Optimalisering for fremtiden

Våre fremtidsrettede SEO-tjenester er designet for å sikre at nettstedet ditt ikke bare oppfyller dagens standarder, men også er rustet for morgendagens digitale utfordringer. Vi tilbyr en fullstendig pakke med SEO-løsninger som sikrer søkemotorklarhet og brukertilfredshet.

Gjennomgang av nettstedets arkitektur

Dypdykk i nettstedets grunnmur med en detaljert analyse som avdekker hvordan strukturen styrker eller svekker SEO-effektiviteten, inkludert en handlingsplan for forbedringer.

Analyse av gjennomsøking og indeksering

Få innsikt i hvordan søkemotorer samhandler med ditt nettsted og oppdag skjulte barrierer som påvirker indeksering og synlighet.

Optimalisering av nettsted og ytelse

Tekniske forbedringer som gir raskere lastetider og en mer sømløs brukeropplevelse, noe som direkte påvirker nettstedets SEO-stilling.

Optimalisering av Core Web Vitals

Fokuser på nøkkelaspekter som sidehastighet, responsivitet og visuell stabilitet for å møte Googles viktigste brukeropplevelsesmålinger.

Optimalisering av JavaScript

"Rengjør"-kode for høyere effektivitet, redusering av lastetid og forbedring av interaktivitet over hele nettstedet.

Oppsett av Google Data Studio

Visualiser SEO-dataene dine med skreddersydde rapporter og dashbord som gjør komplekse data tilgjengelige og handlingsklare.

Oppsett og sporing av Google Analytics

Tilpasset konfigurasjon av Analytics for nøyaktig sporing og analyse av brukeradferd som grunnlag for datadrevne beslutninger.

Støtte for migrering

En strømlinjeformet overgangsprosess som sikrer en sømløs flytting av ditt nettsted med minimal nedetid eller søkemotorforstyrrelser.

Er det verdt å investere i en teknisk SEO-tjeneste?

Teknisk SEO er grunnlaget for en sterk SEO-strategi. Det omfatter komponenter som nettstedets hastighet og arkitektur, som er avgjørende for nettstedets resultater. 

Nettsteder med dårlig struktur og treg sideinnlasting får ofte lav rangering, noe som er skadelig for bedriftene. Ifølge Google kan en innlastingstid på 10 sekunder føre til en økning i avvisningsfrekvensen på 66%. I tillegg kan Google straffe nettsteder med visse tekniske SEO-problemer, som f.eks. feilaktige viderekoblinger.  

Teknisk SEO krever imidlertid ekspertise. Feil kan ha motsatt effekt og svekke synligheten din. Det er derfor mange bedrifter benytter seg av tekniske SEO-spesialister som har kunnskapen og verktøyene som trengs for å optimalisere nettsidene effektivt. 

Disse spesialistene kan identifisere og rette opp crawl-feil, optimalisere nettstedets struktur og kode og sørge for at nettstedet overholder de nyeste retningslinjene for søkemotorer. Med en teknisk SEO-tjeneste får du:

  • Et optimalisert nettsted som er mer synlig i søkeresultatene
  • Mer organisk trafikk og flere potensielle kunder på grunn av økt synlighet.
  • Et nettsted som laster raskt og forbedrer brukeropplevelsen.
  • Et rent teknisk fundament som gjør det mulig for søkemotorer å gjennomsøke og indeksere nettstedet ditt effektivt.
  • Et sterkt grunnlag for den samlede SEO-innsatsen. 

Hva er fordelen med teknisk SEO i digital markedsføring?

Teknisk SEO spiller en viktig rolle i enhver vellykket digital markedsføringsstrategi. Et nettsted som er vanskelig for søkemotorene å gjennomsøke og indeksere, eller som gir en dårlig brukeropplevelse, vil neppe gi optimale resultater i den digitale markedsføringen.

Teknisk SEO sikrer at nettstedet ditt er søkemotorvennlig, tiltrekker seg organisk trafikk og legger grunnlaget for en sterk tilstedeværelse på nettet. Dette fører til økt merkevarebevissthet, flere leads og vekst i virksomheten.

Ved hjelp av teknisk SEO kan du maksimere effekten av andre digitale markedsføringsstrategier, som innholdsmarkedsføring og PPC-annonsering, og oppnå varig suksess på nettet. 

Hva handler Core Web Vitals Optimization om?

Core Web Vitals er et sett med beregninger som måler et nettsteds lastehastighet, responsivitet og visuelle stabilitet. Google prioriterer nettsteder som gir en god brukeropplevelse, og Core Web Vitals-optimalisering sikrer at nettstedet ditt oppfyller disse viktige kriteriene.  

Disse målingene omfatter blant annet:

  • Største innholdsmaleri (LCP): Måler hvor lang tid det tar for den største delen av innholdet på en side å lastes inn, og gjenspeiler i hovedsak den opprinnelige innlastingshastigheten brukerne opplever.
  • First Input Delay (FID): Dette er et mål på hvor responsiv en nettside føles. Det angir hvor lang tid det tar før nettleseren blir interaktiv etter den første innlastingen, dvs. hvor lenge brukeren må vente før han eller hun klikker eller interagerer med noe på siden.
  • Kumulativ layoutforskyvning (CLS): Dette er et mål på visuell stabilitet, med fokus på hvor ofte det oppstår uventede layoutskift mens siden lastes inn. Ideelt sett bør du minimere disse skiftene for å unngå å frustrere brukere som prøver å klikke på noe som plutselig beveger seg.
 

Hvis du prioriterer disse målingene på nettstedet ditt, kan du gi de besøkende en jevnere og morsommere opplevelse.

Multiplisere potensialet til briljante selskaper

Appjobs
image 47
Tooploox

Undersøk hvordan innlastingstiden på siden påvirker brukeropplevelsen

Innlastingstiden på en side har stor betydning for brukeropplevelsen og kan påvirke nettstedets suksess. Sider som laster sakte, frustrerer brukerne og hindrer dem i å engasjere seg i innholdet eller fullføre ønskede handlinger. Dette fører til tapte muligheter for konvertering. 

Sider som laster raskt, gir derimot en god opplevelse, noe som gjør brukerne fornøyde og engasjerte. Ved å optimalisere innlastingstiden ved hjelp av teknikker som bilde-komprimering, hurtig bufring og minimering av kode, kan du levere en mer responsiv og behagelig brukeropplevelse, noe som fører til økt brukertilfredshet, flere konverteringer og bedre rangeringer.

Vår tilnærming til teknisk SEO

Vår SEO-strategi er basert på grundig analyse og målrettet handling for å drive resultater. Fra første konsultasjon til kontinuerlig vedlikehold, fokuserer vi på målbar forbedring og synlighet i søkemotorer.

Innledende konsultasjon

Vi begynner med en skreddersydd vurdering av dine spesifikke behov for å kartlegge veien fremover.

Teknisk revisjon

Vi utfører en dyptgående teknisk analyse for å identifisere og handle på kritiske forbedringsområder for nettstedets SEO.

Rapport og anbefalinger

Etter revisjonen, presenterer vi en omfattende rapport med handlingsplan for prioriterte SEO-forbedringer.

Teknisk implementering

Vi implementerer de anbefalte tekniske endringene med presisjon og kompetanse.

Ytelsesovervåking og rapportering

Vi overvåker resultater og progresjonen for å sikre at endringene gir de ønskede resultatene.

Løpende support og vedlikehold

Kontinuerlig SEO-support for å sikre at nettstedet ditt er oppdatert og konkurransedyktig.

Vår tilnærming til teknisk SEO

Step01

Innledende konsultasjon

En innledende konsultasjon vil hjelpe oss å forstå dine behov, eventuelle SEO-utfordringer du står overfor, målgruppen din og målene dine. Gjennom denne konsultasjonen kan vi skreddersy tjenestene våre slik at de passer best mulig til dine unike behov.

Step02

Teknisk revisjon

Vi gjennomfører en omfattende teknisk SEO-revisjon for å analysere nettstedets tilstand og identifisere forbedringsområder. Det inkluderer crawling av nettstedet, evaluering av kodestruktur, vurdering av mobilvennlighet og avdekking av crawlfeil eller indekseringsproblemer.

Step03

Rapport og anbefalinger

Basert på funnene fra revisjonen utarbeider vi en detaljert rapport som beskriver alle tekniske SEO-problemer som er avdekket. Vi anbefaler hvilke forbedringer som bør prioriteres først, basert på hvordan de påvirker søkemotorrangeringen og brukeropplevelsen. 

Step04

Teknisk implementering

Vårt team av SEO-spesialister implementerer de avtalte tekniske SEO-problemene ved hjelp av bransjestandardiserte verktøy, teknikker og beste praksis for å sikre at nettstedet ditt oppnår optimal ytelse i søkemotorene. 

Step05

Ytelsesovervåking og rapportering

Vi overvåker kontinuerlig nettstedets tekniske SEO-ytelse ved hjelp av avanserte verktøy. Teamet vårt sporer nettstedets fremgang og leverer jevnlige rapporter om effekten av optimaliseringene.

Step06

Løpende support og vedlikehold

Søkemotoralgoritmer og beste praksis utvikler seg. Vi tilbyr løpende support og vedlikehold for å sikre at nettstedet ditt holder seg teknisk i orden og fortsetter å rangere godt i søkeresultatene.

Klar til å ta nettstedet ditt til neste nivå?

Hva oppnår du med vår tekniske SEO-tjeneste?

Våre tekniske SEO-tjenester gjør at nettstedet ditt får bedre plass i søkeresultatene og gir betydelige forretningsfordeler, blant annet:

Bedre rangering i søkemotorene

Vi optimaliserer nettstedet ditt for høyere rangering i søkemotorer, og gir deg topp posisjoner for økt synlighet.

Forbedret brukeropplevelse

Vi leverer en raskere, mer intuitiv brukeropplevelse som fanger og holder på brukerens oppmerksomhet.

Økt organisk trafikk

Vi tiltrekker et større publikum gjennom forbedret organisk rekkevidde, noe som resulterer i mer engasjerte besøkende.

Økt konvertering

Vi forvandler besøkende til kunder ved å forbedre nettstedets konverteringsrate gjennom en god brukerreise.

Det som skiller oss ut

Dokumenterte resultater

Vi er stolte av å kunne vise til konkrete resultater for kundene våre. Med mange års erfaring i bransjen har vi optimalisert en rekke nettsteder og oppnådd betydelige forbedringer når det gjelder rangering i søkemotorer, organisk trafikk og konverteringsrater.

Målrettede strategier

Vår tilnærming til teknisk SEO er svært strategisk og målstyrt. Vi samarbeider tett med hver enkelt kunde for å forstå deres unike forretningsmål og skreddersyr SEO-strategiene deretter. Enten målet er å øke nettstedets synlighet, øke trafikken eller forbedre brukerengasjementet, utvikler vi skreddersydde strategier for å oppnå målbare resultater.

Løsning på alle problemer

Vi tilbyr omfattende tjenester som dekker alle dine tekniske SEO-behov. Vi tilbyr alt fra innledende nettsteds-revisjoner og tekniske optimaliseringer til løpende overvåking og rapportering, slik at nettstedet ditt fungerer optimalt og holder seg i forkant av konkurrentene.

Ofte stilte spørsmål om teknisk SEO

Selv om begge deler er avgjørende for å lykkes med SEO, tar de for seg ulike aspekter. Teknisk SEO fokuserer på nettstedets tekniske fundament, slik at søkemotorene kan gjennomsøke og forstå det. On-page SEO optimaliserer innholdet på nettsidene for både søkemotorer og brukere.

En teknisk SEO-revisjon er en omfattende evaluering av nettstedets tekniske tilstand og identifiserer problemer som kan påvirke rangeringen i søkemotorene og brukeropplevelsen.

Ja, absolutt! Et godt teknisk fundament fra starten av er avgjørende for å oppnå optimale SEO-resultater.

Det finnes gratis verktøy for SEO-revisjon, men de er kanskje ikke like omfattende som en profesjonell revisjon. Profesjonelle tjenester tilbyr ekspertanalyse og løpende støtte.

Du får en rapport som beskriver funnene og anbefalingene.  Teamet vårt vil samarbeide med deg om å implementere de nødvendige optimaliseringene.

Søkemotoralgoritmer og beste praksis utvikler seg. Regelmessige tekniske SEO-revisjoner (minst én gang i året) bidrar til å identifisere og løse nye problemer. Hvis du samarbeider med et SEO-byrå som tilbyr løpende overvåkningstjenester, kan du ta tak i potensielle problemer på en proaktiv måte.

Ta kontakt med våre eksperter!

Klar for å forsterke din tilstedeværelse på nettet? Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan forbedre din digitale markedsføringsstrategi. Teamet vårt er klare til å imøtekomme dine behov og hjelpe deg med å nå dine mål. Fyll ut skjemaet til høyre og la oss hjelpe deg med dine mål!
Tooploox
image 47
Appjobs