedsføringsstrategier basert på innhold.

Forbedret ytelse på nettstedet

Forbedret ytelsen på nettsiden til WeFix ved å implementere tekniske SEO-forbedringer og optimalisere strukturen for bedre ytelse.

Kundens hovedmål

WeFix, som driver en service tjeneste for telefon- og datamaskin, ønsket å forbedre sin digitale tilstedeværelse ved å rangere høyere på søkemotorer (SERP), øke trafikken til nettstedet deres og generere flere potensielle og salg. I arbeidet med WeFix fokuserte vi på:
  • Lage en brukervennlig nettside som forbedret kundeopplevelsen.
  • Brukte markedsføringsteknikker som søkemotor og sosiale medier for å øke synlighet og generere potensielle kunder.
  • Implementere en strategi for tilbakekoblinger for å lede trafikk til nettstedet.
  • Brukte tekniske og on-side SEO-taktikker for å forbedre nettstedets hastighet og øke rangeringen.


Bakgrunn

WeFix er en tjeneste etter garanti for Apples elektroniske enheter, inkludert iPhones, iPads, Macbooks og Apple Wristwatches. Selskapet håndterer også reparasjoner for andre forbrukerelektronikk. Den driver en B2B- og B2C-modell, i tillegg til å tilby dør-til-dør-tjenester.

Utfordring

WeFix møtte flere utfordringer før samarbeidet med Adcomer. Som et relativt nytt merke uten tilstedeværelse på nettet, var det utfordrende å skaffe nye kunder og bygge et rykte i reparasjonsbransjen. En annen utfordring var at etablerte merkevarer innen bransjen allerede hadde bygget en lojal kundebase, noe som gjorde det vanskelig for WeFix å konkurrere. Selskapet ønsket også å etablere en sterk profil på tvers av sosiale medier og andre markedsføringskanaler, men hadde ingen klar forståelse av målgruppen eller merkevareidentiteten sin. Uten tidligere erfaring innen webutvikling eller digital markedsføring, var det en betydelig utfordring å skape en optimalisert nettside som effektivt kommuniserte tjenestene og de unike verdiene de har å tilby. I tillegg, som en reparasjonsvirksomhet, måtte WeFix investere i spesialisert utstyr og trene sine teknikere til å levere kvalitetstjenester, noe som kan være kostbart og tidkrevende. Å utvikle effektive reparasjonsprosesser og sikre konsistent kvalitet på alle reparasjoner var avgjørende for å bygge et positivt omdømme og beholde kundene. Videre var behovet for å holde seg oppdatert med den nyeste teknologien og møte kundenes forventninger betydelige utfordringer for WeFix.

Adcomers løsning for WeFix

Adcomer utviklet og implementerte en effektiv strategi for å hjelpe WeFix med å løse sine utfordringer med nettside og digital markedsføring. Vår digitale markedsføringsstrategi inkluderte planer for utvikling av nettside, rebranding, teknisk SEO, innholdsskaping, tilbakekoblingsstrategi og søkemotoroptimalisering.

Utvikling av nettside

Adcomer bygde WeFix sin nettside fra bunnen av, og startet med en omfattende analyse av selskapets målgruppe, unike verdiforslag og konkurrenter. Med denne informasjonen utviklet teamet vårt et nettsted som effektivt kommuniserte WeFix sine tjenester og merkevareidentitet til potensielle kunder. Vår strategi for WeFix var fokusert på å skape et brukervennlig grensesnitt som optimaliserte kundereisen. Teamet sørget for at nettsiden var enkel å navigere, med klare og gode beskrivelser av selskapets tjenester og kontaktinformasjon. Vi har også lagt til handlingsfremmende knapper som er strategisk plassert på nettstedet, som veileder brukere mot en viss handling og til slutt øker nettsiden konverteringer. I tillegg sørget teamet for at WeFix sin nettside var operativt og brukervennlig for telefoner, og sørget for at den så bra ut og fungerte bra på alle enheter.


Rebranding

I tillegg til utvikling av nettside, hjalp Adcomer WeFix med å skape en sammenhengende merkeidentitet ved å foreta en rebranding-innsats. Målet var å utvikle en merkeidentitet som differensierte WeFix fra konkurrentene og appellerte til målgruppen. For å oppnå dette startet vi med å lage en ny logo for WeFix som var moderne, elegant og lett gjenkjennelig. Teamet utviklet også et nytt fargeskjema som reflekterte WeFix sin profesjonalitet og ekspertise innen reparasjonsbransjen. Videre utviklet vi en unik stemme som formidlet selskapets verdier, oppdrag, personlighet, språk og budskap. Det hjalp WeFix med å kommunisere mer effektivt med målgruppen og med å bygge et sterkt omdømme rundt merkevaren. Vi sørget for at den nye merkeidentiteten var konsistent på tvers av alle markedsføringskanaler, inkludert nettsiden, sosiale medier og reklamekampanjer. Gjennom rebranding-innsatsen posisjonerte Adcomer WeFix som en pålitelig og troverdig leverandør av reparasjonstjenester til målgruppen.


Før


WeFix

Etter

Søkemotoroptimalisering

Vår SEO-strategi begynte med en omfattende søkeordanalyse for å identifisere de mest relevante og høyvolumsøkeordene for WeFix sin virksomhet. Denne forskningen hjalp oss med å optimalisere nettstedets struktur, metadata og innhold rundt disse søkeordene for å forbedre deres relevans og autoritet i søkemotorer. Vi har også optimalisert nettsidens tekniske elementer, som å forbedre hastigheten av nettsiden og optimalisere bilder. Disse tekniske SEO-forbedringene var avgjørende for å øke nettstedets rangeringer og forbedre deres synlighet i søkeresultatene. I tillegg sørget vi for at nettstedets struktur var enkel å navigere, med tydelig merking og organisering, noe som hjalp besøkende med å finne det de trenger raskt og effektivt. Det inkluderte restrukturering av nettstedets URL-hierarki og opprettelse av et XML-nettstedskart for å sikre at alle sidene lett ble oppdaget av søkemotorer.

Opprettelse av innhold

Strategien vår for innholdsskaping innebar å lage blogger og produktsider av høy kvalitet som fikk resonans hos WeFix sin målgruppe. For innhold i blogger fokuserte vi på å adressere kundenes behov og gi informativt innhold som svarte på spørsmålene deres og ga dem verdi. Blogginnleggene økte kjennskapen til deres merke og etablerte WeFix som en tankeleder i reparasjonsbransjen. I tillegg til innhold i blogg har vi laget innhold i produktsider som viste frem WeFix sine tjenester og ekspertise. Dette inkluderte detaljerte beskrivelser av tjenestene og veiledninger som fremhever vellykkede reparasjoner. Vi optimaliserte hvert stykke innhold for SEO, inkludert de ønskede søkeordene og interne koblinger for å forbedre nettstedets autoritet og øke rangeringen i søkemotorer.

Strategi for tilbakekoblinger

Vi opprettet en omfattende tilbakekoblingsstrategi for WeFix, og utnyttet oppføringssider, anmeldelser, gjesteinnlegg og sektorportaler. Vi identifiserte nettsteder med høy autoritet innen WeFix sin bransje og tok kontakt med dem for å be om tilbakekoblinger, med sikte på å øke WeFix sin online autoritet. Vi oppfordret også WeFix sine eksisterende kunder til å legge igjen anmeldelser og attester på tredjeparts tjenester for anmeldelser, noe som bidro til å forbedre WeFix sin troverdighet og tiltrekke nye kunder. Vår strategi for tilbakekoblinger bidro til å forbedre WeFix sin nettrafikk, trafikk gjennom henvisning og rangering i søkemotorer.

SEO markedsføring

Adcomers søkemotormarkedsføringsstrategi innebar å kjøre Google-søkeannonser for å øke WeFixs synlighet på søkemotorresultatsider (SERP) for relevante søkeord. Vi optimaliserte annonsene ved å målrette mot spesifikke geografiske steder og demografi som mest sannsynlig ville konvertere til betalende kunder. Ved å bruke en betal-per-klikk-modell (PPC) kunne vi hjelpe WeFix å nå potensielle kunder som aktivt søkte etter reparasjonstjenester på Google.
Håndtering av Sosiale medier og annonsering

Adcomer hjalp WeFix med å utvide sin rekkevidde på nettet ved å administrere sosiale mediekanaler, inkludert Facebook og Instagram. Vi utviklet en innholdsstrategi for sosiale medier som la vekt på WeFix sine tjenester, viste frem positive anmeldelser fra eksisterende kunder og delte bransjenyheter og tips. Vi utnyttet også målrettet annonsering i sosiale medier for å nå potensielle kunder basert på deres interesser, demografi og atferd, og dermed øke bevisstheten rundt merket og tiltrekke nye kunder.[video width="1920" height="1080"][/video]


Lansering av e-handelstjeneste for bytte av LCD-skjermer

Vi fikk i oppgave å utarbeide en ny servicelinje for WeFix som skulle gi kundene en LCD-utbytting tjeneste. Målet var å lage en sømløs prosess som gjorde det mulig for kunder å raskt og enkelt erstatte sine ødelagte skjermer med skjermer av høy kvalitet som også er veldig pålitelige. For å oppnå dette jobbet vi tett med WeFix for å lage en omfattende plan som skulle sikre suksessen til den nye tjenesten. Planen inkluderte å sette opp et dedikert team for å håndtere den nye tjenesten, identifisere nødvendig utstyr og forsyninger, og opplæring av personalet i hvordan de skal utføre utbytting av skjermer. Teamet vårt var også ansvarlig for å lage en klar og kortfattet prosess som kundene kan følge når de ber om tjenesten, for å sikre at all nødvendig informasjon ble samlet inn på forhånd og at kundene ble holdt informert gjennom hele prosessen. I tillegg utviklet vi en kampanje som inkluderte målrettet annonsering, kampanjer i sosiale medier og e-postmarkedsføring for å promotere den nye tjenesten. Vi var i stand til å øke bevisstheten om den nye tjenesten og fremheve dens fordeler, som raskere reparasjonstid, erstatninger av høy kvalitet og konkurransedyktige priser.

Resultat

Vår digitale markedsføringstiltak for WeFix resulterte i en betydelig forbedring i merkevarens digitale tilstedeværelse. Selskapet var i stand til å generere flere potensielle kunder og salg, noe som resulterte i en betydelig økning i inntektene. Den nye LCD-tjenesten genererte også ny virksomhet for WeFix, og bidro til selskapets samlede vekst og suksess.


Tilbakemelding

Her er tilbakemeldingen vi fikk fra WeFix:  

“Vi har sett en betydelig økning i trafikk på nettsiden, inntekter og merkevarebevissthet siden vi jobbet med Adcomer. Deres digitale ekspertise innen markedsføring hjalp oss praktisk talt å lansere virksomheten vår fra grunnen av. Vår image rebranding og utvikling av nettstedet ble gjort problemfritt. Vi var spesielt imponert over potensielle kunder de genererte og hvordan de klarte å konvertere besøkende til nettstedet til betalende kunder. Å utvide tjenesten vår til LCD-reparasjoner var bare vellykket på grunn av strukturene Adcomer satte på plass for oss. Vi har vært i stand til å nå alle våre digitale markedsføringsmål på grunn av dem. Vi anbefaler deres tjenester til enhver bedrift som ønsker å forbedre sin digitale markedsføringstiltak.”

 

WeFix CEO WeFix

   

Ønsker du en lignende sukksesshistorie?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva vi kan tilby deg på kort og lang sikt!