Fordelene med SEO-analyse

Vi forstår at mange bedrifter har problemer med å optimalisere nettsidene sine for søkemotorer. Som et ledende SEO-analyse- og revisjonsbyrå er vi opptatt av å tilby SEO-løsninger som er skreddersydd for dine unike behov. Vi skreddersyr rådgivningstjenestene våre slik at de passer til bedriftens mål, målgruppe og bransje, og vi baserer revisjonene våre på den nyeste og beste SEO-praksisene. Tjenestene våre omfatter blant anne: 

Teknisk gjennomgang

Få en grundig gjennomgang av nettstedets tekniske infrastruktur for å identifisere eventuelle problemer som påvirker rangeringen i søkemotorene. Vår tekniske gjennomgang dekker aspekter som nettstedets hastighet, brukervennlighet, indeksering og søkbarhet for å sikre at nettstedet fungerer optimalt.

Analyse av konkurrent- og søkeord

Analyser konkurrentenes digitale fotavtrykk for å forstå deres SEO-strategier og identifisere forbedringsmuligheter. Dette inkluderer en analyse av søkeord for å identifisere verdifulle søkeord som du går glipp av, slik at du kan optimalisere innholdet ditt og få mer organisk trafikk til nettstedet ditt.

SEO-revisjon av innhold

Evaluering av kvaliteten og effektiviteten til innholdet på nettstedet ditt når det gjelder å øke SEO-ytelsen. Vår innholdsrevisjon vurderer faktorer som relevans, engasjement og optimalisering for å sikre at innholdet er i tråd med brukernes intensjoner og søkemotorenes algoritmer.

Gjennomgang av backlinks

Vi gjennomgår nettstedets backlink-profil for å vurdere kvalitet, relevans og autoritet. Vi tar sikte på å identifisere giftige eller dårlige backlinks og bygger autoritative lenker av høy kvalitet for å styrke nettstedets troverdighet og rangering.

Er det verdt å investere i SEO-analyse?

Hvis du sliter med å forstå hvorfor nettstedet ditt ikke tiltrekker seg den trafikken du fortjener, har tekniske problemer som treg lastetid, er usikker på om innholdet ditt treffer målgruppen din, eller føler deg fortapt i et hav av konkurrenter, bør du investere i en SEO-analyse.   Søkemotorer som Google har tusenvis av rangeringsfaktorer. De bruker flere kriterier for å avgjøre hvordan et nettsted kan rangeres. Det holder ikke å opprette en nettside og legge inn noen blogginnlegg.  Det du trenger, er en omfattende SEO-strategi, og en slik strategi begynner med en grundig SEO-analyse og -revisjon. Med en SEO-analyse kan du:
  • Forstå hvordan det står til med den digitale markedsføringen.
  • Oppnå nettstedets sanne potensial.
  • Gjør merkevaren din mer synlig.
  • Generere flere potensielle kunder.
  • Oppnå betydelig og bærekraftig vekst.

Hvor viktig er SEO-analyse?

En SEO-analyse er det første trinnet i arbeidet med å forstå nettstedets tilstand og optimalisere ytelsen. Den vil hjelpe oss med å identifisere styrker og svakheter i nettstedets tekniske struktur, kvalitet på innhold og backlinks-profil og foreslå løsninger for organisk vekst.

Uten en SEO-revisjon risikerer du å overse kritiske problemer som hindrer nettstedets ytelse i søkemotorer, og du kan gå glipp av muligheter til å forbedre synligheten, tiltrekke deg organisk trafikk og ikke minst, skape vekst. 

Hvor ofte bør du gjennomføre en SEO-analyse?

Hvor ofte du bør gjennomføre SEO-revisjoner, avhenger av flere faktorer, blant annet størrelsen på nettstedet ditt, endringer i bransjen din, oppdateringer av Googles algoritmer og målene dine. 

Generelt anbefales det å gjennomføre en revisjon hvert halvår til hvert år for å sikre at nettstedet ditt forblir optimalisert og konkurransedyktig på søkeresultatene.

Det kan også være lurt å gjennomføre en revisjon når som helst hvis det skjer vesentlige endringer på nettstedet, for eksempel en redesign eller en innholdsrevisjon. 

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Hvordan identifiserer en SEO-analyse søkeord og innholdsmuligheter?

Søkeordgap er forskjellen mellom søkeordene konkurrentene dine rangerer på og søkeordene nettstedet ditt er rettet mot.  En SEO-revisjon bruker avanserte verktøy til å analysere både innholdet på nettstedet ditt og konkurrentenes tilstedeværelse på nettet.  

Den sammenligner søkeordbruk og søkerangeringsdata for å identifisere verdifulle søkeord som konkurrentene utnytter, og som du kanskje går glipp av. På denne måten kan du utvide søkeordstrategien din og fokusere på relevante søkeord som målgruppen din bruker aktivt.

SEO-analysen omfatter også en vurdering av eksisterende innhold med tanke på relevans og brukerengasjement. Hvis innholdet ditt ikke er optimalisert for søkeordene som målgruppen søker etter, eller mangler dybde og kvalitet for å fange brukernes interesse, vil revisjonen avdekke disse manglene. 

Dette gir deg verdifulle muligheter til å skape nytt innhold som er strategisk optimalisert for relevante søkeord og som gir målgruppen din en informativ eller engasjerende opplevelse, noe som til syvende og sist vil tiltrekke seg mer kvalifisert trafikk og flere potensielle kunder.

Hvordan gjennomfører vi en SEO-revisjon?

Step01

Gjennomgang av nettstedet og teknisk SEO-analyse

Analysen begynner med å gjennomsøke nettstedet ditt og etterligne hvordan søkemotorroboter navigerer og indekserer innholdet ditt. Denne analysen avdekker tekniske problemer som kan hindre synligheten i søkemotorene. Vanlige problemer som avdekkes, er trege lastetider, ødelagte lenker, problemer med mobilvennlighet og problemer med nettstedets struktur.

Step02

Konkurranseanalyse

Vi analyserer de beste konkurrentenes nettsteder og identifiserer deres søkeordstrategier og posisjoner. På denne måten kan du forbedre strategien din og fokusere på relevante søkeord som målgruppen din bruker aktivt.

Step03

Vurdering av kvaliteten på nettstedet og innholdet

Deretter går vi nærmere inn på innholdet på nettstedet ditt og analyserer faktorer som bruk av søkeord, optimalisering av tittelkoder og metabeskrivelser, intern lenkestruktur og innholdskvalitet. Denne evalueringen sikrer at innholdet er i tråd med søkeintensjonen og effektivt kommuniserer verditilbudet ditt til målgruppene.

Step04

Analyse av tilbakekoblingsprofilen

Vi gjennomgår kvaliteten, relevansen og mangfoldet av inngående lenker til nettstedet ditt. Vi identifiserer potensielle spam- eller giftige lenker som kan skade nettstedets omdømme og ha negativ innvirkning på SEO.

Step05

SEO-strategi

Når gjennomgangen er fullført, genererer vi en rapport som beskriver alle funnene våre. Viktigst av alt er at rapporten inneholder handlingsrettede anbefalinger for å løse de identifiserte problemene og optimalisere nettstedet ditt slik at det blir bedre rangert i søkemotorene og genererer organisk trafikk.

Trenger du en robust SEO-analyse og -strategi som hjelper deg med å forbedre resultatene?

Hva oppnår du med vår SEO-analyse?

Avdekke skjulte muligheter

En SEO-analyse vil avdekke tekniske feil, mangler i innholdet og ubenyttede søkeordmuligheter som kan hindre nettstedets synlighet i søkeresultatene.

Tilbyr løsninger

En SEO-analyse kan avdekke alt fra tekniske feil og mangler ved on-page-optimalisering til mangler på innhold og utfordringer knyttet til backlinks, og gir deg konkrete anbefalinger til hvordan du kan løse dem på en effektiv måte.

Ta datadrevne beslutninger

SEO-analysen vår er datastøttet og gir et klart bilde av nettstedets nåværende SEO-ytelse. Dette gir deg mulighet til å prioritere forbedringer og spore effektiviteten av SEO-arbeidet over tid.

Spar tid og ressurser

Å gjennomføre en omfattende SEO-analyse selv kan være en tidkrevende og kompleks prosess. En SEO-analyse gir deg ekspertanalyser og handlingsrettede anbefalinger, slik at du kan fokusere på andre deler av virksomheten.

Det som skiller oss ut

Skreddersydde løsninger      

Det finnes ingen universal løsning for SEO. Vi vet at alle bedrifter har unike mål og målgrupper. Vi tar oss tid til å sette oss inn i dine spesifikke behov og utvikler en tilpasset SEO-strategi som er i tråd med dine mål.

Erfarent team

Teamet vårt består av SEO-spesialister med dokumenterte resultater. Vi holder oss oppdatert på de nyeste SEO-trendene og algoritme-oppdateringene, og vi lærer og tilpasser strategiene våre kontinuerlig for å sikre at vi leverer best mulig resultater for kundene våre.

Åpen kommunikasjon 

Vi er opptatt av åpen kommunikasjon og holder kundene våre informert hele veien. Fra den innledende analysen til den løpende optimaliseringen gir vi tydelig innsikt og regelmessige oppdateringer.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs

Ofte stilte spørsmål om SEO-analyse

En SEO-analyse og -revisjon er en omfattende evaluering av nettstedets tilstand og ytelse i søkemotorene. Den identifiserer tekniske problemer, mangler i innholdet og tapte søkeordmuligheter som hindrer synligheten din på nettet.

En SEO-revisjon er et veikart for optimalisering av nettstedet. Den hjelper deg med å forstå hva som fungerer bra, og hva som må forbedres for å oppnå bedre rangeringer i søkemotorene, tiltrekke deg mer organisk trafikk og på sikt få virksomheten til å vokse.

Tekniske problemer som trege lastetider, problemer med mobilvennlighet og gjennomsøkingsfeil. Mangler i innholdet, for eksempel manglende søkeordsoptimalisering eller manglende brukerengasjement. Problemer med tilbakekoblingsprofilen, f.eks. lenker av lav kvalitet eller spam.

Nei, det garanterer ikke topplasseringer. Men den identifiserer forbedringsområder som kan øke sjansene dine for høyere rangering betraktelig.

Rapporten vil bli forklart på en klar og tydelig måte. Noen tekniske SEO-begreper kan imidlertid forekomme. Du er velkommen til å spørre oss om noe du ikke forstår.

Tiden kan variere avhengig av nettstedets størrelse og kompleksitet. En enkel revisjon kan ta noen dager, mens en grundigere analyse kan ta en uke eller mer.