Styrk nettsidens SEO med WordPress ekspertise

Gjennom våre spesialiserte WordPress SEO-tjenester, gir vi ditt nettsted den konkurransedyktige fordelen det trenger for å skinne i søkemotorer. Opplev hvordan skreddersydd teknisk optimalisering kombinert med strategisk innhold kan øke din digitale tilstedeværelse.

Nisje- og konkurrentanalyse

Vi kan gi deg dybdeinnsikt i bransjens landskap for å utnytte skjulte muligheter og skreddersy en vinnende SEO-strategi.

Søkeordsanalyse

Vi graver frem gode søkeord som tiltrekker målgruppen din, basert på inngående analyser og markedsforståelse.

Teknisk SEO for WordPress

Vi optimaliserer nettstedets tekniske ryggrad for å styrke SEO-fundamentet og forbedre brukeropplevelsen.

Installasjon og overvåking av WordPress-plugins

Vi installerer og administrerer de beste SEO-plugins for å maksimere funksjonalitet og ytelse.

Innholdsstrategi

Vi utvikler og implementer en målrettet innholdsstrategi som engasjerer ditt publikum og forbedrer rangeringer.

Optimalisering på siden

Vi forbedrer din on-page SEO for å øke relevans og tiltrekke både brukere og søkemotorer.

WordPress-migrering

En sikker og effektiv migreringsprosess som sikrer at SEO-verdien bevares gjennom overgangen.

Er det verdt å investere i optimalisering avWordPress SEO?

WordPress er verdens ledende innholdsstyringssystem (CMS), med over 800 millioner nettsider som drives av det. En av grunnene til den globale utbredelsen er at det er en SEO- og brukervennlig plattform.  Å ha et WordPress-nettsted alene garanterer imidlertid ikke høye plasseringer på søkemotorenes sider (SERP). Du må optimalisere sidene dine og utføre off-page, lokal og teknisk SEO slik at nettstedet ditt kan rangere og tiltrekke seg organisk trafikk. Alle bedrifter kan dra nytte av WordPress SEO-tjenester. Undersøkelser viser at bedrifter som investerer i SEO, opplever betydelige forbedringer når det gjelder synlighet på nettet, organisk trafikk og generering av leads.  En WordPress SEO-ekspert kan hjelpe deg med å optimalisere nettstedet ditt og gi deg følgende:
 • Øke kjennskapen til merket og hvor mange den når ut til.
 • Bedre rangering i søkemotorene.
 • Forbedre engasjement og konvertering.
 • Forbedre nettstedets brukervennlighet.
 • Få mer relevant trafikk til nettstedet ditt. 
 • Få flere potensielle kunder.
 • Forbedre sikkerheten og stabiliteten på nettsiden din.
 • Oppnå bærekraftig SEO-suksess.

Betydningen av SEO for WordPress-plattformer

WordPress er en fantastisk plattform for bygging av nettsider, men SEO-optimalisering er likevel avgjørende for å maksimere nettstedets potensial og oppnå suksess på nettet. Uten riktig SEO kan nettstedet ditt slite med å rangere godt i søkeresultatene, noe som hindrer deg i å nå ut til målgruppen din.  

En godt gjennomført SEO-strategi for WordPress sikrer at nettstedet ditt kan gjennomsøkes, indekseres og optimaliseres for relevante søkeord, noe som maksimerer nettstedets potensial til å tiltrekke seg organisk trafikk og konvertere besøkende til potensielle kunder.

Tips for å optimalisere hastigheten på WordPress-siden din for SEO

Det er viktig å optimalisere hastigheten på WordPress-nettstedet ditt for å lykkes med SEO, ettersom sider som laster raskere, har en tendens til å rangere høyere i søkeresultatene. For å øke hastigheten på nettstedet, bør du vurdere følgende:

 
 • Velg en pålitelig leverandør av webhotell: Invester i et webhotell av høy kvalitet som kan håndtere trafikken på nettstedet ditt på en effektiv måte.
 • Optimaliser bilder: Bruk komprimeringsverktøy for å redusere størrelsen på bildefilene uten at det går ut over kvaliteten.
 • Aktiver hurtigbufring i nettleseren: Med hurtigbufring kan nettlesere lagre elementer på nettstedet lokalt, noe som gir raskere innlasting for besøkende som kommer tilbake.
 • Minimer koden: Minifisering av HTML-, CSS- og JavaScript-kode reduserer filstørrelsen og øker hastigheten på innlastingen av nettstedet.
 • Bruk et innholdsleveringsnettverk (CDN): Et CDN distribuerer nettstedets innhold på tvers av geografisk distribuerte servere, noe som sikrer raske lastetider for besøkende over hele verden.

Få WordPress-nettstedet ditt indeksert av Google

Å få WordPress-nettstedet ditt indeksert av Google er avgjørende for synligheten. Indeksering sikrer at sidene på nettstedet ditt vises i Googles søkeresultater, slik at brukerne kan finne innholdet ditt. 

Uten indeksering forblir nettstedet ditt usynlig for brukere av søkemotorer som Google, noe som i stor grad begrenser din tilstedeværelse på nettet og dine muligheter til å tiltrekke deg organisk trafikk.

For å sikre at WordPress-nettstedet ditt blir indeksert av Google, bør du sende inn nettstedet til Google Search Console, opprette og sende inn et Sitemap, optimalisere nettstedets interne link-struktur og jevnlig publisere nytt innhold av høy kvalitet som tiltrekker seg søkemotorens crawlere.

Det kan virke som en komplisert prosess å indeksere og optimalisere nettstedet ditt. Derfor trenger du en SEO-ekspert. Teamet hos Adcomer kan ta seg av alle dine SEO-behov, slik at du får tid til å fokusere på viktigere ting i virksomheten din.  

Vår tilnærming til WordPress SEO

Step01

SEO-revisjon av hele nettstedet

Vi gjennomfører en omfattende SEO-revisjon av nettsiden din og analyserer tekniske aspekter som nettstedets hastighet, brukervennlighet, optimalisering på siden og kvaliteten på innholdet. Denne gjennomgangen vi kunne identifiserer eventuelle problemer som hindrer SEO-ytelsen.

Step02

WordPress SEO-strategi

Etter gjennomgangen utvikler vi en skreddersydd SEO-strategi som er tilpasset din spesifikke nisje, målgruppe og mål. Denne datadrevne strategien inneholder konkrete tiltak for å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer og tiltrekke deg kvalifisert organisk trafikk.

Step03

Implementering av strategien

Vårt team av SEO-spesialister implementerer den avtalte SEO-strategien. Dette omfatter teknisk SEO, optimalisering av innhold, plugin-konfigurasjon og optimalisering på siden. 

Vil du se flere resultater fra nettsiden din?

Hva oppnår du med vår WordPress SEO-tjeneste?

Med vår hjelp kan du se forbedringer i rangeringer i søkemotorer, økt organisk trafikk, og en overlegen brukeropplevelse.

Forbedret søkerangering

Få topplasseringer på søkemotorenes resultatsider og forbedre nettstedets synlighet betydelig.

Økt organisk trafikk

Tilrettelagt for å tiltrekke høyverdig og relevant trafikk som kan konverteres til lojale kunder.

Forbedret brukeropplevelse

Skap en intuitiv og engasjerende brukeropplevelse som øker sjansen for konvertering.

Bærekraftig vekst på nettet

Bygg et robust nettsted for langsiktig suksess og stadig vekst i det digitale landskapet.

Det som skiller oss ut

Dedikert SEO-konsulent 

Du får en erfaren SEO-konsulent som er dedikert til prosjektet ditt, og som gir deg personlig veiledning og strategisk innsikt for å maksimere din synlighet og suksess på nettet.

Datadrevet tilnærming

Våre beslutninger er basert på grundige analyser og datainnsikt. Vi bruker avanserte verktøy for å identifisere muligheter, spore fremgang og kontinuerlig forbedre SEO-strategien din.

Kostnadseffektive løsninger

Avkastningspotensialet ved SEO er langt større enn investeringen. Tjenestene våre gir bærekraftige og langsiktige fordeler, og vi tilbyr kostnadseffektive løsninger som er tilpasset budsjettet ditt, samtidig som de bidrar til betydelig vekst og suksess.

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Ofte stilte spørsmål om WordPress SEO

WordPress SEO fokuserer på å optimalisere et nettsted som er bygget på WordPress-plattformen. Det innebærer ofte bruk av WordPress-plugins og funksjoner som er skreddersydd for å forbedre SEO. Tradisjonell SEO omfatter bredere optimaliseringsstrategier som kan brukes på alle nettsteder, uavhengig av hvilken plattform som brukes.

Selv om SEO-plugins kan være nyttige for on-page-optimalisering og tekniske SEO-oppgaver, er de ikke en erstatning for en omfattende SEO-strategi.

Ja, men det krever tid, innsats og kontinuerlig læring å holde seg oppdatert på de nyeste SEO-trendene. Profesjonelle SEO-tjenester tilbyr ekspertanalyser, velprøvde strategier og tidsbesparende tjenester som gjør at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

On-page SEO refererer til optimaliseringer som gjøres direkte på WordPress-nettstedet ditt, for eksempel optimalisering av metatagger, overskrifter og innhold. Off-page SEO omfatter eksterne faktorer som tilbakekoblinger og sosiale signaler som påvirker nettstedets autoritet og relevans.

Etter den første optimaliseringen omfatter løpende vedlikehold av WordPress SEO overvåking av søkeord, oppdatering av innhold, kontroll av ødelagte lenker, sikring av nettstedets sikkerhet og oppdatering av algoritmeendringer.

Hvor lang tid det tar å se resultater, kan variere avhengig av hvor komplekse SEO-problemene er og hvor konkurransedyktig nisjen din er. Du kan imidlertid forvente å se forbedringer i trafikken på nettstedet og rangeringen på søkeord i løpet av noen måneder.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs

Andre tjenester

Utvid din digitale horisont med komplette utvalg av tjenester. Fra PPC-annonsering til SEO, webutvikling, automatisering av markedsføring, visualiseringer, animasjoner og mer, tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte alle dine digitale behov.
features-3-icon

PPC-annonsering

Målrett og engasjer ditt publikum effektivt med våre presise PPC-kampanjer.
features-3-icon

Søkemotoroptimalisering

Øk din organiske søkerangering med våre ekspert-SEO-strategier for langvarig synlighet.
features-3-icon

Webutvikling

Skap slående, høytytende nettsider som fanger din merkevares essens og engasjerer brukere.
features-3-icon

Automatisering av markedsføring

Automatiser dine markedsføringsprosesser med våre avanserte løsninger for effektivitet og skalérbarhet.
features-3-icon

Visualiseringer

Gjør kompleks data om til fengslende visuelle historier som treffer ditt publikum.
features-3-icon

Animasjoner

Engasjer og trollbind ditt publikum med tilpassede animasjoner som informerer og inspirerer.
features-3-icon

Annet

Oppdag flere spesialiserte tjenester skreddersydd for å innovere og drive din virksomhet fremover.