Våre GA4-tjenester

Maksimer potensialet i Google Analytics 4 med vårt skreddersydde oppsett og dypgående innsikt. Vi forvandler data til vekst.

GA4-revisjon

Teamet vårt vurderer GA4-konfigurasjonen din for å identifisere skjulte muligheter du kan utnytte. Dette kan omfatte viktige data om brukeratferd som ikke spores i dag, eller segmentering av målgruppe.

GA4-oppsett

Vi kan opprette og strukturere GA4-egenskapene dine, inkludert oppretting av datastrømmer, sporing av hendelser og konfigurering av sporing på tvers av domener, implementering av egendefinerte dimensjoner og sporing av konvertering. 

GA4-integrering og import

Vi hjelper deg med å koble GA4 til og importere data fra verktøy som BigQuery, Looker Studio, Google Tag Management og Google Ads for å forbedre rapporteringen. 

Er det verdt å investere i implementering av GA4?

Google Analytics 4 tilbyr en kraftig tilnærming til webanalyse, med nye funksjoner og muligheter som hjelper deg med å spore handlinger, måle konvertering og gi deg et fullstendig bilde av nettstedets ytelse.

Tradisjonelle analyseverktøy viser kanskje sidevisninger og klikk, men de gir ofte ikke et fullstendig bilde av kundereisen. Denne mangelen på innsikt kan gjøre det vanskelig å optimalisere nettstedet og markedsføringen for å oppnå maksimal effekt.

Men med et GA4-oppsett kan du dra nytte av noen av funksjonene og fordelene:

 
 • Lær om og kombiner atferdsdata som spores på både nett og mobilapper.
 • Gå lenger enn å generere standard rapporter med avanserte GA4-undersøkelser.
 • Forutsi brukernes fremtidige atferd med innebygde AI-modeller.
 • Få tilgang til analyser som ikke lagrer de besøkendes IP-informasjon.
 • Importer GA4-målgrupper til Google Ads for personlige remarketing kampanjer.
 • Importer data til BigQuery for fleksibel og omfattende dataanalyse.
 

Hvis du sliter med å forstå nettstedets reelle ytelse, bør du vurdere å samarbeide med et markedsføringsbyrå som oss. Vi kan hjelpe deg med å utnytte disse funksjonene fra starten av og maksimere verdien du får ut av dataene dine, slik at du kan ta bedre beslutninger for virksomheten din.

Hva er GA4?

Google Analytics er den nyeste versjonen av Googles analyse plattform, utviklet for å gi bedrifter en mer omfattende forståelse av brukeratferd på tvers av nettsteder og apper. Den introduserer avanserte funksjoner som sporing basert på hendelser, prediktive beregninger og forbedrede rapporteringsfunksjoner. 

GA4 bruker også maskinlæring for å gi innsikt i interaksjoner fra brukere, slik at bedrifter kan ta datadrevne beslutninger og optimalisere sine digitale strategier på en effektiv måte.

Våre lojale og suksessfulle kunder:

Appjobs
image 47
Tooploox

Vellykket GA4-implementering

Lansering av GA4 krever nøye planlegging og gjennomføring. Her er noen faktorer du bør ta hensyn til for å sikre en smidig og vellykket implementering:

 1. Definer målene dine: Identifiser tydelig hva du ønsker å oppnå med GA4. Ønsker du å forbedre konverteringen på nettstedet, spore handlinger på tvers av plattformer eller få dypere innsikt av hvem dine kunder er? Når du kjenner målene dine, kan du skreddersy implementeringen til dine spesifikke behov.
 2. Forstå datastrukturen din: Kartlegg den eksisterende datastrukturen og hvordan den kan integreres med GA4. Slik sikrer du sømløs dataflyt og unngår inkonsistente data.
 3. Strategi for tagging: Utvikle en omfattende strategi for å fange opp relevante handlinger og hendelser i GA4. Tag Manager-integrering kan effektivisere denne prosessen.
 4. Eierskap av data og sikkerhet: Etabler klare protokoller for eierskap av dataene og robuste sikkerhetstiltak for å sikre at dataene forblir sikre og i samsvar med reglene for personvern.
 5. Opplæring: Gi markedsføringsteamet opplæring i GA4s funksjoner og rapporterings muligheter, slik at de kan bruke dataene effektivt.

Konfigurere GA4 fra Tag Manager

Ved å konfigurere GA4 fra Tag Manager kan du effektivisere prosessen og administrere sporingskoder og konfigurasjoner på en mer effektiv måte. Du kan bruke Tag Managers intuitive grensesnitt til å opprette koder, utløsere og variabler for GA4-implementering.

Her er en grunnleggende oversikt over hvordan du konfigurerer GA4 fra Tag Manager:

 1. Opprett en ny tag: I Google Tag Manager-kontoen din navigerer du til ønsket beholder og klikker på "Legg til en ny tagg". Deretter konfigurerer du taggen og legger til Google Measurement ID. 
 2. Opprett en utløser: Konfigurer utløseren for å laste inn taggen når noen besøker nettstedet ditt. Du vil sannsynligvis angi at den skal utløses på alle sider. 
 3. Publiser: Forhåndsvis endringene i Tag Manager for å se hvordan taggen fungerer. Klikk deretter på "Send" for å publisere. Du skal nå kunne se at taggen aktiveres på nettstedet ditt. 

Vår tilnærming til GA4-implementering

Step01

Samtale om strategi

Prosessen vår starter med en samtale om strategi, der vi diskuterer målene, målgruppen og spesifikke krav for å forstå behovene dine og skreddersy GA4-implementeringen for å maksimere investeringen din.

Step02

Gjennomgang av kontoen

Etter samtalen ber vi om tilgang til å gjennomgå Google Analytics-kontoen din for å se historiske data og spore konfigurasjoner og eventuelle problemer. Hvis du ikke har et eksisterende GA4-oppsett, går vi gjennom kundereisene dine og eventuelle tekniske rammeverk.

Step03

Oppsett og konfigurasjon

Vi samarbeider med det tekniske teamet ditt om å sette opp og konfigurere Google Analytics-kontoen din. Dette innebærer å sette opp sporingskoder, konfigurere datastrømmer og implementere tilpasset sporing for hendelser for spesifikke handlinger.  

Step04

Integrering av data

Vi synkroniserer kontoen din med CRO-systemet, Looker Studio, BigQuery og andre kraftige verktøy for å gi deg en fullstendig oversikt over interaksjoner på tvers av alle plattformer.

Step05

Dashbord for rapportering

Vi lager tilpassede dashboard som er skreddersydd for dine spesifikke KPI-er og mål. Med disse dashbordene kan du følge med på resultatene, identifisere forbedringsområder og ta bedre beslutninger for din virksomhet.  

Step06

Overføring av kunnskap

Til slutt overleverer vi tøylene til det interne teamet ditt og gir dem ferdighetene og kunnskapen de trenger for å navigere i GA4, bruke de avanserte funksjonene og tolke rapportene på en effektiv måte.

Klar til å komme i gang med Google Analytics 4?

Hva oppnår du med implementering av GA4 hos oss?

Fremtidssikret analyse

Få tilgang til GA4s avanserte datafunksjoner, slik at du er forberedt på fremtidens webanalyse.

Dypere innsikt i målgruppen

Få en mer detaljert forståelse av målgruppens atferd med datainnsamling i GA4.

Forbedret markedsføringsstrategi

Optimaliser kampanjene dine med datadrevet innsikt fra GA4.

Strategiske beslutninger

Ta strategiske beslutninger basert på nøyaktige og handlingsrettede data fra GA4.

Håndtering av data

Dra nytte av en sentralisert dataplattform for alle dine behov for markedsføringsanalyse.

Støtte fra eksperter

Vår løpende support sikrer at du får mest mulig ut av GA4-implementeringen.

Det som skiller oss ut

GA4-eksperter

Vårt team består av sertifiserte GA4-eksperter med lang erfaring innen GA4-implementering og dataanalyse. Vi holder oss oppdatert på de nyeste GA4-funksjonene og beste praksis for å sikre at implementeringen din er optimalisert for suksess.

Datadrevet tilnærming

Vi samarbeider med deg om å definere analysemålene dine og sørger for at oppsettet fanger opp dataene du trenger for å ta datadrevne beslutninger.

Tilpassede løsninger

Vi vet at standard løsninger ikke fungerer i GA4. Vi bruker en konsultativ tilnærming, skreddersyr GA4-strategien vår til dine unike forretningsbehov og sørger for at oppsettet er i tråd med dine spesifikke mål.

Ofte stilte spørsmål om GA4-implementering

Ja, GA4 kan implementeres ved siden av eksisterende analyseoppsett. Det gir mulighet for parallell sporing med Universal Analytics, noe som muliggjør en smidig overgang samtidig som datainnsamling og analysekontinuitet opprettholdes.

Tidslinjen for GA4-implementering varierer avhengig av faktorer som nettstedets kompleksitet, krav til dataintegrasjon og behov for tilpasning. Vanligvis kan det ta flere uker til noen måneder å fullføre implementeringsprosessen.

Vår support etter implementeringen omfatter løpende hjelp med overvåking av dashbord, feilsøking, optimalisering og opplæring. Teamet vårt tilbyr dedikert support for å håndtere eventuelle spørsmål eller problemer som oppstår etter GA4-implementeringen.

Ja, GA4 gjør det mulig å spore offline-konverteringer gjennom funksjoner som måleprotokoll og import av data fra offline-kilder. Dette gjør det mulig for bedrifter å tilordne konverteringer nøyaktig på tvers av både online- og offline-kanaler.

Ja, GA4 er utviklet for å overholde GDPR og andre personvernforskrifter. Den inneholder funksjoner og kontroller som gjør det mulig for bedrifter å overholde personvernkravene, inkludert retningslinjer for brukersamtykke, datalagring og sletting av data.

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon! Vi diskuterer analysemålene og nettstedsoppsettet ditt for å anbefale den beste GA4-implementeringsstrategien for din virksomhet.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs