Nå ut lokalt: Bli en del av samfunnet med vår SEO-tjeneste

Styrk din lokale tilstedeværelse og forbind din bedrift direkte med nærmiljøet. Med fokus på lokal søkbarhet hjelper vi kundene dine med å finne deg, akkurat der de er.

Revisjon av nettstedet

Vi tar en titt på nettsiden din for å sikre at alt er satt opp for lokal suksess.

Søkeordsanalyse

Vi finner og velger de rette lokale søkeordene som får bedriften din til å skinne.

Oppsett av GMB

Vi optimaliserer din GMB-profil for det lokale markedet rundt din virksomhet.

Lokale oppføringer og siteringer

Vi sørger for at din bedrift er synlig på lokale kataloger og lister.

Lokale sosiale medier

Vi engasjerer lokalsamfunnet og bygger en lojal kundebase med sosiale medier.

Lokal innholdsmarkedsføring

Vi deler historier og informasjon som resonnerer med det lokale publikummet ditt.

Opprettelse av backlinks

Vi styrker din lokale SEO med kvalitetslenker som vil gi deg en konkurransefortrinn i din bransje.

Optimalisering av flere lokasjoner

Vi vil optimaliser hver av dine lokasjoner for best mulig lokal optimalisering.

Er det verdt å investere i lokal SEO?

Lokal søkemotoroptimalisering hjelper bedrifter med å nå ut til flere kunder i sin region. Den benytter strategier som retter søkemotorene mot bestemte regioner, og fokuserer på mindre geografiske områder. Det betyr at når en bruker søker etter tjenester i sin egen by, vil bedriftene i det aktuelle området komme høyere opp i søkeresultatene.

Hvis du er en liten bedrift med et fysisk sted eller som betjener et bestemt geografisk område, kan lokal SEO hjelpe deg med å nå akkurat den målgruppen du ønsker.

En godt optimalisert lokal tilstedeværelse på Google My Business, med positive kundeomtaler og korrekt bedriftsinformasjon, skaper tillit og etablerer merkevaren din som et pålitelig valg i lokalsamfunnet.

Det fine med lokal søkemotoroptimalisering er at det er en kostnadseffektiv markedsføringsstrategi, og i løpet av noen uker til måneder vil du begynne å se resultater i de lokale søkeresultatene. Lokal SEO kan hjelpe deg med å:

 • Få flere salg.
 • Lokalisere innholdet ditt for å nå ut til regionale kunder.
 • Øke den organiske trafikken.
 • Forbedre brukeropplevelsen.
 • Forbedre omdømmet ditt i lokalsamfunnet.

Hvor viktig er lokal SEO?

Lokal SEO er svært viktig for bedrifter som ønsker å etablere en sterk lokal tilstedeværelse og tiltrekke seg kunder i nærheten. Forbrukerne bruker i økende grad "near me" og geografiske søk for å finne lokale produkter og tjenester, og det er derfor viktig å optimalisere for lokale søk.

Ifølge enkelte studier har lokale søk en av de mest positive effektene på digital markedsføring. En tredjedel av alle nettkunder søker daglig etter lokale bedrifter på nettet, og lokale og organiske søk utgjør til sammen 69 % av den totale digitale trafikken.

Lokal søkemotoroptimalisering sørger for at bedrifter får en fremtredende plass i relevante lokale søkeresultater, noe som øker synligheten og fører målrettet trafikk til fysiske lokasjoner eller nettsteder.

Hvis du ikke har en lokal SEO-strategi, går du glipp av verdifulle leads, trafikk og salgsmuligheter. Du kan øke merkevareeksponeringen betydelig og gjøre tjenestene dine mer tilgjengelige for potensielle kunder i lokalsamfunnet.

Hva er noen av Googles rangeringsfaktorer for lokal SEO?

Google vurderer flere lokale SEO-faktorer for å avgjøre hvordan bedrifter rangeres i lokale søkeresultater. Blant de viktigste rangeringsfaktorene er:

 
 • En verifisert og optimalisert Google My Business-profil.
 • Kvaliteten på anmeldelsene.
 • Nærhet til brukerens lokasjon.
 • Høy domeneautoritet.
 • Kvaliteten på lokale søk og samsvar mellom navn, adresse og telefonnummer (NAP) på tvers av kategorier.
 • Relevante søkeord.
 • Brukervennlig nettsted.
 • Backlinks fra lokalt relevante og autoritative nettsteder.

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Hvordan lokal SEO bidrar til å generere leads?

Lead-generering er avgjørende for å opprettholde virksomheten. Med en jevn strøm av kvalifiserte potensielle kunder kan du øke salget, men uten det kan du få problemer med å generere inntekter og utvide virksomheten.

Å integrere lokal SEO i den digitale markedsføringsstrategien er en god måte å få potensielle kunder til å besøke nettstedet ditt på. Lokal SEO kan utfylle den generelle innsatsen for å generere leads og øke sjansene for å få klikk.

Ifølge 57 prosent av B2B-markedsførerne er faktisk lokale digitale markedsføringstjenester en av de mest effektive måtene å generere leads på. Hvis det gjøres riktig, kan det gi en konverteringsrate på 14,6 prosent.

Slik utfører vi vår lokale SEO-tjeneste

Step01

Lokal SEO-revisjon

Vi begynner med å gjennomgå nettstedet ditt og den nåværende SEO-strategien, inkludert tekniske elementer som nettstedets hastighet, innholdets relevans og mobilvennlighet. Vi gjennomfører også en analyse av konkurrentene for å identifisere deres strategier og de viktigste søkeordene for å bli bedre enn dem. Gjennomgangen vil hjelpe oss med å skreddersy SEO-strategien til virksomhetens mål og omgivelser.

Step02

Utvikling av strategi og implementering

Basert på funnene i analysen lager vi et målrettet veikart for lokal SEO. Våre dyktige skribenter lager informativt innhold som er optimalisert for lokale søk. Vi optimaliserer Google My Business-profilen din og bygger opp oppføringer og oppføringer på relevante plattformer, inkludert Yelp, Gule sider med mer, for å styrke din lokale tilstedeværelse på nettet.

Step03

Løpende overvåking og support

Vi overvåker og forbedrer omdømmet ditt på tvers av kataloger for å forbedre anmeldelser og rangeringer og styrke din troverdighet på nettet. I tillegg følger vi opp og optimaliserer rangering, visninger, klikk og oppringninger i Google Maps og organiske resultater for å sikre kontinuerlig forbedring og vedvarende suksess.

Er du klar til å komme i gang med en pålitelig lokal SEO-strategi?

Hva oppnår du med vår lokale SEO-tjeneste?

Forbedret lokal synlighet

Bedriften din vil skille seg ut i de lokale søkeresultatene, noe som øker sjansene for å tiltrekke seg flere kunder i nærheten. Dette gir deg et konkurransefortrinn i forhold til bedrifter som ikke bruker lokal SEO.

Økt trafikk på nettstedet

Ved å forbedre den lokale søkerangeringen får du mer kvalifisert trafikk til nettstedet ditt, noe som øker potensielle leads og konverteringer.

Bedre omdømme for merkevaren

Våre strategier hjelper deg med å bygge tillit, troverdighet og et positivt omdømme i lokalsamfunnet, noe som er viktig når forbrukerne skal ta kjøpsbeslutninger.

Økt kundeengasjement

Ved hjelp av målrettede lokale SEO-strategier kan du få bedre kontakt med lokale kunder. En sterkere kontakt fører til større engasjement og mer lojale kunder.

Hva som skiller oss ut

Skreddersydde løsninger

Det finnes ingen universalløsning for SEO. Vi vet at alle bedrifter har unike mål og målgrupper. Vi tar oss tid til å sette oss inn i dine spesifikke behov og utvikler en tilpasset SEO-strategi som er i tråd med dine overordnede forretningsmål.

Lang erfaring

Teamet vårt består av SEO-spesialister med dokumenterte resultater. Vi holder oss oppdatert på de nyeste SEO-trendene og algoritme-oppdateringene, og vi lærer og tilpasser strategiene våre kontinuerlig for å sikre at vi leverer best mulig resultater for kundene våre.

White Hat-teknikker

Vi holder oss strengt til etisk SEO-praksis. Vi unngår svart-hatt-taktikker som kan skade nettstedet ditt i det lange løp. Vi fokuserer på å bygge et sterkt SEO-fundament gjennom verdifullt innhold, gode tilbakekoblinger og brukerorientert optimalisering av nettstedet.

Ofte stilte spørsmål om lokal SEO

Lokale søkeord er søkeord som inkluderer geografiske modifikatorer som by, tettsted eller omkringliggende områder. For eksempel "beste rørlegger i nærheten av meg" eller "tannlege i [din by]". En lokal SEO-spesialist kan bruke søkeordsanalyseverktøy og -strategier for å hjelpe deg med å finne lokale søkeord med høy relevans for bedriften og målgruppen din.

Lokal søkemotoroptimalisering er svært nyttig for alle bedrifter med en fysisk lokasjon. Dette gjelder blant annet:

 • Fysiske butikker (restauranter, butikker, salonger)
 • Tjenestebaserte virksomheter (rørleggere, elektrikere, anleggsgartnere)
 • Lokale fagpersoner (leger, advokater, revisorer)
 • Leverandører av hjemmetjenester (rengjøringsmidler, håndverkere, veiledere)
 • Restauranter og kafeer
 

Selv om du ikke har et fysisk sted, men betjener et bestemt område, kan lokal SEO også være verdifullt. Tenk på nettlærere, lokale leveringstjenester eller hjemmebaserte bedrifter som tilbyr tjenester i et bestemt område.

Selv om det å ha en fysisk butikk kan øke effekten av lokale SEO-tiltak, er det ikke alltid nødvendig. Tjenestebaserte bedrifter, nettbutikker, e-handelsbedrifter og fagpersoner som tilbyr eksterne tjenester, kan likevel dra nytte av lokal SEO ved å optimalisere for sine geografiske målområder og optimalisere produktbeskrivelser for lokal relevans.

Lokale SEO-strategier for servicebaserte virksomheter fokuserer ofte på å fokusere på servicerelaterte søkeord, optimalisere sidene for serviceområdet og oppmuntre til kundeomtaler og anbefalinger. I motsetning til dette prioriterer fysiske butikker å optimalisere lokale bedriftsoppføringer, administrere butikkens åpningstider og veibeskrivelser og forbedre kundeopplevelsen i butikken gjennom lokal søkeoptimalisering.

Den viktigste rangeringsfaktoren for lokale søk er Google My Business (GMB). Den hjelper deg med å finne bedriften din på Google Maps, slik at du får opp bedriften din i stedsspesifikke søk. Så når noen søker etter tjenesten din, er Google Min bedrift-profilen din noe av det første de får opp. Brukerne vil se viktig informasjon som adresse, telefonnummer og åpningstider.

Ja, bedriftsoppføringer og kataloger er verdt det for lokal SEO, ettersom de bidrar til å forbedre synligheten på nettet, bygge troverdighet og gi verdifulle tilbakekoblinger til nettstedet ditt.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs